reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hejka:)

Blanka- my tez dzis juz o 7:30 na nogach wszyscy i faktycznie jakos ten dzien jest taaaki dlugi,az narzekac sie nie da,ze nie ma czasu na cos :p

Nie mam dzis pomyslu na obiad....

reklama
U nas dzis zupa kalafiorową i leczo;-)
Dzieciaki najchętniej na samych owocach by byli. Filip ostatnio gustuje w brzoskwinkach nektarynkach i arbuzie:)
Natas je wszystkie owoce jak leci...

Hej
Blanka, u nas też ciśnienie na owoce, a wszystko inne blee ;)
Poza tym próbujemy odpieluchowac Lenke - na razie bez sukcesów ;) czasami zawoła czasami nie...
Upały okrutne, więc po południu uciekamy nad zalew na działkę.
A jutro wraca Julka ze swoich zagranicznych wojaży - bardzo się za nią stesknilam.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)
Akuku co u Ciebie?

Siva ja po usg i wlasnie jestem na ktg.

Mala wazy 3 kg +/- 450g

Skurcze mecza codziennie ale jak widac nie efektywne..

Ja mam juz dosc ale co ja moge ? Nic..tylko czekac.

Akuku to dobrze, że wszystko ok - już niedługo cierpliwość Twa zostanie nagrodzona śliczną córeczką ;)

Siva a jak próbujecie oduczyć pieluch? Częstym sadzaniem na nocnik? U nas idzie dobrze... Maly pokazuje jak chce siusiu czasem nawet na kupę tez pokazuje wiec idzie ku dobremu ale wszystko to tylko wtedy gdy jest z golą dupcia... W spodenkach czy pampersie nie pokazuje.
Akuku waga malutkiej w sam raz;)

Blanka, u nas Lenka sadzana na nocnik często. Rano po spaniu to sama chętnie siada na nakładkę na sedes i bez problemu. Ale w dzień biega bez pampka albo w majtaskach tylko i czasem zawoła i sądzie a czasem posadzona nie zrobi i chwilę potem kucnie gdzieś w koncie i siusia na podłogę. Ale na razie podchodzę do tego na luzie ;) majtek nakupowalam więcej, żeby było na zmianę i próbujemy.

Hejka! :)

U nas tez upaly okropne. W domu 30' to siedzimy glownie na tarasie i sie chlodzimy (arek np caly czas w baseniku pluska:)
Blanka- a udalo sie swietowanie :) film super! Meskiego cialka sie naogladalam,a maz sie uczyl krokow,zeby mi w domu tanczyc :p prezenty tez sie udaly, ja dostalam bizuterie,a mezowi kupilam smartbanda :) jako,ze trener to bardzo mu sie przydalo. Jedyny minus to ze Arek nie chcial spac u dziadkw to musielismy go do domu zabrac. Ale coz ;)

reklama
Hej!

My dalej w szpitalu. To nasz najgorszy pobyt. Klima tu nie działa, gorąco upiornie, siły już nie mam na nic... zazdroszczę Wam wypadów nad jezioro, posiadów na tarasie itp. No może Akuku nie zazdroszczę :p ale u niej nie ma upałów

Ja jeszcze nie zaczęłam nic robić w temacie odpieluchowania... młody na hasło siku dopiero od niedawna na pieluchy pokazuje

Ostatnia edycja:
Do góry