reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dzięki laski bardzo

mąż zaraz jedzie,w czwartek pogrzeb, wiec na styk...bo samochodem musi sie dobić. Jeszcze tylko na badania krwi mnie zabierze za chwilę.

Dona - i bardzo dobrze zrobiłaś! spokojniejsza będziesz teraz

Pustiszi - bardzo przykro mi:( ale może jeszcze będzie dobrze! a Wy dacie radę, spoko, spoko, teraz już po ptakach i wymówek nie znajduj:)

jak to jest, jak nie można jeść ani pić, to człowiekowi chce się jakby tydzień nic w ustach nie miał:)

reklama
dole, ja czytam twój wpis i mnie mrozi powoli ale doczytałam do końca i ufff. ja też mam 3kg+

ja dziś się obudziłam z bólem głowy, jeszcze tego mi brakuje :baffled:

Dole - straszysz pierwszą połową wpisu cieszę się że wszystko dobrze ja też nie widziałam serduszka dopiero później i widziałam i słyszałam. Kamień z serca.

Ja dzisiaj całą noc malowałam i czyściłam mieszkanie, a dopiero po 9 się dowiem czy jest szansa że będzie nasze al co wysprzątałam to moje co ta głowa w nocy robi ręce opadają :nerd: I jeszcze jeść od 9tygodnia jadłam na siłe teraz odnwczoraj wsuwam superancko mi z tym zajadaniem moje kubki smakowe jakby się ten tego suuuper :)

no i się zaraziłam, cudnie. oo wewnętrznej strony ust zrobił mi się pęcherzyk więc to chyba opryszczka :/ teraz trzeba uważać żeby małego nie zarazić. co można stosować na opryszczkę w ciąży?

Vinga myślę ze maście typu heviran,przecież one działają miejscowo...

Ja się właśnie ważyłam i mam 1kg do przodu (ale bardzo dużo się ruszam i temu nie tyję bo apetyt to mam że:szok: powinnam z 20 już przytyć:-D:rofl2:)

vinga bardzo mi przykro, niestety nie mam pojecia co na opryszczkę, ale kiedys slyszalam zeby swiezo przekroic cebule i mocno smarowac miejsce opryszczki, ale na samym poczatku jak zaczyna wychodzic, ja nie miewam opryszczki wiec nie stosowalam nigdy tej metody

hej laski
ja dalej w domu z mmłodą, na szczęście to aniołek więc spokojnie pracuje a ona szaleje :)

dona -jak plamienia po duphastonie?

Hej kobitki.
Vinga ja miewam opryszczki dosc powiedzialabym czesto. w poprzedniej ciazy mialam 2 razy I pytralam o zovirax I lekarz powiedzial ze nie widzi przeciwwskazan bo masc dziala miejscowo. tyle ze kazda masc w opryszcze powinna byc aplikowana jqak zaczyna swedziec bo jak zrobi sie babelek to juz po ptokach bo to ostatnia faza I to schodzi samo. A jestes pewna ze to opryszka skoro to od wew. strony jest? Kurcze tyle rzy mialam ale od wew. nigdy dlatego nie jestem pewna. Ale generalnie opryszczka charakteryzuje sie tym ze zanim sie zrobi babel z woda to najpierw dosc mocno swedzi. Prawie nigdy sie nie zdarza ze pojawia sie babel bez zadnych objawow wczesniej...wiec moze to nie to? :) Oby :)
dole- ciesze sie u Was wszystko ok. Tez mnie az zmrozilo jak zaczelam czytac :) uffff
dona - jak tam u Ciebie? przeszly te brudzenia?

co do wagi to ja mam tez +3 I az sie boje co bedzie pozniej bo moja waga wyjsciowa tez nie jest niska :( - chodz ciagle w granicach normy

a my z kolei bardzo sie cieszymy ze zrobilismy wesele I ze tak sie ludzie bawili. Dziewczyny nie ma czego zalowac!!! To wazny dzien dla nas I trzeba go pamietac :) no I nie zdarza sie co dzien :) Nasze wesele skonczylo sie o 11 rano:-) I wszyscy byli w pozytywnym szoku. Poza tym stwierdzilismy, ze w koncu tym naszym gosciom tez sie cos nalezy - bo nie czarujmy sie przewaznie jest tak ze slub dla nas a wesele dla rodziny :)
Ale rozumie oczywiscie ze nie kazdy ma ochote I fundusze na to zeby taka impreze zorganizowac wiec nie krytykuje tych ktory tego nie robia :)
Tak wlasnie zrobilismy ze slubem cywilnym :) 18 osob na obiad po slubie - I tez bylo super :)

Cześć laseczki !

Anisen kochana przyjmij spóźnione życzenia- wszystkiego naj :)
Inomama współczuję ;(

U nas ok, ja standardowo w robocie. Ale pospałabym, idę zaraz wcinać II śniadanko:rofl2:.

reklama
Witajcie dziewczynki!

Anisen - spóźnione życzenia urodzinowe!

Inomama - moje kondolencje.

Ja też nie żałuję wesela, od początku wiedzieliśmy, że chcemy ten dzień świętować w jak największym gronie :) jedyne czego żałujemy, to to, że wesele tak szybko się skończyło :)

ja dziś muszę oderwać się od nauki i jechać do Wawy załatwiać papierkowe sprawy i to oczywiście w środku dnia, grrr. Przy okazji pojadę do koleżanki, która urodziła w kwietniu maluszka, a ja - wstyd się przyznać, zła ciocia - jeszcze go nawet nie widziałam...

Do góry