reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

miejskibandyta, gratulacje z powodu mieszkania :-) cieszę się razem z Wami :)

Tina, biedulko, współczuję pobytu w szpitalu. Ja co prawda o cukrzycy ciążowej to nic nie wiem, ale u mnie w domu normalna cukrzyca przekazywana chyba z pokolenia na pokolenie - babcia miała, mama ma i o dziwo ani ja ani siostra nie mamy :) póki co :)
Ale dobrze, ze wyniki wyszły ok :)

Sorki, ale tak szybko posty przeleciałam - korzystam póki moi faceci śpią i mam święty spokój :tak: No więc mój mąż wrócił - faaaajnie jest :-) Zaraz będę ich budzić, bo jedziemy dzisiaj na wycieczkę o tu Skalne Labirynty "Błędne Skały" - to w sumie w okolicy ale trochę się rozruszam. Hehe, jeszcze z miesiąc i przez te labirynty to się nie przepcham:-D
Załatwiliśmy sobie wczoraj domek nad morzem w sierpniu. Mieliśmy jechać na weekend, żeby Mikołaj morze zobaczył (bo jeszcze nie widział :-)) ale na 7 dni nam się udało. Cieszę się ogromnie, bo już sto lat nigdzie nie byliśmy, cały czas tylko budowa i budowa. Żeby tylko nasz samochód dojechał, bo on taki ledwo dyszący jest, ale ten rok jeszcze musi przetrwać.

reklama
delewarre jakie to ja mam szczęscie, ze mieszkam praktycznie nad samym morzem:))) 15 minut i jestem:) nawet teraz leżać w spzitalu leże własnie w nadmorskiej miejscowowsci:))

czesc dziewczyny, nie odzywalam sie wczoraj bo od poludnia lezalam z silnymi kłuciami w boku i wydawalo mi sie ze to jelita do czasu gdy o 18 zobaczylam na wkładce brązowe plany, 2 dni temu skonczylam jesc duphaston, do lekarki nie umialam sie dodzwonic, lzy pocieklay mi same, jeszcze w domu pelno ludzi bo tesciu urodziny odprawial, wszyscy chórem odesłali mnie na izbe przyjec, na szczescie mąż jeszcze nie zdążył się zaszczepic alkoholem:), na izbie przyjec okazalo sie ze moja lekarka akurat ma dyzur i dzieki bogu bo nei musialam wszystkiego tlumaczyc, bole w boku to chyba faktycznie jelita a brudzenie nie wiadomo od czego, ale usg nie wykazalo niczego niepokojacego. lekarka kazala zwiekszyc dawke magnezu i wziac nospe i spokojnie sie wyspac. ale latwo jej mowic spokojnie, jak ja cala w nerwach i chocbym chciala to nie umiem nad tym zapanowac. dzisiaj na razie ok. ale stale biegam do łazienki i ogladam wkladke
chociaz nie dziewczyny wydaje mi sei ze te uplawy mam ciemniejsze

W Koszlinie bardzo czesto bywam:) Mieszkalam tam przez jakis czas:)))
Olich w takim razie też masz rzut beretem:)
Ja Wam powiem,ze mieszkam tu od urodzenia i nie wyobrażam sobie mieszkania gdzie indziej niz nad morzem:)) :p Kocham morze:))))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)

Coś nam mamuśki zamilkły .... Vinga co u Ciebie?

Tina mój wujek w Słupsku mieszkał, fajnie tam :)

Ja dziś z małym i moim M wybiore sie nad jezioro, poleże na kocu , polenie sie ! Potem sie skoczy na jakiś obiad i do domu :) Od rana siedzę i szamie ! Buzia mi sie nie zamyka ! No uwielbiam owoce i słodycze po prostu ;-)

reklama
Widzicie jaki ten swiat mały:)))) Ja tez mam cały czas ochote na owoce i słodycze. I tez cały czas mecze mojego S oo hot dogi takie przygotowywane w domu:pP z prażona cebulka i ogóreczkiem pycha!!!!!!;p

Do góry