reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Co do ślubu to mam sukienkę rozmiar 38 śliczna ślubna, biała , moze znacie kogoś kto będzie potrzebował. Sprzedam za 80 zł + przesyłka ( dodaje welon gratis) Kupiłam ale okazala sie za ciasna w biuście. Wymiary i zdjęcia mogę przesłać osobie zainteresowanej. Naprawdę warta duzooo lwiecej ale ja nie mam gdzie tego trzymać i czekać aż sie sprzeda

reklama
inomama nie jestem w stanie wiedzieć co czujesz i przez ile bólu musiałaś przebrnąć, ale tak na mnie wpłynęła Twoja opowieść, że pokochałam Twoje dziewczynki jak swoje i wedle duchowej adopcji będę się za nie modlić

Akuku gratulecje ciociu ;-)

Czikusia ja coraz częściej zauważam to co i Ty u swojego męża... wczoraj były chrzciny synka mojej siostry mój T został ojcem chrzestnym. Wszystko fajnie pięknie, ale przez większość dnia czułam się samotna.. oni pili - ja nie mogłam, oni grali w piłkę - ja przecież nie mogłam... cała moja najbliższa rodzina i mój mąż ..wieczorem ja się położyłam bo nie mam tyle siły, a mój mąż zobaczył, że przymykam oczy i zasypiam, wziął wino i poszedł wszystkich zwołać i siedzieli za ścianą i podczas gdy wszyscy świetnie się bawili ja przepłakałam pół nocy.. tak wyglądała moja 1 rocznica ślubu....:-(
chyba ostatnio zamykam się w sobie.. zawsze byłam duszą towarzystwa, a teraz czuję się jak kula u nogi wszystkich bo za mną już ani tu ani tam bo mi tego nie... oj dziewczynki chyba ze mną bardzo źle... i tak ciężko i pusto w środku....... popłaczę sobie dzisiaj... jutro pójdę do pracy i jakoś będzie...

kociaczeek, stycznióweczka witajcie - zadomowicie się szybko z tyloma świetnymi kobietami nie może być inaczej ;-)

dona pytałaś lekarza dlaczego tak często plamisz? może jest na to jakiś sposób??

Calineczka dziekuje za komplement jasne ze fajne babki jestesmy:-D
zobaczysz wszystko sie ulozy,jak jestesmy w ciazy jeszcze mocniej przezywamy wszystko. No i jasne, o wiele lepiej byloby, gdybyscie gdzies sami romantycznie spedzili ta rocznice.powiem Ci ja tez bardzo zle znosze,jak moj facet zabawia gosci a mnie wogole wtedy nie widzi, a tym bardziej jak sa to jakies 18-stki, ktore uwielbia rozbawiac, to co,ze rodzina,ale mnie to boli.

Kociaczek, styczniowka witajcie!!!!

a ja dziewczyny tylko na chwile, moje 'stare dobre czasy' sie chyba koncza, bo jak dobrze pojdzie to mnie od zaraz jakos wysla do pracy.na szczescie praca w centrum rehabilitacyjnym jest 600m od domu,ale tak naprawde to mi sie nie chce z tym coraz wiekszym brzuchem i zmeczeniem. I tak mam 2 dzieci,duzy dom do sprzatania, obiad, na zainteresowania juz kiepsko starcza czasu...a tu jeszcze praca...
ale takie tu sa reguly, tutejszy urzad pracy bardzo dba o skonczenie z bezrobociem:-) z jednej strony fajnie, bo po macierzynskim mam duze szanse na zaczepienie sie tu. Ale po prostu jestem ostatnio tak zmeczona, mala mi czesto placze w nocy na zabki, opiekunka choruje i wogole wszystko naraz...
takze pewnie nie bede sie juz tak czesto odzywac, choc pewnie na dobranoc zdaze choc przeczytac co naskrobalyscie...zobaczymy;-)

Fifka bardzo mi przykro z powodu choroby
Calineczka mi wyrósł w tej ciąży polip doczesny (jakos tak sie to nazywa) i najprawdopodobniej on wywoluje te brudzenia bo lekarka robila dokladne usg miesiac temu jak byly takie tygodniowe brudzenia i nie dopatrzyla sie innej przyczyny. teraz trwaly 2 dni i na szczescie przeszly

Dziewczyny nie umiem wyłaczyc tej kursywy:)

Calineçzka - i ja mam tak czesto moze juz nie placze na reklamach ale, strasznie jestem wrazliwa szybko mozna mnie urazić, zrobić przykrość. I też wtedy popłacze sobie, napewno nikt nie odtrąca nas tylko to wszystko takie nowe. Dzieciatko, wszystkie sytuacje typu własnie imprezy nawet rodzinne itp. Calineczka wszystko będzie dobrze, a mężowi trzeba podsunąć pomysł na poprawiny rocznicy.

A ja mam pytanie takie czy któraś z was zauważyła "że ma nie tak z głową" ??????? tzn.
Chodzi mi szczegolnie o pamięć, ja zapominam proste nazwy produktów, to co miałam minute temu do zrobienia, generalnie wszystko mam w pokoju na wierzchu bo jak położe to amba koniec nerwy i szukanie.
w sobote poszłam do takiego dm-u sklep ala rossman miałam kupić 5 rzeczy kupiłam calą reklamowke chemii i kosmetykow a z tych 5 rzeczy kupilam tylko 3. Albo zapomniałam nazwy borowka i tlumaczylam mojemu noooo ten owoc wiekszy od maku!!!!! Bo ze istnieje jagoda albo aronia zapomniałam. A przy stwierdzeniu nie ma "wody do okna w samochodzie" a nie płynu do spryskiwaczy sama sie zastanowiłam ze cos chyba jest nie tak. Moj R powiedział ze dawno miał mi to powiedziec ale myslał ze ja z tej miłosci do niego ;) ale na Boga trwa to ponad tydzień takiego mega zaniku prostych slow i czynnosci!

Hehe Pustiszi mam to samo!:p Znajomi sie ze mnie smieja, bo powtarzam 4 razy to samo: Np mowie: a wiesz , ze cos tam cos tam? a ktos na mnie patrzy i mowi ze 10 minut temu np juz mu to mówilam. ALbo mi sie mylą wyrazy, albo pierwsze literki wyrazów:p cos w tym jest ze sie w glowie miesza:p

Ja tez jestem bardzo wrazliwa, wczoraj zaszlam do kosciola i plakalam bo chrzciny byly.....

Witam nową mamusie na naszym wątku:)

Jej dziewczyny nie doczytałam co tam naskrobane, bo dopiero na forum weszłam :) zaraz biorę sie za czytanie :)

Ania ja tez 20 tydzien :)Juz na półmetku :) czas szybko leci! Ja dzis mialam parcie na porządki i od rana dopiero sobie usiadłam , nogi do tyłka mi wchodza....

hejka. co do zapominania tez tak mialam w poprzedniej ciazy i mam w tej ciazy tez. do tego jestem rozkojarzona..ehh. Za przetwory sie poprostu nie biore bo sie nie udadzą i bedą do wyrzucenia..
Nerwy mam takie ze wszstko mnie potrafi wyprowadzic z rownagi. Moi starsi chlopcy pojechali na wczasy do babci wiec mam spokoj jedno dziecie w domu.

reklama
Do góry