reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Idę kochane spać bo mnie gorączka zjada...

Heh jeszcze tydzień do USG a już się doczekać nie mogę... ostatnio malucha widziałam ponad miesiąc temu :-( w.. 15? 16 tygodniu?? Po jutrze kończę już 20...

reklama
Hej kochane
Wybaczcie nieobecność, ale nie wyrabiam na zakrętach.
Jestem, poczytałam ale nic nie pamiętam:zawstydzona/y: Apropo sklerozy , o której pisałyście:-D

Jedynie słówko do Inomamy- byłam myślami z Tobą i Twoimi dwoma Aniołkami w tym dniu. Powiem Ci kochana, że jesteś bardzo dzielna i pomimo tego wszystkiego przez co przeszłaś jesteś w stanie dać nam ciepłe słowo, wsparcie od siebie. Nie zamknęłaś się w sobie. Super kobietka z Ciebie! p.s. piękne imiona wybrałaś dla dziewczynek:tak:, ściskam Cię mocno:tak:

Vinga, również dołączam się do życzeń - 100 lat i zdrowego maleństwa:)

justynaj, jakbym czytała o swoim mężu - zaręczyliśmy się w moje urodziny, a jak rok później kilka razy mu wspominałam że to rocznica naszych zaręczyn to ni hu hu nie skojarzył;-) Jak nie powiesz drukowanymi literami to nie ma szans by się domyślił;-) W tym roku przypomniało mu się tylko przez to że dość dużo sms-ów dostałam i w końcu skumał z jakiej to okazji;-)

Anisen wszystkieg naj i duzo zdrowka.
A do pracy jak mizesz to nie wracaj, jeszcze sie w zyciu napracujesz.a teraz i tak masz duzo do roboty wiec w wolnych chwilach odpoczywaj.

ahh nawet nie mam sily na forum wejsc, jakos nie wiem.za co.sie zabrac a w efekcie nic nie robie.:/

Milych snow

Cze wszystkim !

Jejea u was tez tak zimno ???, u mnie 11 stopni mokro ale slonce swieci jak otworzyłam okno to w powietrzu jak na jesień morowe takie powietrze uuuuh :) uwielbiam....

A ja dla potwierdzenia dalszego postepujacego zaniku wracam z urzedu z moim kawalerem i mowie cukier i ocet potrzebuje. W sklepie wzielam rogaliki smietane frytki stoje i mowie boze co jeszcze??? A moj spokojnie mąke i ocet! A ja okej to wez ja ide kolejke zajac! On: Okej. dzisiaj rano robie herbate i mowie gdzie cukier ? Przeciez make chcialas :cool: Taaaaak sie na niego rzucilam do lozka i wycalowalam ze to nie tylko mnie dosiegnelo zatrucie mozgowe ze az blagal o litosc eeeh ale fajnie ze nie jestem sama ciezkie bo ja czytelnik ksiazki krzyzowki etc. A tu pstryk i od 2 tyg. Cofam sie w rozwoju ale piateczka mamusie w kupie siła !! :)

hej, u mnie tez chłodno.
moje dziecie chyba pierwszy raz w zyciu spalo do 8, bo tak zawsze o 6 jest na nogach.
a ja dzisiaj w nocy spac nie moglam, najpeirw mala znowu urzadzala pytania z drugiego pokoju "mamusiu moge do ciebie przyjsc", pózniej kolejne wstanie bo sie jej siusiu zachcialo, pozniej mordowalam komary a w koncu jak sie polozylam to nie moglam spac i wzielam ksiazke i ponad godzine w nocy czytalam az mnie wreszcie nad ranem zmoglo, no ale konsekwencja tego jest teraz taki tępy ból głowy

Vinga witaj w domu!!!

co do bólu nóg to na szczescie nei ma problemu.

tak sobie obliczylam dizisaj ze musze opanowac sie z tym tyciem i dobrzeb by bylo gdybym tylko o kilogram tyla co miesiac, niestety pewno nie jest to realne

Dzień dobry Dziewczynki :-)
Ja jeszcze z łóżka klikam, bo jakoś chęci brak na wstanie, a plan mam na dziś ambitny... zakupy, mycie okien i ciąg dalszy zapraw. Chyba mnie Bozia opuściła :szok: zobaczymy, co z moich ambitnych planów wyjdzie.
Miłego dnia Wam życzę:-)

reklama
Dona - hehe przypomniało mi się jak ja nie pytałam mamy czy moge przyjść tylko brałam nogi zapas i szorowałam do mamy i mama brzuch mnie boli i wskakiwałam pod kołdre.

Zresztą ja do mamy spać chodziłam oj długo jak tata na noc szedł do pracy, a że z bratem w jednym pokojTo wtedy u mama mnie wołała bo sie bała spac sama i rzadziłysmy popcorn film, mama zasypiała a ja na kablowce erotyczne prgramy włączałam :-)

Do góry