diablica3010
mama na cały etat
pustiszi moja sąsiadka całą ciąże wmiottowała i na porodówce hafta puściła..niebój żaby to nic złego..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kochane
Odezwę się wieczorem do Was, poczytam co przez dwa dni się działoA tymczasem lecę się uczyć być panią domu. To moje pierwsze mieszkanie, samodzielne bez mamy i powiem Wam, że wyprowadzając się w wieku 23 lat to jest jakaś niepełnosprawność. Pisałyście kiedyś, że jestem aktywna, że co chwilę coś robię, że mnie nosi. Owszem nosiło mnie, jak miałam posprzątane w domu, mnie tylko mój pokój interesował i ewentualnie naczynia, kiedy miałam ugotowane. Skoordynować to wszystko, gotowanie, sprzątanie, zakupy, prasowanie, a w naszym przypadku jeszcze malowanie ścian (dziś gruntujemy i gładzimy czy szpachlujemy czy coś takiego
) to dla mnie, nie lada wyczyn. Zajmuje mi to sporo czasu w ciągu dnia i...aaaj! Powiedzcie, że kiedyś dojdę do wprawy!
Lecę tymczasem, pozdrawiam Was, ściskam i do wieczora! ;*