reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

hej, to ja dzisiaj juz zrobilam sobie placki ziemniaczane, uwielbiam i chociaz nie powinnam smazonego to nie umialam sobie odmowic. Dla meza mam gulasz ..bleee..
A synek zje z tata jak bedzie chcial, bo je obiady w szkole.

U nas tez jesiennie, chlodno..

reklama
Ja podobnie spojrze na avatarka ale odrazu na nika :)

Malinka - gratki wielkie!!

Ja tak samo rok na dupsku a 6 lat ciagiem pracowalam gdzie dzien za dniem byl inny i sie jezdzilo po polsce i teraz to sie czuje jak dzik normalne dzik ....
Nawet lezec i pachniec mi sie nie chce juz no to jak nie dzik jak dzik... Pilnuje zeby nie zbutwieć tylko :)

Anna- dobrze ze wszystko ok :) i 100 latek dla córci !! :)

A na obiad mam juz pomidorówke a na drugie to piers ale dlugo strasznie sie odmraza :baffled: Zjadlam mnostwo marchewki pozniej brokul ugotowalam johurt kinder bueno i sliwki i Mikolaj nadal jak go ublagam reka to 5 przybije co sie stalo z moim dzieckiem :....(

Malinka to gratuluję zdanego egzaminu

Ania 100 lat dla córeczki

ja juz po obiedzie, u mnie dzisaj zupka z warzyw, klopsy mocno podpieczone i potrawka z cukini, ale sie najadlam i teraz lezymy z malym , bo za chwile po core do przedszkola czas isc

Malinka gratulacje!:tak: to teraz czas na odpoczynek dla Ciebie i Maleństwa - no po takim stresie...

U nas na dworze też ponuro i nic się nie chce; nie ma nawet jak prania na balkon wywiesić:-(

Ja jeszcze przed obiadem. Dziś w planie jest pieczeń i zapiekane ziemniaczki, ale na razie nie mogę się zbytnio do tego zabierać bo zaraz monter od paneli ma przyjść obejrzeć podłogi i się określić co i jak robimy.
Chciałam umyć szybko włosy żeby przy ludziach jakoś wyglądać a tu woda ciepła nie leci. Szlak by to trafił. Żadnej info nie wywiesili że coś naprawiają :wściekła/y:

Dziękuję dziewczyny :*

teraz mam odpoczynek co najmniej do listopada :))) szkoda tylko, że pogoda się pogorszyła - przydałoby się małego trochę powietrzyć :)

od poniedziałku mój mąż bierze urlop na 2 tyg - jedziemy najpierw do mojej mamy, a potem do teściów - czas przypomnieć im, że żyjemy :)

myśleliśmy o jakiś wakacjach za granicą, ale po pierwsze trochę się boimy, a po drugie - staż zacznę albo w listopadzie albo w styczniu co jest bardziej prawdopodobne - i do tego czasu zero kasy więc muszę trzymać oszczędności w kupie, nie mówiąc już o tym, że przed nami największe zakupy dla maluszka - wózek, łóżeczko aaaaaa!

witam po drzemce :) młody znów ładnie pospał a mamusia razem z nim. teraz trzeba się za obiadek wziąć...
malinka, będę mieszkać w Płońsku, ja wiem jaką opinię ma płoński szpital, najchętniej rodziłabym znów w Płocku ale to przecież 60km... do Nowego Dworu też trochę kilometrów jest. a słyszałam, że u was porodówki nie ma??? takie duże miasto bez porodówki, strasznie mnie to zaskoczyło. Gratulacje, widzisz, zdolna dziewczyna z ciebie, nie było co się martwić ;)
Milusia, chyba wezmę przykład z ciebie i zrobię ogórkową :) do tego placki ziemniaczane i gotowe :)
Anna spóźnione życzenia urodzinowe dla córci!!!
Dona Dona!!! poproszę o przepis na potrawkę z cukinii!

Malinka - gratki!!!! kiedy to opijamy?:)

Antinetka - zawsze tak jest, ze chcemy tego, czego nie mamy:)

Pustiszi - przejdź na to:
https://www.google.be/search?q=kind...inder-choco-fresh-verkrijgbaar.216517;500;375

otóż rewelacyjnie działa i na mamę i na dziecko:)

jest tak ponuro na zewnątrz i tak leje, ze:
- zapaliłam świeczki
- włączyłam ogrzewanie
-zrobiłam sobie " slodką chwilkę"
- i juz 3 kadzidełko palę

zaraz zasnę na stojąco

Inomama - udusze no!! Niedaleko mam na wieczor bede ooooh !!!... no ładnie a Ty wiesz ze ja juz wszystkie 12 wyjadlam a teraz sline lykam jak pelikan :):)

reklama
Inomama, soczkiem zawsze :-D

Vinga, do Nowego Dworu będziesz miała bliżej niż do Płocka na pewno. My z Legionowa mamy 40 min pod Płońsk, a do Nowego Dworu od nas z 15-20 min do tego szpitala. Z drugiej strony to twój drugi poród, może ci szybko pójść :)

a w Legionowie rzeczywiście nie ma szpitala, mam do wyboru Wawę albo Nowy Dwór właśnie

a w związku ze Świętą Zofią - czy któraś z Was słyszała, czy to prawda, że tam za wszelką cenę chcą sn i tylko w ostateczności robią cc? i jak tam jest z odwiedzinami, nie jest to limitowane?

Do góry