reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Tamtusia- strasznie mocno przytulam... nigdy tego nie przezylam ale lza w oku mi sie zakrecila... spijjj aniolku..

reklama
Tamtusia przykro mi ... Trzymaj sie!

Elama widzę ,tez nocny marek:) Mi sie cos poprzestawiało... cierpie na bezsennosc i jestem tym juz powoli zmeczona :crazy::crazy:

Blanka - ładną godzine wybralas na posta, duchow sie nie boisz?? A ja tylko wczoraj tak pozno na bb weszlam, zazwyczaj juz spie lub spedzam milo czas z mezem. Wczoraj bylismy na urodzinowo-imieninowym grillowaniu u szwagra i ucieklam juz do lozka bo balam sie ciem, pajakow i innego nocnego robactwa. Czekajac na meza buszowalam w necie.

Elama boje sie :)))) Ja sie wszystkiego boje !

Ja wiecznie sama wiec co innego robic jak spac nie moge???? M Jutro ma dzien wolny wiec juz dzis ciesze sie jak dziecko :-p

Wczoraj ze spaceru wygonila nas burza , ktorej i ja i dzieci boimy sie okrutnie... dzis wybralam sie z dziecmi na dzialke do sasiadki na grilla / dzieci szalaly w basenie my grillowalismy inagle zerwala sie wichura najpierw grad ale masakryczny i burza! balam sie strasznie... ale czegos takiego to ja dawno nie widzialam, auta zatrzymywaly sie jeden za drugim na poboczu bo nie dalo sie jechac... :szok:

Po powrocie do domu dzieciaki w biegu popadały , ledwo wykąpać zdarzylam ;-)

Hej kochane!:)

U nas intensywny weekend. Maz kurs zaczyna bo pilates bedzie prowadzil i w trojmiescie sobote spedzilismy. Dzis grillowanie z moimi rodzixami a teraz usypianie Arka i proby odstawienia od cyca...oj czarno to widze, kwik non stop jest...

Elama- jak dobrze,ze piszesz :) brakuje mi tu Ciebie. Prosze, badz czesciej :)

Blanka- oj tak, burze i ulewy strasznie sa... Ja tez sie boje bardzo, zwlaszcza jak sama w domu zostaje :/

Akuku- jak sie czujecie? Mala grzeczna i nie chce wychodzic za szybko? :)

Cleo, jagus- co u Was? Jak minal weekend? :)

Ostatnia edycja:
Kasiu mam skurcze od kilku dni.. dwa dni temu bylam w szpitalu bo byly ci 6 minut.. na sczescie sie uspokoilo. Dzisiaj mam co 10 minut..biore nospe i magnez i odliczam jeszcze 17 dni ;) chce zeby mala wyszla jak juz moja mama przyleci.

Dobil mnie fakt ze moim szpitalu (jedyny wvtym miescie) oddzial dla wzensiakow zamkniety i musieliby nas transportowac do innego miasta..zapewne helikopterem bo tu wszystko daleko dosyc..no wie zaciskam nogi i mala ma zakaz wyjscia ;)

Ps dziekuje ze pytasz ;)

Kasia no musi z matka sztame trzymac nie ma co ;);) jak bedzie usluchana jak mamusia to nic nie zrobie hahah. Ja wyszlam szybciej od niej wiec widze ze sie stara haha.

Miło Kasiu że pytasz:) Dzięki, u nas (odpukać) wszystko ok, walczymy z upałem, a szukając pozytywów prąd odcinają nam teraz na góra 20 minut;) Nie no, teraz widzę jaki człowiek jest uziemiony i jak słyszę że idzie burza to już mam czarne myśli...

I jak Arek? Zasnął bez cyca? Ja niby odstawiam małą na razie w ciągu dnia, ale z tego co czytam najlepszy efekt jest jak się to zrobi całkowicie z dnia na dzień, a na to chyba nie jestem gotowa;) Może to też wynika z tego, że ona taki niejadek i chudzina - chyba jest najdrobniejszym styczniakiem, bo waży ledwo 8700...

Akuku mam nadzieję, że dotrzymasz do przylotu mamy:) A dostałaś te sterydy na płucka?

Blanka ja też sporo czasu sama spędzam, bo jak wracam z pracy to albo już nie ma m, albo za chwilę nie będzie, ale na szczęście nie mam jakichś lęków chociaż na początku wszystkie sąsiadki się zastanawiały jak ja umiem zasnąć sama w domu;)

Elama a jak postępy na budowie?

reklama
Do góry