reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Dziewczyny a ja sobie dzisiaj pryzpomnialam o super filmie ktory ogladalam przed pierwsza ciąża autorstwa pawla zawitkowskiego, dla mnie wtedy super sprawa a teraz tez sobie sciagnelam zeby sobie przypomniec bo to juz 3 lata mijaja od czasu kiedy opiekowalalam sie takim maluszkiem, moze i ktorejs z was sie przyda dlatego wklejam linka, ale trzeba miec konto na chomiku zeby sobie za darmo ściągnąć, bez logowania ogladniecie tylko 10 minut
Przyjazny dysk internetowy - Chomikuj.pl

reklama
Diablica zrozumiałam co napisałaś, ale mówiąc że cały czas miałam na myśli nie długość dnia a miesiące... toż on spał w tej samej pościeli od dawna i ciągle w niej śpi więc dlaczego to się uaktywniałoby co pół roku na parę dni? Jakby się uczulił to wszystkie noce by takie były... a tu przechodzi... już wczoraj było lepiej... zobaczymy jak jutro...

Mały nie miał badań... on na nic uczulony teoratycznie nie był nigdy... lekarka podejrzewa ze ma nietolerancję jakiegoś produktu który wywołuję te cofanie się treści pokarmowej okresowo jeśli coś zje... i to wydaje mi się najsensowniejsze... ale on je dosłownie wszytko i ciężko wyłapać... choć ostatnio zareagował tak na ananasa a teraz na brzoskwinie...

Sylwinka dobrze ze mi mówisz... jutro zrobię sobie jeszcze raz cukier 2 godziny po obiedzie - zobaczymy.

Blanka ja mam zamiar cytryne teraz też wykorzystać bo poprzednio też źle przeszłam to badanie... :no: Tyle że wtedy odrzucało mnie od słodkiego więc ciekawe jak teraz...

Pustiszi widziałam dzisiaj w wiadomościach! :szok:

Cleopatra
miłego odpoczynku!!! :-D

Aniu a co się stało??? :-(

Na jutro zapowiadają u nas burze i deszcze.. boże jak ja się cieszę... upały mega mnie wymęczyły... aż nogi mam spuchnięte...

Dzięki Fifka, brakuje mi Taty, to już 3 tygodnie jak go zabrakło, najgorsze jest to, że ja byłam z Nim najbardziej zżyta i po prostu momentami nie wyrabiam i mam poczucie, że sobie nie poradzę bez Niego :( wiem, że muszę żyć dalej bo teraz tym bardziej mam dla kogo, no ale kurcze nie tak miało to wszystko być :(

Czesc Dziewczyny. Pragne sie przyłączyc do waszego grona. termin mam na na 17 stycznia 2014. Jestem mama 3 chlopców Maj 2007, sierpien 2008, i styczen 2013.

Aniu, mam nadzieję że czas załagodzi Twój ból a jak będziesz już miała na rękach maleństwo na pewno będzie Ci o wiele łatwiej:tak:

Również witam Króliczku:)

Aniu doskonale Cie rozumiem...I nie napiszę Ci że będzie dobrze teraz juz natychmiast...potrzeba Ci czasu...u mnie niedługo będzie 4 rocznica smierci a ja dalej nie jestem w stanie ogladac zdjec z tata...za bardzo tesknie I boli....mnie bardzo denerwowały hasła--czas leczy rany....ale tak naprawde jest...potem jest juz lepiej...już tak nie boli/...

reklama
Aniu współczuję ci bardzo... i mogę sobie tylko wyobrazić jak się czujesz... :-( Niestety tak to już często jest że jak czasem kogoś zabraknie to mamy wrażenie że uczymy się żyć na nowo - poniekąd tak jest...

Króliczku
witamy!! Hehe wiesz już co nosisz pod sercem?

Do góry