reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Inomama - a co to u licha jest aby ??? :) :)
Dzisiaj bez cegłówki tylko taki delikatny bączek albo pszczółka ale dobrze że już inne pustaki i cegłówki dziś nie stukają :rofl2:

Dona - sama nie wiem Co bym zrobiła, leż odpoczywaj skoro jest dobrze... Stres co nie miara zapewne i lęk ale no sama nie wiem, odpoczynek. Nie jestem najlepszym doradcą bo to moja 1 ciąża i nie wiem kurcze. Ale będzie dobrze

Akuku - i wzajemnie :)

Agagsm - oj trzeba się rozglądać a jeszcze teraz taki gorący okres dużo papierologi mamy do załatwiania jakby już się przynajmniej 4 kąty znalazły to duży kamień z pleców ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam was !
oj biedulki współczuje dolegliwość ja dziś idę na wizytkę mam wyniki badań na mój chłopski rozumek to chyba mam anemie i coś z infekcją związane pewnie znów pęcherz ...
cieszę się ze dziś ide moze zobacze dzidzi ?! usg co prawda miałam 2 tyg temu

hej :-) trochę Was podczytuje... ale nie mam czasu na pisanie- muszę się nacieszyć wolnym i tym że mam moich 2 chłopaków w domu ;-) Ja już jestem na l4. i odpoczywam- tzn pomagam na budowie, koszę trawę, pelę ogród :-p he he... i staram się relaksować! Wizytę u gina mam w przyszłym tyg- trochę się schizuje czy z Dzidziusiem wszystko ok :zawstydzona/y: taaak bym chciała wiedzieć czy to Dziewczynka czy Chłopiec. Ja jeszcze nic Dzidzi nie kupiłam- czekam do tej wizyty i wtedy poszaleje. Gratuluję wszystkim udanych wiyt i 3mam & za kolejne Mamusie. Buziaki dla Fasolek :-)

Witam stycznióweczki :)

Dzis mam jakiś słaby dzień , wiec nawet zbyt nie przeczytałam co u Was. Póżniej nadrobie. Wpadłam tylko liste obecnosci podpisać :)

I miłego dnia, dla każdej z Was!:)

Dzień dobry.

Albo nie dobry, bo w środowisku wspinaczowo-górskim niedobrze się dzieje, nieciekawe informacje dopływają z Karakorum, oby nieprawdziwe, bo jeszcze niepotwierdzone. Prawdopodobnie Artur Hajzer spadł schodząc z G1. Ech.

Poza tym to dziś basen, bardzo leniwie dziś pływałam, ale ważne, że pływałam! Teraz uciekam grilla elektrycznego myć, którego mam zamiar dziś zabrać ze sobą do Zawiercia, kilka książek kucharskich (mimo, że nie mam jeszcze na czym gotować) przetrzeć z kurzu muszę i pomyśleć co jeszcze zabrać. Miłego dnia!

Dzień dobry.

Albo nie dobry, bo w środowisku wspinaczowo-górskim niedobrze się dzieje, nieciekawe informacje dopływają z Karakorum, oby nieprawdziwe, bo jeszcze niepotwierdzone. Prawdopodobnie Artur Hajzer spadł schodząc z G1. Ech.

Poza tym to dziś basen, bardzo leniwie dziś pływałam, ale ważne, że pływałam! Teraz uciekam grilla elektrycznego myć, którego mam zamiar dziś zabrać ze sobą do Zawiercia, kilka książek kucharskich (mimo, że nie mam jeszcze na czym gotować) przetrzeć z kurzu muszę i pomyśleć co jeszcze zabrać. Miłego dnia!
Hej miejskibandyta :) A jesli moge zapytac... To co na ta wyprowadzke Twoja mama? Bo wczesniej pisalas ze nieciekawie z nia mialas...Znaczy nie chce byc wspibska :) Jak mozesz to napisz :)

anbas - pierwsza reakcja tragedia, ale byłam na to przygotowana :) Wyzwiska w moją stronę już aż ta soczyste nie lecą, uspokoiła się nieco, aż jestem zszokowana. Marudziła, że wydajemy pieniądze niepotrzebnie, że lepiej byłoby nam mieszkać z nią tu, dołożylibyśmy się do czynszu terefere. Ale teraz już lepiej! :) Wczoraj dała mi komplet nowej pościeli ;P

reklama
Miejskibandyta - hehe jakbym o swojej mamie czytała fochy, tupanie, po co na co ten wyjazd?, burczała syczała ale przed samym wyjazdem dostałam mikser na dzień dziecka ... Wyyyluzoowałaaa ...

Do góry