reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Cześć Dziewczyny,
Ja nadal odpoczywam na działce - trochę słonka, trochę wody dla ochłody. Jest cudnie :)
Trochę mi zajmuje nadrabianie Waszych wpisów ;)
Wszystkim czującym ruchy maluszków gratuluję - ja niestety jeszcze nic nie czuje :/
Czikusia - najlepszego! Ivi - sto lat :)
Olich - z Babcią wszystko będzie ok, potrzeba tylko czasu...

Byłam w ubiegłym tygodniu u endokrynologa - uspokoił mnie, że ten poziom TSH nie jakiś mega wysoki, zapisał leki i do końca ciąży pod kontrolą muszę być. Ja już z niecierpliwością czekam na kolejne usg 13 sierpnia - gin "obiecał" płeć określić :)
Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Dziewczyny ja ... Ja chyba mam rzeczywiscie brzdaca w sobie .. Bo ... No bo wczoraj polozylam się późno po 23 mój R już chwile spał i tak leze i nagle jakby małża tak z 5 cm pod pepkiem! Obudzilam mojego i mowie chyba cos mnie dotyka... I nie bylam pewna ... Ale teraz kichnelam 3 razy pod rzad nogi mam lekko podkulone i znowu zaraz po kichnieciu taka małż jakby... Ale czy to niunio uwierze jutro po lekarzu ale dziwne uczucie kurcze ...

Hej Wszystkim:)

Gratuluję czucia ruchów, bo ja niestety jeszcze nic nie czuję :(
Za to od kilku dni w jednym miejscu mam jakieś dziwne lekkie ukłucia, z lewej strony. Dziwnie pulsują. Nie wiem co to może być i trochę się niepokoję :(

Przez moje wakacje bardzo dużo postów napisałyście aż nie nadążam :) Gratuluję dziewczynom, które znają już płeć. Jakbyście mogły mi przybliżyć, która jakiego maleństwa się spodziewa:)

Ja mam wizytę 8-go sierpnia ale to wizyta ginekologiczna, pewnie podglądniemy maluszka ale nie wiem czy powie mi jaka płeć.
Taką szerszą wizytę mam w 20 tygodniu czyli wypada jakoś 23-go sierpnia :( Bardo długo muszę czekać :(

Dziewczyny słyszałam, że ginekolodzy jakoś w 20 tygodniu nagrywają filmiki na płytę w obrazie 3D. Czy miałyście coś takiego?:)

kaha ja bylam w ten czwartek to byl 15 tydzien i mi lekarz powiedzial ze bedzie chlopak ;) placilam 170zl i mi nagral plyte ;) w zasadzie jak placisz to mozesz isc kiedy chcesz ;) a warto bo plec mozna poznac ;)

bluelovi - ale Ci fajnieeee :p Też chce już znać płeć:p A to była wizyta kontrolna ginekologiczna czy taka dłuższa? Bo ja kontrolną mam takie 15 min a tą dłuższą około godziny :) Za zwykłą wizytę płacę 100 a za dłuższą 150 więc chcę płytkę :p Muszę pogadać z nią teraz bo to super pamiątka:)

ja tam bylam z 20 minut a nagranie mam 15 minut bo wsumie szlam tam w 1 konkretnym celu, zeby poznac pklec ; 0 0wiec dluzej nie bylo co siedziec ;))umuwilam sie tylko na usg 3d z nagraniem be wizyty ; ) prywatnie a tak ogolnie to chodze z nfz

reklama
Do góry