reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Idę kochane spać bo mnie gorączka zjada...

Heh jeszcze tydzień do USG a już się doczekać nie mogę... ostatnio malucha widziałam ponad miesiąc temu :-( w.. 15? 16 tygodniu?? Po jutrze kończę już 20...

reklama
Hej kochane
Wybaczcie nieobecność, ale nie wyrabiam na zakrętach.
Jestem, poczytałam ale nic nie pamiętam:zawstydzona/y: Apropo sklerozy , o której pisałyście:-D

Jedynie słówko do Inomamy- byłam myślami z Tobą i Twoimi dwoma Aniołkami w tym dniu. Powiem Ci kochana, że jesteś bardzo dzielna i pomimo tego wszystkiego przez co przeszłaś jesteś w stanie dać nam ciepłe słowo, wsparcie od siebie. Nie zamknęłaś się w sobie. Super kobietka z Ciebie! p.s. piękne imiona wybrałaś dla dziewczynek:tak:, ściskam Cię mocno:tak:

Vinga, również dołączam się do życzeń - 100 lat i zdrowego maleństwa:)

justynaj, jakbym czytała o swoim mężu - zaręczyliśmy się w moje urodziny, a jak rok później kilka razy mu wspominałam że to rocznica naszych zaręczyn to ni hu hu nie skojarzył;-) Jak nie powiesz drukowanymi literami to nie ma szans by się domyślił;-) W tym roku przypomniało mu się tylko przez to że dość dużo sms-ów dostałam i w końcu skumał z jakiej to okazji;-)

Anisen wszystkieg naj i duzo zdrowka.
A do pracy jak mizesz to nie wracaj, jeszcze sie w zyciu napracujesz.a teraz i tak masz duzo do roboty wiec w wolnych chwilach odpoczywaj.

ahh nawet nie mam sily na forum wejsc, jakos nie wiem.za co.sie zabrac a w efekcie nic nie robie.:/

Milych snow

Cze wszystkim !

Jejea u was tez tak zimno ???, u mnie 11 stopni mokro ale slonce swieci jak otworzyłam okno to w powietrzu jak na jesień morowe takie powietrze uuuuh :) uwielbiam....

A ja dla potwierdzenia dalszego postepujacego zaniku wracam z urzedu z moim kawalerem i mowie cukier i ocet potrzebuje. W sklepie wzielam rogaliki smietane frytki stoje i mowie boze co jeszcze??? A moj spokojnie mąke i ocet! A ja okej to wez ja ide kolejke zajac! On: Okej. dzisiaj rano robie herbate i mowie gdzie cukier ? Przeciez make chcialas :cool: Taaaaak sie na niego rzucilam do lozka i wycalowalam ze to nie tylko mnie dosiegnelo zatrucie mozgowe ze az blagal o litosc eeeh ale fajnie ze nie jestem sama ciezkie bo ja czytelnik ksiazki krzyzowki etc. A tu pstryk i od 2 tyg. Cofam sie w rozwoju ale piateczka mamusie w kupie siła !! :)

hej, u mnie tez chłodno.
moje dziecie chyba pierwszy raz w zyciu spalo do 8, bo tak zawsze o 6 jest na nogach.
a ja dzisiaj w nocy spac nie moglam, najpeirw mala znowu urzadzala pytania z drugiego pokoju "mamusiu moge do ciebie przyjsc", pózniej kolejne wstanie bo sie jej siusiu zachcialo, pozniej mordowalam komary a w koncu jak sie polozylam to nie moglam spac i wzielam ksiazke i ponad godzine w nocy czytalam az mnie wreszcie nad ranem zmoglo, no ale konsekwencja tego jest teraz taki tępy ból głowy

Vinga witaj w domu!!!

co do bólu nóg to na szczescie nei ma problemu.

tak sobie obliczylam dizisaj ze musze opanowac sie z tym tyciem i dobrzeb by bylo gdybym tylko o kilogram tyla co miesiac, niestety pewno nie jest to realne

Dzień dobry Dziewczynki :-)
Ja jeszcze z łóżka klikam, bo jakoś chęci brak na wstanie, a plan mam na dziś ambitny... zakupy, mycie okien i ciąg dalszy zapraw. Chyba mnie Bozia opuściła :szok: zobaczymy, co z moich ambitnych planów wyjdzie.
Miłego dnia Wam życzę:-)

reklama
Dona - hehe przypomniało mi się jak ja nie pytałam mamy czy moge przyjść tylko brałam nogi zapas i szorowałam do mamy i mama brzuch mnie boli i wskakiwałam pod kołdre.

Zresztą ja do mamy spać chodziłam oj długo jak tata na noc szedł do pracy, a że z bratem w jednym pokojTo wtedy u mama mnie wołała bo sie bała spac sama i rzadziłysmy popcorn film, mama zasypiała a ja na kablowce erotyczne prgramy włączałam :-)

Do góry