reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Elama- a spotkalas sie juz z mononukleoza? Bo ja cos tam slyszalam,ale tylko nazwe raczej, w internecie czytalam,ale to raczej tak ogolnie...

reklama
Blanka jestem i czytam ale co ja wam bede jeczec.. ostatnio tylko do tego sue nadaje. Wszystko mnie juz boli..kosci strzykaja.. skurcze mecza po czym mijaja jak gdyby nigdy jic i tak w kolko.
Mam juz dosc ;) za tydz. Przylatuje moja mama i moge rodzic..vhoc znajac zycie jeszcze bedzie tak ze bede sie turlac po terminie.. tak o zeby pomeczyc sie jescze troche dluzej.

Tez zal mi dzieci ze wakacji nie maja w tym roku j taka zdolowana chodze ..

Kasiu ja zielona jesli o ta chorobę chodzi ...az wejde poczytać. W każdym razie zdrowka i buziaki dla Was!

Elama może i wakacji nie macie ale za to szykujecie sobie piękne gniazdko a na wakacje jeszcze przyjdzie czas;)

Akuku bidulo ;)pamięta końcówkę ciąży zarówno z Fifim jak i Natasiem i doskonale Cie rozumiem! Juz na szczęście finisz blisko:)

Ja dzis jakas zmordowana strasznie... Czekam aż młodzież padnie;)

Akuku współczuje że się tak męczysz ale już nie długo. Ja pamiętam na finiszu najpierw modliłam się by dotrwać do 01.01.2014 a później żeby w końcu urodzić i tak mimo wymuszania: Kroplówek, masażów szyjki, przebicia pęcherza i takich tam atrakcji trwających 3dni cesarką się skończyło. A mój m po Nowym Roku codziennie zadawał pytanie: Kiedy w końcu urodzisz? A ja na to jak Wojtuś zechce ;) Więc Akuku życzę Ci szybko, łatwo, bezproblemowo i nie dziękuj.

Elama dzięki za pamięć
Kasia zdrówka dla Areczka. Napisz co to jest za choroba jak już będziesz wiedziała bo ja się nie spotkałam.
a u nas Wojtuś w sobotę i niedzielę miał biegunkę ale na szczęście już dobrze choć ja już miałam przed oczyma znowu szpital ale dawałam mu pić jak najwięcej, dieta w sensie żadnych owoców i soków a na obiad ziemniaki, marchewka, mięso z drobiu. A dziś widzę ma jakieś dwie kropki czerwone które go swędzą i się zastanawiam czy nie przedobrzyłam z marchewką.

Blanka a jak tam twoja bezsenność?

Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich mam i szkrabików ;)

Ostatnia edycja:
Cleo dobrze, że u Wojtusia szybko biegunke przepedzilas! Oby i krostki dały spokoj szybko!

Co do moich nocy , nadal spie kiepsko .... zasypiam niby ok 1, 2 ale niestety to jest pora kiedy zaczyna grymasic przez sen Filip.wstaje pic itd wiec tak czy siak wysypiam sie srednio.

Akuku
czyli jeszcze w dwupaku,tto już bliżej niż dalej,ale faktycznie ta końcówka to już ciężka i to oczekiwanie,kiedy już,czy to dziś?Już terz życzę szybkiego,sprawnego porodu
Podziwiam jak Ty dajesz radę z dziećmi i jeszcze w ciaży
Cleopatra
to się Wojtuś męczył,ale dobrze że to przeszlo szybko,ta biegunka...

Nisiao jak sie nie ma wyboru ti sie daje rade ;) w kazdej sytuacji. Kazda z was by dala ;)

Ni jeszcze w dwupaku. Do terminu 23 dni :) takze teraz tobjuz w kazdej chwili.. Emis urodzil se jakies 12 dni przed terminem wiec 11 dni od teraz. Zobaczymy jak bedzie z mala ;)

reklama
Do góry