reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hej, hej, ja uzywam tabletek z Lidla W5 i jest ok, szklo ladnie sie blyszczy, tylko wlasnie przydalby sie jakis odswiezacz do zmywarki.

Siva mozemy sobie podac reke, my tez obydwoje pracujemy a ciezko jest cos zaoszczedzic, mam swiadomosc ze ludzie zyja z jednej pensja i potrafia dobrze nia zagosparowac, nam sie jakos nie udaje...zwlaszcza ja mam problem z tym.

reklama
Nam jak się może finansowo wyklaruje już jak kupimy malemu wszystko i kilka szafek na nowe mieszkanie to może poprosze mojego o kieszonkowe bede zbierala do skarbonki no i za rok na gwaizdke sie uda kupić heheh zobaczymy...

sylka, a te tabletki z Lidla to jak cenowo? bo ja ciągle lecę na Finiszowych, ale szukając oszczędności chętnie zamieniłabym je na tańsze a dobre?

Jestem ciekawa czy milusia i hope poznaja dzis plec maluchów na genetycznym ;) a jutro tez widze duzo genetycznych - vinga, inomama i sali ;) chociarz oczywiscie nie to najwazniejsze najbardziej trzymam kciuki by byly zdrowe dzieciaczki ;)

Siva ja kupuje te 3 warstwowe all in one W5 i za 40 szt place 16.99, na poczatku kupowalam Finsh ale sa o wiele drozsze a zadnej roznicy nie widze.

No ja tez jestem ciekawa jak u dziewczyn, czy bedzie juz widac płec...

Rzeczywiście dużo wizyt sie szykuję ! Jej ja wkroczyłam w 16 tydzien ciąży:-) Nie wierze!

Tylko martwi mnie fakt, że Nataniela na tym etapie ciązy już czułam dobitne kopniaki a tu cisza.... A niby w kolejnej ciąży jest szybciej jeszcze . Zaczynam sie bać czy wszystko ok . Znów jakieś czarne wizję mnie dopadły :( I weny do pisania brak ...
Pozdrawiam Was i życze miłego dnia

Vinga mozesz zmienic moja wizyte jutrzejsza ?? Juz wczesniej pisalam ale widze ze nie zmienilas. Mam jutro usg genetyczne :-)

Blanka - super to już tak daleko kurcze :) i no! No! No! Nie wolno tak ja w 15 i ruchów również nie czuje też nie martwimy się bo do wizyty jeszcze chwila zero myśli ponurych Aaa sio sio sio wizje złe

reklama
ja tez niestety jeszcze niczego nie czuje
a co do tabletek to tez uzywam finishera a naczynia tez niekiedy mam niedomyte

Do góry