reklama
diablica3010
mama na cały etat
ej laski ale ja wam nie mowiłam ze ja mam w karcie ciązy wpisany termin porodu 31.01??? teraz widze mam wpisany tu 28 styczeń....przekleicie mnie??? to mi lekarz tak bałaganu narobił przez moje późne owulacje
P
Pustiszi
Gość
Witam !
Weszłam sie przywitać, jutro napisze cos wiecej mam nadzieje źle sie czuje wrecz okropnie do 2 w nocy sie meczylam dusznosci mialam dzisiaj caly dzien spie ... Chyba mam nawrot nerwicy... Cos okropnego ... dzisiaj to sie nawet spakowalam ciuchowo do szpitala ale odpukac ..pije sobie meliske... Cisnienie mam takie jak zawsze, temeratura tez zwykła... Brzuch czasami tak niziutko zabolał ale nospe wzielam i jest okej wiec tak spimy i lezymy z moim R caaaały dzien... Ale maluszek zapuka zastuka to mnie cieszy... Wczoraj bylismy juz pierwsze pudelka zawiesc na nowe mieszkanie zdjecia porobione ale nie mam sily sie cieszyc ... Milego wieczoru kochane !!
Weszłam sie przywitać, jutro napisze cos wiecej mam nadzieje źle sie czuje wrecz okropnie do 2 w nocy sie meczylam dusznosci mialam dzisiaj caly dzien spie ... Chyba mam nawrot nerwicy... Cos okropnego ... dzisiaj to sie nawet spakowalam ciuchowo do szpitala ale odpukac ..pije sobie meliske... Cisnienie mam takie jak zawsze, temeratura tez zwykła... Brzuch czasami tak niziutko zabolał ale nospe wzielam i jest okej wiec tak spimy i lezymy z moim R caaaały dzien... Ale maluszek zapuka zastuka to mnie cieszy... Wczoraj bylismy juz pierwsze pudelka zawiesc na nowe mieszkanie zdjecia porobione ale nie mam sily sie cieszyc ... Milego wieczoru kochane !!
Marika30708
Fan(ka)
Nie mieliśmy co ze sobą zrobić, to wpadłam na pomysł, żeby pójść z synem na basen. Jeszcze nie wyglądam jak słonica, strój pasuje. A w wodzie jest tak cudownie. Jakie to odprężające. Fajnie tak, jak woda ponosi brzuszek, tak lekko. A jak wychodziłam z wody, od razu różnica i obciążenie . Polecam, większość, chodziłam po wodzie, pływałam z deseczką, albo siedziałam. Do Jacuzzi nie wchodziłam, chyba jest tam za ciepła woda jak na ciążę, ale nogi pomoczyłam
Siva super plac zabaw i ogrodzony, no raj dla rodziców. Mój smyk to wciąż mi uciekał, a ja biegałam za nim, jemu to zabawa, a ja miałam dobrą kondycję, tak cały dzień za nim biegać. A w takim placu, to nie musiałabym się martwić, ze coś mu się stanie
Diablica a mi nic nie wpisali w karcie ciąży , bo najpierw przyszłam za wcześnie, był dopiero pęcherzyk, to wiadomo, mogło wszystko się zdarzyć. I tak jakoś zostało
Siva super plac zabaw i ogrodzony, no raj dla rodziców. Mój smyk to wciąż mi uciekał, a ja biegałam za nim, jemu to zabawa, a ja miałam dobrą kondycję, tak cały dzień za nim biegać. A w takim placu, to nie musiałabym się martwić, ze coś mu się stanie
Diablica a mi nic nie wpisali w karcie ciąży , bo najpierw przyszłam za wcześnie, był dopiero pęcherzyk, to wiadomo, mogło wszystko się zdarzyć. I tak jakoś zostało
katherinne
Fanka BB :)
Hm, mi też nikt nie wpisał terminu porodu do karty ciąży i w sumie nie wiem, czemu. Pusto.
Marika, zazdroszczę Ci tego basenu. Też mi się coraz bardziej marzy. Ale co z tego, skoro i bez basenu, bez wanny, ba, bez niczego męczę się z infekcją? Pewnie z basenu przyniosłabym wszystkie możliwe drobnoustrojstwa...
Marika, zazdroszczę Ci tego basenu. Też mi się coraz bardziej marzy. Ale co z tego, skoro i bez basenu, bez wanny, ba, bez niczego męczę się z infekcją? Pewnie z basenu przyniosłabym wszystkie możliwe drobnoustrojstwa...
Marika30708
Fan(ka)
Katherina ja wczoraj skończyłam kurację Nystatyną. Mam nadzieje, ze nic nie złapie. W lipcu była całkowita wymiana wody, a do Jaccuzi nie wchodziłam. Jak nic po tym nie będę miała, to zacznę częściej chodzić
Czikusia
Pustiszi pewnie wychodzi ci przeprowadzka to duzy wysilek i stres szczegolnie my kobiety jestesmy takie uparte ze wszystko musimy "SAME" i po swojemu pij melisske do bolu wiem co przechodzisz bo tez chorowalam na nerwice tyle ze u mnie zamienila sie ona w napady lęku i antydepresanty, ktore wiadomo od razu jak zobaczylam dwie kreski odstawilam i tez siedze jak na szpilkach bo nie wiem kiedy mnie zaatakuje... czuje dyskomfort bo wiem ze jedyne czym moge sie wspomagac to melisa i wmawianie sobie ze bedzie ok...
Akuku
hej bylam dzis na tym rynku, pozniej sprzatnko cd w domku, spacer, obiad i tak dzien zlecial.
na rynku udalo nam sie kupic przewijak z wanienka za 15f kilka ciuszkow dla malucha w tym kombinezony. drugi mikser nowka za 2, 50 hehe, bo mi maluchy chca pomagac i na jednym ciezko ich podzielic.
kupilismy taki pchaczyk dla malucha ale to postoi sobie, ale za 3, 50.., hehhe
dres dla Alexa za 2, 50 nowka, dzwig dla chlopakow za 3f torebke mala sobie kupilam tez nowa za 2 f, dwa samoloty za grosze, i chyba to wszystko. szukalismybwozka ale nie bylo.
z duzych wydatkow zostal nam wozek do kupienia, a tak to chybanwszystko mam, jedynie moge posciel i takie duperela kupowac.
mnie po sprzataniu i prasowqniu biodra bola...masakra... ale dam rade.
wogle jaki ja dzis zly sen mialam ...ze poronilam...jezuuu cala nic nie spalam.
wogle jak siadam to mam jakies dziwne wibracje w podbrzuszu, jakby trzesienie jakies, ale tylko chwilke i mija...nie wiem co to, z chlopcami tak nie mialam...
sorki zevtak tylko o sobie, ale jestem mega zmeczona dzisiaj...
dobranoc
na rynku udalo nam sie kupic przewijak z wanienka za 15f kilka ciuszkow dla malucha w tym kombinezony. drugi mikser nowka za 2, 50 hehe, bo mi maluchy chca pomagac i na jednym ciezko ich podzielic.
kupilismy taki pchaczyk dla malucha ale to postoi sobie, ale za 3, 50.., hehhe
dres dla Alexa za 2, 50 nowka, dzwig dla chlopakow za 3f torebke mala sobie kupilam tez nowa za 2 f, dwa samoloty za grosze, i chyba to wszystko. szukalismybwozka ale nie bylo.
z duzych wydatkow zostal nam wozek do kupienia, a tak to chybanwszystko mam, jedynie moge posciel i takie duperela kupowac.
mnie po sprzataniu i prasowqniu biodra bola...masakra... ale dam rade.
wogle jaki ja dzis zly sen mialam ...ze poronilam...jezuuu cala nic nie spalam.
wogle jak siadam to mam jakies dziwne wibracje w podbrzuszu, jakby trzesienie jakies, ale tylko chwilke i mija...nie wiem co to, z chlopcami tak nie mialam...
sorki zevtak tylko o sobie, ale jestem mega zmeczona dzisiaj...
dobranoc
reklama
Produkujecie a mnie czasu brak...
Jak wracam z roboty dziecie z przedszkola odbieram i ledwie pozwala mi obiad zjeść, bo mama chodźmy na dwór...
no to korzystamy z ciepełka i do 19 na dworze...
w domu armagedon, troche wczoraj i dziś udalo się ogarnąć, a doczytałam co u was dopiero dziś
Jak wracam z roboty dziecie z przedszkola odbieram i ledwie pozwala mi obiad zjeść, bo mama chodźmy na dwór...
no to korzystamy z ciepełka i do 19 na dworze...
w domu armagedon, troche wczoraj i dziś udalo się ogarnąć, a doczytałam co u was dopiero dziś