reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

z Tym streszczeniem nie byłby głupi pomysł:pP Ja wczorajj ugotowalam leczo:)) i wcinam Pychota!!!

Ja mam problem z brodawkami straszny;/ Pekają mi, skóra odchodzi i rany sie robią , nie wiem co to;/ chyba sie przejde z tym do lekarza;/ Ktoras tak miala?

reklama
powinnas sobie kupic masc np maltan to sie smaruje po porodize brodawki wlasnei suche pekajace jak dziecko je porani i jak w ciazy masz z tym problem to tez zacznij smarowac !!

Własnie czytałąm o tej masci ale zatsanawiam sie czy to nie za wczesnie na takie sensacje brodawkowe;P no spróbowac nie zaszkodzi skoro można w ciązy:)

Witajcie dziewczyny i te nowe i te stare i te wypoczęte :)
My dziś wkraczamy w 20 tydzień ciąży. Ruchów jak nie ma tak nie ma :( tzn są od czasu do czasu ale to taki jeden na dzień i ju, coś leniwe to dziecię moje :(

Ania - ale mnie też tak o muskał dotknął i już. Rzadko bardzo. Dzisiaj tylko co mnie uradował okropnie bo popukal polatał po brzuchu. Tylko że się pochwaliłam tu na forum i chyba sie zawstydził bo się skończyło ...

Ania - ale mnie też tak o muskał dotknął i już. Rzadko bardzo. Dzisiaj tylko co mnie uradował okropnie bo popukal polatał po brzuchu. Tylko że się pochwaliłam tu na forum i chyba sie zawstydził bo się skończyło ...
Moje dzidzi lubi jak leżę na boku, wtedy mi sprzeda delikatnego kopniaczka. Wczoraj tak już leżeliśmy z M a tu bach, no to ja biorę rękę M co by poczuł i cisza :-) nie chciało się tatusiowi pochwalić :)

reklama
Czikusia haha a nasi nie poszli razem? :-D mój teżz wczoraj poszedł z kumplem ale wrócił po Coli nie piwie - on nie pije zbyt często... nie lubi...

Anisen
ah... te oczekiwania! Z niecierpliwością na zdjęcia ze ślubu czekam :-)

Kociaczek Stycznióweczka witajcie! :-)

Emily mam dokładnie to samo w domu! Konrad robi się coraz bardziej zajmujący...

Anbas witaj!! Fajnie cię widzieć z powrotem! :-D

Pustiszi o tak... to jest wspaniałe uczucie!! Ja też siedzę i codziennie nasłu****ę :-)

Sali heeej! A się zastanawiałam gdzie cię wywialo! :sorry2:

Ania
rozumiem cię! Już lada chwila poczujesz te ruchy! Zobaczysz! :tak: to twoja pierwsza ciąża i masz prawo później czuć! :-)

No i ja zaraz przed 16 do lekarza jadę... mam to samo co mały - kaszle, odkrztuszam i boli mnie gardło.. teraz już wiem ze to nie alergia a choroba u niego bo i ja od niego złapałam... :-(

Do góry