reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama, przykro mi :(

dziś weny do pisania nie mam.
Anisen, gdybym się mogła w czasie cofnąć to też nie zrobiłabym wesela, a na pewno nie tak huczne jak było. tyle pieniędzy sie wydało w jedną noc że masakra

Vinga masz rację, też żałujemy że tyle kasy poszło na nasze wesele mimo że wcale nie było wielkie. Już kilka dni po stwierdziliśmy że obiad dla najbliższych całkowicie by wystarczył, mimo że osoby nie zaproszone miałyby pretensje, a tak to z osób zaproszonych przyszła około połowa i to my mieliśmy mieszane uczucia co do tej drugiej części... Szkoda że człowiek jest taki mądry dopiero po fakcie

Inomama, bardzo współczuję;*

reklama
Anabas - a to tylko cywilny i taki stres ale za rok półtora już kościelny z chrzcinami i to dopiero wyzwanie. Ale piszesz że można wszystko załatwić mam nadzieję że nam też się uda :)

Inomama moje kondolencje...

Pustiszi przykro mi .

My dopiero z nad jeziora wrócilismy , odpocznę chwilke (po siedzeniu na kocu :)) i zaraz trzeba sie brać ogarnąć towarzystwo! przeczytałam tak po łebkach co u Was sie działo!

hej wam
ja po wizycie ale długo nie mogłam dojsc do siebie ...
usg fajnie ... ale zobaczyłam ze dzidzi nie bije serce jejku aż mi żołądkiem przewróciło ze starchu za chwilke zobaczyłam bo lekarz sobie mierzył dzidzie i tak wyszło ze serca nie widać
achh co moje to moje ...
wyniki spoko wszystko w najlepszym porządku
termin na 25 styczeń dzidzia ma 4.57 cm
a ja przytyłam juz 3 kg :(
idę spać buziolki :* wszystkim dzidzią

Inomama moje kondolencje :-(
Dona jednak strach to strach , bedzie oki mnie tez kregosłup boli wieczorem mi siada bo niedosyc ze ciaza to jeszcze mała nosze ;(
Dole ciesze sie ze wizytka udana ;)

Dole kochana Ty juz o tym nie mysl!! Zawsze jak sie robi pomiary to nie widac, ale tez mkgl Cie uprzedzic ! Najwazniejsze ze wszystko jest w pozasiu.
Napij sie herbatki i odpocznij. Milych snow.

reklama
Witam :-)

Anisen, spóźnione troszkę, ale wszystkiego najlepszego

Agatka, to miłego odpoczynku :tak:. Muszę się przyznać, że ja już też myślałam o L4, normalnie w ogóle chęci do pracy nie mam. A jeszcze mam okropnie stresujący okres w pracy i w ogóle już mi się nic nie chce :-(
Przychodzę z pracy i dętka jestem, muszę się przespać z dwie godzinki, bo nie jestem w stanie funkcjonować.

Inomama, bardzo mi przykro.....

dole, cieszę się razem z tobą, że wszystko ok :-)

A ja normalnie muszę odpocząć, dzisiaj rano wyłączyłam budzik, bo sobie pomyślałam, po co nastawiłam budzenie w sobotę rano :-D Dobrze, że nie przysnęłam, bo do pracy bym już chyba nie poszła :tak: Ale jeszcze z tydzień taki, muszę się odgrzebać z papierów i może jakoś wyjdę na prostą.

Do góry