reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
właśnie się dowiedzieliśmy, ze teść umarł...:( jakaś zła passa w tym roku...jak nie dziadek, to teraz...mąż na pogrzeb pojedzie, a ja oczywiście nie mogę...

inomama moje kondolencje

dziewczyny dzieki za słowa otuchy i wsparcia. od rana molestowałąm moja gine i opisywalamw sms moje objawy, wlasnie mąż pojechal do niej po recepte na duphaston. cieszę się bo mam nadzije ze leki zatrzymają brudzenia. bola mnie tez plecy ale moze od leżenia:) przez caly dzień i podbrzusze ale to moze macica się rozszerza ale wiecie jak to jest gdy są brudzenia to każdy bol jest jeszcze dokładniej interpretowany niz w innej sytuacji gdy z ciążą jest ok. wtedy gdy jest ok od razu człowiek sobie mówi ze to macica się rozciąga i się nie stresuje

Inomama - moje kondolencje
jakaś aura u mnie też dzisiaj zła wiadomość siostra taty na oiomie pod respiratorem ostatnie namaszczenie miała eeeeh.... :(

Inomama moje kondolencje :-(

Dona dobrze ze udalo sie zalatwic ten duphaston, nie zaszkodzi a moze pomoc. bo pozniej jakby co to lwkarz powie tak mi przykro, wiec dobrze ze zadzialala :-)

Ja poprasowalam i teraz leniwimy sie w domku :p
Nie wime czy dzis gdzies pojdziemy, ajkas zmeczona chodze. Ahh

Pustisi bardzo mi przykro, mam nadziję że wszystko będzie dobrze, ostatnie namaszczenie nie musi jeszcze oznaczać ostateczności

Pustisi bardzo mi przykro, mam nadziję że wszystko będzie dobrze, ostatnie namaszczenie nie musi jeszcze oznaczać ostateczności

Nie zupełnie nie musi bo to już cioci drugie namaszczenie mimo że stwierdzono że nie ma funkcji czynnościowych w mózgu itp. Dużo stresu ale będzie dobrze.

A ja wyjeżdżam dziewczyny za tydzień w piątek do polski już zalana łzami staram się opanować bo za godzine jedziemy mieszkanie oglądać. Musimy jechać zrobić rezerwacje na ślub wszystko było dobrze póki nie znałam terminu wyjazdu. Panika we mnie taka narosła że czy ja chce wogole tego ?? Czy nie ??? Matko .. Czy dojade z kropkiem czy będzie dobrze tyle nerwów stresu ubrania obrączki po tłumaczach bieganie coś okropnego w tej mojej głowie się porobiło jak dzikus. Taki strach przed nieznanym czy co ??

inomama - strasznie mi przykro :( tule mocno...
pustiszi - powrotu do zdrowia cioci zycze...trzymam kciuki. A co do stresu I paniki to spokojnie :) Dacie rade wszystko zalatwic :) A wiem co mowie bo ja zalatwilam prawie wszystko tel lub przez neta bedac jeszcze w irlandii (a slub bralismy tez w polsce) Nie powiem ze stresu nie bylo wcale bo troche jednak bylo. Ale dalismy rade. Wlasciwie to tylko sukienke musiaalm zamowic w polsce I obraczki zalatwic na miejscu. Reszte wszystko zalatwiam z ire. Nawet protocol przedmalzenski podpisalam tutaj w kosciele (bo tak tez mozna tyle ze ciut wczesniej trzeb abo zgoda diecezji musi byc) Sale I zespol przez neta. Zaproszenia zrobilam sama. Jedynie rodzice pojechali wpacic zaliczke za sale I do hurtowni odebrac alcohol :) I wesele zalatwione :) To tylko tak srasznie brzmi wszystko :) Spokojnie dacie rade!!! :))))

reklama
Inomama, przykro mi :(

dziś weny do pisania nie mam.
Anisen, gdybym się mogła w czasie cofnąć to też nie zrobiłabym wesela, a na pewno nie tak huczne jak było. tyle pieniędzy sie wydało w jedną noc że masakra

Do góry