reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Nisiao dxiekuje za zyczenia dla Alexa:)
Tortow nie robie.. na poczatku ciazy robilam bo byly wczesniej zamowione.. teraz mam dla Alexa robic ale chyba przeloze jego urodzinki na po porodzie ..

Daje znac ze sie wyciszylo na szczescie ale brzuch jak eorek wisi wiec to juz ostatnie podrygi.. jutro polozna i zobaczymy co powie..

Hejka:-)
Akuku spóźnione ale szczere sto lat dla solenizanta:)

Jak tam po wizycie u poloznej?

Ja gotuje obiad Filip spi:)duszno okrutnie nie ma czym oddychać..

Eh dziewczyny, pochwaliłam się, że jestem w ciąży, ale niestety plamienie się rozkręciło i niestety poroniłam ... :-( :-( :-( jestem w szpitalu po zabiegu.... dobrze, że mam Tymka, ale i tak ciężko mi bardzo, dzisiejsza noc była straszna, ból okropny, nie życzę nikomu :-( :-(

będe co jakiś czas wpadać do Was, bo i tak czytam, więc postaram się co jakiś czas napisać. Jak widzę większość styczniowych dzieciaków to brojarze,mój też łobuziak :-)

Dzięki dziewczyny, wiem, że na ' żywo' nie będę chciała z nikim rozmawiać o tym, będe udawać, że jest ok, oprócz męża oczywiście, bo on bardzo mnie wspiera i bardzo to przeżył też... :-( przed chwila miałam kryzys i ryczałam strasznie, dobrze, że sama na pokoju jestem, nie smęce już, muszę dać rade, wiem, że z moim nastawieniem się pozbieram, ale będą ciężkie chwile,:-(

właśnie Tymuś dzwonił i jak słyszałam to 'mama' od razu lepiej... :-)

Tamtusia trzymaj się kochana dla Tymusia zwłaszcza
i pisz nam tutaj może chociaż trochę łatwiej Ci będzie. Pamiętaj że duża grupa mam z naszej grupy też to kiedyś przechodziło i na pewno rozumieją... Dużo siły i buziaki przesyłam również dla Tymka

reklama
Do góry