reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej kobitki :)

Ja dziś dzień zaczęłam pracowicie zrobilam dwa prania a raczej pralka zrobiła, wzielam sie za porządki . Siadłam teraz żeby odpocząć i zajrzeć co u Was. Wiecie co jakiś strach mnie dopadł tak od wczoraj czy z moim dzieciątkiem wszystko dobrze i w koło coś sobie wkrecam :( Chcialabym juz usg ! Jutro mam wizyte ale usg pewnie dopiero bedzie w 20tyg , a to jeszcze 5 tygodni...

reklama
blanka jak masz obawy to powiedz lekarce moze uda sie zrobic usg ;) ! nie martw sié kazda z nas ma ;-):-(

Dziewczyny u mnie jutro usg hehe trzymac kciuki dostane pierwsze zdjecie :happy2::happy2::happy2:!
Vinga miejmy nadzieje æe to nie opryszczka, idz do apteki tak pani ci cos doradzi wkoñcu maja wykszt. farmac. , wspóøczuje bulu gøowy teæ ostatnio miaøam okropieñstwo i jeszcze maøe dziecko na gøowie ;( ! :*:szok:
Malinka to jedz bo wstyd, heheh zartuje ale dzidzia nie daj boze sie obrazi ;)):tak:

Blanka 87 - ja w piątek idę do gina na zwykłe badanie ginekologiczne. Chciałabym bardzo podglądnac maluszka czy wszystko ok, bo w sobote wyjeżdżam na wakacje. Też bym chciała już usg, a mam przyjść w 20 tyg.

Hej kobitki :)

Ja dziś dzień zaczęłam pracowicie zrobilam dwa prania a raczej pralka zrobiła, wzielam sie za porządki . Siadłam teraz żeby odpocząć i zajrzeć co u Was. Wiecie co jakiś strach mnie dopadł tak od wczoraj czy z moim dzieciątkiem wszystko dobrze i w koło coś sobie wkrecam :( Chcialabym juz usg ! Jutro mam wizyte ale usg pewnie dopiero bedzie w 20tyg , a to jeszcze 5 tygodni...

kaha ja po USG zawsze jestem spokojna tak z dwa tyg a potem sie juz zaczynam zastanawiać czy wszystko dobrze, ze przydałoby sie USG już. I czas tak sie dłuży.... Ja poki co mialam 2 razy USG w 7 tyg i w 11t2d. Zobaczymy czy wytrwam do połówkowego. USG mnie bardzo uspokaja:) Chyba jak każdą z nas! Gdybym czuła juz ruchy, też było by o wiele spokojniej!

nic sie dzis robic nie chce ,masakra :szok:

Bluelovi - mocno zaciskam &&&&& wszystko będzie dobrze i portrecik pierwszy suuuper :)
ja jak za tydzień pojade do pl obiecałam sobie zajść do empika kupić książko album maleństwu bo tyle jest dyskusji o malutkim on taki nieświadomy musze to zapisywać opisywać wklejać zdjątka na pamiątkę... Dla nas...:-)http://www.empik.com/ksiazki/poradniki/ksiazki-pamiatkowe,310702,s całkiem spory wybór ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Vinga - co za ustrojstwo, no! a Dentosept? może to pomoże?

Blanka - nie możemy dać się tym obawom...ja też strach wielki mam cały czas. Boje sie wyników dzisiejszej krwi, boję sie 16 lipca - wtedy przezierność...zwariować można

Bluelovi - trzymam!

witam
wiem ze pierwsze słowa brzmiały strasznie ! przepraszam sama jak przeczytam gdzieś ze malutkie dziecko umiera albo ciąże ktoś traci to mi coś sie dzieje ...
wow ale to mnie wczoraj tak uderzyło brak serca no nie wiem wkreciłam się może tym ze absolutnie nie czuje ciąży jakiś taki lęk ze jej nie mam mam w sobie ...

reklama
Blanka - ja mam tak samo. Pierwsze usg 6 tydzień a później 13. Strasznie ciężko mi było wysiedzieć do tego 13-go. Teraz mam 20-go. I też nie wiem czy dam radę więc wiem co czujesz :) Mnie też usg uspokaja. A tak nie czuje ruchów, objawów żadnych nie mam, a mój brzuch też jakoś tak nie rośnie. Tzn. rośnie jak dużo zjem :p

kaha ja po USG zawsze jestem spokojna tak z dwa tyg a potem sie juz zaczynam zastanawiać czy wszystko dobrze, ze przydałoby sie USG już. I czas tak sie dłuży.... Ja poki co mialam 2 razy USG w 7 tyg i w 11t2d. Zobaczymy czy wytrwam do połówkowego. USG mnie bardzo uspokaja:) Chyba jak każdą z nas! Gdybym czuła juz ruchy, też było by o wiele spokojniej!

nic sie dzis robic nie chce ,masakra :szok:

Do góry