reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

justynaj wywolalam wilka z lasu... pojadlam dobra kolacje i maly zaczyna juz buszowac no mowilam ze wykapany ojciec dac mu cos dobrego do jedzenia!!:)
Fifka ja tez dzisiaj do dupy... moj maz jest gorzej nerwowy i narwany niz ja denerwuje mnie to bo widzi tylko czubek wlasnego nosa... wylazł sobie jakby nigdy nic na piwo.Wkurza sie jak jego jciec tak robi a sam jest taki sam przyganial kociol garnkowi!!:>

reklama
Hej mamuski, jestem z Wami na biezaco, ale sie nie udzielam,nie wiem czy to juz jesien I dni sie skrocily czy ja mam problem z organizacja ale ciagle brak mi czasu, ale zagladam do Was regularnie, ciesze sie z kazdej udanej wizyty I z Waszego szczescia, Ja juz czuje Antosia codziennie , przynajmniej wiem ze wszystko u niego dobrze, bo ciagle mam moralniaka ze moze powinnam sie lepiej odzywiac, wiecej odpoczywac, ale z moim malym lobuziiakiem w domu, to naprawde ciezkie. Amelka ma teraz tyle energii, staramy sie ja wymeczyc za dnia , spacery, place zabaw, ale przewaznie to my padamy na pyszczki a ona ma sie swietnie.
Zawsze marzylam o blizniakach , ufff jak dobrze ze nie mamy takich dwoch szkrabow w domu..:no:
Ale robicie mi smaka na ogorki malosolne, moze jutro wybiore sie na targ, bo tutaj znam tylko jedno stoisko, gdzie moge dostac wszystko do ogoreczkow, a ja dzisiaj wcinam kaszke manna z konfitura malinowa, pycha ( jak u mamusi)

Hej hej:) Wrocilam wlasnie z urlopu I juz w pracy :) Kurcze nie wiem czy dam rade Was nadrobic ale poczytam ile mi sie uda :)
Bardzo sie za Wami stesknilam!!! :)
Pozdrawiam Was wszystkie mamusie!!!! A nowe forumowiczki serdecznie witam :)

czesc stare i nowe styczniówki i te powracajace z wczasów

zazdrosze tego czucia ruchów mi sie wydawalo 3 dni temu ze czuje ale od tego czasu znowu cisza, wiem ze na poczatku to moze byc nieregularne ale wolalabym juz miec pewnosc ze u mojego syneczka wszytko ok.

co do proszku to jak oli byla mala to tez pralam w lowely a teraz juz piore w normalnym. no ale malenstwu musze wszytkie ubranka ktore mam (wczoraj przegladalam co mam i odrzucalam rózowe i typowo dziewczece) wyprac w jakims delikatnym plynie, no ale na to jeszcze czas bo jeszcze musze co nieco dokupic

Witam wszystkie stycznióweczki:-)
Tak czytam wasze posty i zazdroszczę Wam troszkę tych ruchów maleństwa... Ja mam termin na 01.01.2014, łożysko umieszczone z przodu i prawdopodobnie to amortyzuje ruchy. W rzeczywistości 2 razy myślałam że coś poczułam, ale i tak nie wiem czy to było to:baffled:
Wg USG jest to bardzo ruchliwa dziewczynka....
Pozdrawiam

Anbas - heeej ! Pierwsze co to po swojemu ksywke przeczytałam ale dwa razy literuje już zanim napisze super że wróciłaś :)

Witam nowe mamusie !

Ja dzisiaj taka troche nieobecna otóż albo zbieg okoliczności albo nawiązałam kontakt z Mikusiem. Mały zaszył sie na jakies 4/5 dni, nic nie ruszył sie nie muskał. Zrezta i ja w weekend nie bardzo sie czulam ale to nie o mnie miało być.
Zjadlam leze glaszcze rozmawiam tlumacze mu ze lepiej by bylo gdyby mi siepochwalil jakie ma juz raczki nozki. No nic wstalam poszlam Po kinder bueno. Dziewczyny juz blisko 2 godz. Z babanem leze na lóżku.
Mały czekolady chciał :) wiec ja koldra na glowe i tak sie wyczuwamy :) juz mu serie kolysanek puszczam ale gdy przestaje cisza i spokoj i nagle puka i uderza w prawy bok. Koooooooocham to !!!

anbas witaj spowrotem :))
witajcie nowe styczniówki :)
pustiszi dobrze ze mikus sie odezwal moj wojtus to juz tak daje popalic ze nie sposób go olac ;) haha :) dzisja kopal przez 5 minut a pozniej poszlam odkurzac i spi sobie ululany :)

reklama
Cześć dziewczyny zasiedziałe i nowe :)
Witam Was poweekendowo.
Mój miał teraz 3 dni wolnego więc nie było kiedy i jak wejść na forum, ale postaram się nadrobić :)
Chociaż nie wiem czy mi się uda:p Może gdzieś jakieś streszczenie ktoś napisze? ;)

Buziale

Do góry