reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama masz rcje, nie wolno wpadać w paranoję ! 16 lipca już blisko :)

Pustiszi też chcę bardzo taki pamiętnik. Dla Nataniela nie miałam i żałuje :crazy:

Nie potrafię sie dziś ze tak powiem zorganizować:rofl2:

reklama
Ja wczoraj na wizycie wyprosilam lekarza żaby jakoś sprawdzić bo ja stara już jestem i się denerwuje bardzo bo od 3 tyg nie widziałam więc zadzwonił na IP i poprosił koleżankę żeby mi usg zrobiła :)

Ja tez mam taki pamiétnik dla malutkiej , dostalismy w prezencie ;)bardzo fajna sprawa mozna napisac wszystkie najwazniejsze inf. pierwsze zabki,, kroczki itp. :-D a propo malutkiej pocieniowaøam jej wczoraj wloski bo miaøa juz takie dlugie i strasznie sie pocila :) i przestawiøa mi cos w klawiaturze bo jakies chinskie znaki wychodza ha ;( teraz spi my juz po obiedzie wlasnie posprzatalam i teraz czas dla mnie ;)

Ja taki pamiętnik stworze jeszcze przed narodzinami, dylematy imienia fotaski z usg, pierwszy kopniak strasznie się nakręciłam :) ja dopiero gotuję obiadek ale przysnęło mi się mojego jeszcze nie ma szybko nie przyjedzie więc na spokojnie mi karkóweczka się piecze. A i ja nie widziałam mamy bliźniaków

Ciekawe że tylko jedne bliźniaki się trafią na tyle osób:) Ale i tak fajnie:)
Ja też mam tak że co jakiś czas zaczynam się zastanawiać czy z maluchem wszystko dobrze ale staram się nie dopuszczać do siebie złych myśli.
Całe szczęście chodzę do lekarza prywatnie i USG mam na każdej wizycie więc widzę się z maluszkiem co miesiąc:) Tylko czemu te miesiące się tak dłużą;)

Tu na nasztm wątku fakt bliżniaków nie ma ale w mojej mieścinie az sie roi od bliżniąt ! Ten wysyp blizniakow juz z 5 lat trwa :)

Ja wyszłam z małym, na obiad do ulubionej restauracji na mój aktualny hit -placka po węgiersku:) leniwa dzis byłam nawet gotowac sie nie chciało . potem na plac zabaw, zmoczył nas okrutny 5 minutowy deszcz, potem znow na plac , teraz na szybko zakupy i jestem w domu :)

reklama
Właśnie dawno jej nie bylo,jak dowiedziała się że bliźniaki to znikła:-D

U nas też trochę jest bliźniaków,ale i tak jak wychodzimy z chłopcami to jest szał:to bliźniaki?:rofl2: ludzie zaczepiają nas na ulicy, a najbardziej zaczepiali jak jeszcze jeździli wózkiem(czyli rok temu)
Teraz całe szczeście jedno:-D

Do góry