reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hej, to ja dzisiaj juz zrobilam sobie placki ziemniaczane, uwielbiam i chociaz nie powinnam smazonego to nie umialam sobie odmowic. Dla meza mam gulasz ..bleee..
A synek zje z tata jak bedzie chcial, bo je obiady w szkole.

U nas tez jesiennie, chlodno..

reklama
Ja podobnie spojrze na avatarka ale odrazu na nika :)

Malinka - gratki wielkie!!

Ja tak samo rok na dupsku a 6 lat ciagiem pracowalam gdzie dzien za dniem byl inny i sie jezdzilo po polsce i teraz to sie czuje jak dzik normalne dzik ....
Nawet lezec i pachniec mi sie nie chce juz no to jak nie dzik jak dzik... Pilnuje zeby nie zbutwieć tylko :)

Anna- dobrze ze wszystko ok :) i 100 latek dla córci !! :)

A na obiad mam juz pomidorówke a na drugie to piers ale dlugo strasznie sie odmraza :baffled: Zjadlam mnostwo marchewki pozniej brokul ugotowalam johurt kinder bueno i sliwki i Mikolaj nadal jak go ublagam reka to 5 przybije co sie stalo z moim dzieckiem :....(

Malinka to gratuluję zdanego egzaminu

Ania 100 lat dla córeczki

ja juz po obiedzie, u mnie dzisaj zupka z warzyw, klopsy mocno podpieczone i potrawka z cukini, ale sie najadlam i teraz lezymy z malym , bo za chwile po core do przedszkola czas isc

Malinka gratulacje!:tak: to teraz czas na odpoczynek dla Ciebie i Maleństwa - no po takim stresie...

U nas na dworze też ponuro i nic się nie chce; nie ma nawet jak prania na balkon wywiesić:-(

Ja jeszcze przed obiadem. Dziś w planie jest pieczeń i zapiekane ziemniaczki, ale na razie nie mogę się zbytnio do tego zabierać bo zaraz monter od paneli ma przyjść obejrzeć podłogi i się określić co i jak robimy.
Chciałam umyć szybko włosy żeby przy ludziach jakoś wyglądać a tu woda ciepła nie leci. Szlak by to trafił. Żadnej info nie wywiesili że coś naprawiają :wściekła/y:

Dziękuję dziewczyny :*

teraz mam odpoczynek co najmniej do listopada :))) szkoda tylko, że pogoda się pogorszyła - przydałoby się małego trochę powietrzyć :)

od poniedziałku mój mąż bierze urlop na 2 tyg - jedziemy najpierw do mojej mamy, a potem do teściów - czas przypomnieć im, że żyjemy :)

myśleliśmy o jakiś wakacjach za granicą, ale po pierwsze trochę się boimy, a po drugie - staż zacznę albo w listopadzie albo w styczniu co jest bardziej prawdopodobne - i do tego czasu zero kasy więc muszę trzymać oszczędności w kupie, nie mówiąc już o tym, że przed nami największe zakupy dla maluszka - wózek, łóżeczko aaaaaa!

witam po drzemce :) młody znów ładnie pospał a mamusia razem z nim. teraz trzeba się za obiadek wziąć...
malinka, będę mieszkać w Płońsku, ja wiem jaką opinię ma płoński szpital, najchętniej rodziłabym znów w Płocku ale to przecież 60km... do Nowego Dworu też trochę kilometrów jest. a słyszałam, że u was porodówki nie ma??? takie duże miasto bez porodówki, strasznie mnie to zaskoczyło. Gratulacje, widzisz, zdolna dziewczyna z ciebie, nie było co się martwić ;)
Milusia, chyba wezmę przykład z ciebie i zrobię ogórkową :) do tego placki ziemniaczane i gotowe :)
Anna spóźnione życzenia urodzinowe dla córci!!!
Dona Dona!!! poproszę o przepis na potrawkę z cukinii!

Malinka - gratki!!!! kiedy to opijamy?:)

Antinetka - zawsze tak jest, ze chcemy tego, czego nie mamy:)

Pustiszi - przejdź na to:
https://www.google.be/search?q=kind...inder-choco-fresh-verkrijgbaar.216517;500;375

otóż rewelacyjnie działa i na mamę i na dziecko:)

jest tak ponuro na zewnątrz i tak leje, ze:
- zapaliłam świeczki
- włączyłam ogrzewanie
-zrobiłam sobie " slodką chwilkę"
- i juz 3 kadzidełko palę

zaraz zasnę na stojąco

Inomama - udusze no!! Niedaleko mam na wieczor bede ooooh !!!... no ładnie a Ty wiesz ze ja juz wszystkie 12 wyjadlam a teraz sline lykam jak pelikan :):)

reklama
Inomama, soczkiem zawsze :-D

Vinga, do Nowego Dworu będziesz miała bliżej niż do Płocka na pewno. My z Legionowa mamy 40 min pod Płońsk, a do Nowego Dworu od nas z 15-20 min do tego szpitala. Z drugiej strony to twój drugi poród, może ci szybko pójść :)

a w Legionowie rzeczywiście nie ma szpitala, mam do wyboru Wawę albo Nowy Dwór właśnie

a w związku ze Świętą Zofią - czy któraś z Was słyszała, czy to prawda, że tam za wszelką cenę chcą sn i tylko w ostateczności robią cc? i jak tam jest z odwiedzinami, nie jest to limitowane?

Do góry