reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

miejskibandyta, gratulacje z powodu mieszkania :-) cieszę się razem z Wami :)

Tina, biedulko, współczuję pobytu w szpitalu. Ja co prawda o cukrzycy ciążowej to nic nie wiem, ale u mnie w domu normalna cukrzyca przekazywana chyba z pokolenia na pokolenie - babcia miała, mama ma i o dziwo ani ja ani siostra nie mamy :) póki co :)
Ale dobrze, ze wyniki wyszły ok :)

Sorki, ale tak szybko posty przeleciałam - korzystam póki moi faceci śpią i mam święty spokój :tak: No więc mój mąż wrócił - faaaajnie jest :-) Zaraz będę ich budzić, bo jedziemy dzisiaj na wycieczkę o tu Skalne Labirynty "Błędne Skały" - to w sumie w okolicy ale trochę się rozruszam. Hehe, jeszcze z miesiąc i przez te labirynty to się nie przepcham:-D
Załatwiliśmy sobie wczoraj domek nad morzem w sierpniu. Mieliśmy jechać na weekend, żeby Mikołaj morze zobaczył (bo jeszcze nie widział :-)) ale na 7 dni nam się udało. Cieszę się ogromnie, bo już sto lat nigdzie nie byliśmy, cały czas tylko budowa i budowa. Żeby tylko nasz samochód dojechał, bo on taki ledwo dyszący jest, ale ten rok jeszcze musi przetrwać.

reklama
delewarre jakie to ja mam szczęscie, ze mieszkam praktycznie nad samym morzem:))) 15 minut i jestem:) nawet teraz leżać w spzitalu leże własnie w nadmorskiej miejscowowsci:))

czesc dziewczyny, nie odzywalam sie wczoraj bo od poludnia lezalam z silnymi kłuciami w boku i wydawalo mi sie ze to jelita do czasu gdy o 18 zobaczylam na wkładce brązowe plany, 2 dni temu skonczylam jesc duphaston, do lekarki nie umialam sie dodzwonic, lzy pocieklay mi same, jeszcze w domu pelno ludzi bo tesciu urodziny odprawial, wszyscy chórem odesłali mnie na izbe przyjec, na szczescie mąż jeszcze nie zdążył się zaszczepic alkoholem:), na izbie przyjec okazalo sie ze moja lekarka akurat ma dyzur i dzieki bogu bo nei musialam wszystkiego tlumaczyc, bole w boku to chyba faktycznie jelita a brudzenie nie wiadomo od czego, ale usg nie wykazalo niczego niepokojacego. lekarka kazala zwiekszyc dawke magnezu i wziac nospe i spokojnie sie wyspac. ale latwo jej mowic spokojnie, jak ja cala w nerwach i chocbym chciala to nie umiem nad tym zapanowac. dzisiaj na razie ok. ale stale biegam do łazienki i ogladam wkladke
chociaz nie dziewczyny wydaje mi sei ze te uplawy mam ciemniejsze

W Koszlinie bardzo czesto bywam:) Mieszkalam tam przez jakis czas:)))
Olich w takim razie też masz rzut beretem:)
Ja Wam powiem,ze mieszkam tu od urodzenia i nie wyobrażam sobie mieszkania gdzie indziej niz nad morzem:)) :p Kocham morze:))))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)

Coś nam mamuśki zamilkły .... Vinga co u Ciebie?

Tina mój wujek w Słupsku mieszkał, fajnie tam :)

Ja dziś z małym i moim M wybiore sie nad jezioro, poleże na kocu , polenie sie ! Potem sie skoczy na jakiś obiad i do domu :) Od rana siedzę i szamie ! Buzia mi sie nie zamyka ! No uwielbiam owoce i słodycze po prostu ;-)

reklama
Widzicie jaki ten swiat mały:)))) Ja tez mam cały czas ochote na owoce i słodycze. I tez cały czas mecze mojego S oo hot dogi takie przygotowywane w domu:pP z prażona cebulka i ogóreczkiem pycha!!!!!!;p

Do góry