reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Cześc mamusie :)

Oliwia cieszę sie, ze już Ci lepiej :)

Tina zatem i ja zaciskam kciuki za wizytę :)
Ja ledwo żywa przez alergie, juz sobie nie radze bez leków:no: a dookoła wszędzie koszą trawę !

Do tego codzień burze, przedwczoraj w nocy tak trzaskało ze wczoraj cały dzien neta nie miałam . Drugą noc meczą mnie okrutne koszmary i czuje sie niewyspana :crazy:

Wczoraj mojej bratowej kuzynka zmarła . pekł jej tętniak na mózgu (o którym nie wiedziała). zostawiła troje dzieci 4, 6 i 9 lat i tak mnie to poruszyło , ze cały dzien do d....

reklama
Dziewczyny 3mam kciuki za maleństwa !!!!
dziękuję za kciuki za mnie :tak:... muszę się położyć odetchnąć bo jestem taka szczęśliwa że latam po domu jak nakręcona :-D już się nie mogę doczekać następnej wizyty eeeh :) rozpiera mnie energia

Hej laski!
Wczoraj na badaniach byłam. Kilka fiolek krwi uleciało+siuśki:-D. Oby tylko wyniki były ok.

Anisen, ale Ci zazdroszczę wolnego od poniedziałku :rofl2:, wolne wakacje i ferie to chyba najfajniejsza perspektywa bycia nauczycielem:-) a mój urlop dopiero we wrześniu :confused2:. Jak ja to wytrwam:confused2:
Blanka dzisiaj mam fasolkę na obiad:-D musiałam kupić po prostu musiałam, nie przeżyłabym tego:-D
Inomama z tym samopoczuciem czuję się podobnie, jakaś taka brzydka i gruba + mam wrażenie , że wszystkie moje ubrania są wieśniackie + ciągle chce mi się spać i żygać:confused2:. Także świetnie Cię rozumiem.

Oliwia super, strasznie się cieszę:-)
Tina ja Ci polecę krem alantan dermoline czerwony z witaminami A i E, sama mam azs i ten krem jest świetny fajnie natłuszcza, nie uczula, ani nic. Jest zupełnie bezzapachowy. I kosztuje grosze bo coś około 9 zł w aptece i jest bardzo wydajny.
Moja córa mnie wczoraj rozbroiła: odebrałam ją wczoraj po pracy od babci i zajechałam chwilę do kuzynki swojej po przepis na pyszne ciasto, które ostatnio u niej jadłam, nie chciałam wyciągać małej z fotelika bo ja tylko na chwilę, więc mówię do chrześniaka swojego (8 lat), który tam biegał: Patryk idź na chwilę do Marti pogadaj z nią, a ja tylko pójdę do mamy po przepis. Więc Patryk pobiegł do Marti, wracam po dwóch minutach, pożegnałam się z Patrykiem i do domku. Nagle po drodze łobuziara mówi : Mamo , FIUT
laugh.gif
, mówię słucham, a ta do mnie: Fiut, fiut Patryk mówił fiut, co to jest fiut?. HAHAHAHAHAHA wsypała Go. Zatkało mnie normalnie, ale parsknęłam śmiechem. Niby więcej już tego nie powtarzała, ale co będzie jak mi gdzieś w gościach wyskoczy?
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Hej kobietki!
Jakoś udało mi się nadrobić wasze nowe posty, na całe szczęście :)
Inomama, Hope, dołączam do was - zbrzydłam ewidentnie, mimo, że wpierw schudłam 3 kg, to teraz jestem jakaś taka napompowana, wywaliło mi brzuch, w ciuchach już mi ciasno, a na dodatek w sklepach nic mi w oko nie wpada... co bym nie przymierzyła, to wyglądam jak... nieatrakcyjnie w każdym razie:-( Masakryczna masakra po prostu.
Na dodatek byłam wczoraj u lekarza, ale w sumie nic nowego. Myślałam, że podejrzymy brzdąca, ale nie, może dlatego, że za tydzień mam iść na USG genetyczne. Tyle mojego, że mam kartę ciąży i wyniki badań.
Ogólnie to mam jakiś zjazd nastroju, może to ta pogoda... W każdym razie nawet jak się nie loguję, to zaglądam od czasu do czasu, więc piszcie nadal ;-)

Hej dziewczyny:)

Bardzo dużo piszecie i nie nadążam :p Bardzo rzadko zaglądam bo dużo mam pracy:(
Dzisiaj jest moja i M 3 rocznica ślubu:) Po pracy jedziemy na jakiś dobry obiadek z tej okazji.

Co do mojej wizyty u lekarza to nadal czekam...do 1-go lipca już nie wiele:)
W ogóle to cały czas wydaje mi się że nie jestem w ciąży i bardzo boję się tej wizyty...
Oprócz ciągłego oddawania moczu w nocy i lekkiego bólu piersi to nadal brak jakichkolwiek objawów. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.

Blanka - straszne to co piszesz....(*)

Hope - ciesz się:) masz już wyedukowane dziecko:)

Antinetka - u mnie zdecydowanie spadek formy, aż wczoraj małżowin dopytywał czy coś się stało...do tego to leżenie ciągłe...nawet odkurzanie marzy się mi, cokolwiek

hej dziewczynki. wczoraj wróciliśmy późnym wieczorkiem od rodziców więc nawet nie zaglądałam na forum. na reszcie w domku, bo już miałam dość tego upału u rodziców, nawet w nocy człowiek się męczył. do tego te wszechobecne komary. małego tak w nocy pogryzły :no: calutki tył głowy ma w ugryzieniach.
czy to możliwe że małemu zrobił się krwiak na dziąśle od wyżynania zębów? dziś patrzę krew na brodzie ma i tak jakby przecięte dziąsło tam gdzie górne jedynki i krwiak. nie wiem, może się uderzył ale raczej bym to zauważyła :-(

Hej Kobietki.
Blanka to straszne...przykro mi bardzo :(
Oliwia - dopiero doczytalam - super ze u ciebie juz ok :)
Vinga wiesz co mojemu mlodemu jak wychodzily zabki to tez mial takie szpileczki ze jak sie przebijaly to mial pokrwawione trosze ale krwiakow zadnych nie widzialam... A moze poprostu cos twardego mocno ugryzl?

Dziewczyny ja mam dzisiaj jakiegos takiego mega dola :( Od rana mi sie plakac chce ;( Czytalam jakis artykul o badaniach genetycznych i tak sie jakos nakrecilam tym ze ten moj lekarz mi nie chcial zrobic tego badania ostatnio. I zaczelam przegladac te moje ostatnie zdjecia z usg z zeszlego piatku i sie nakrecilam jak glupia bo sama nie moge zobaczyc kosci nosowej...chociaz lekarz mi nic na ten temat nawet nie wspomnial...Ale wiecie jak dziala net na wyobraznie :(
I teraz bede trzesla swirowala do przyszlego piatku :(

Anbas ja Cie doskonale rozumiem. Poprzednia ciaze mialam caly czas tak,ze nacztalam sie glupot i zaraz mi sie wydawalo ze mnie to dotyczy. Wiem,ze to glupio brzmi ale tak wlasnie mialam.
lekarz nic nie mowil, wiec jest wszystko dobrze . Glowa do gory;-)
A w piatek masz USG

Cos mi sie z klawiatura stalo. jak wciskam przycisk z wyskakuje y i na zmiane :szok:

_Hope ja trzeci dzien jem fasolke :-)ciekawe czy sie znudze, choc watpie by bob, fasolka lub czeresnie mogly sie znudzic.
Masakra z ta klawiatura nawet ynaki wcielo.

reklama
Blanka zeby odblokowac klawiature musisz wcistan shift I alt :-) a literki wroca na wlasne miejsce :p

Witam sie, jestem w domu ale od 3 na nogach wiec padam ryjkiem na pysk I ide sie polozyc .

Wczoraj na isg, zobaczylam I slyszlam serduazko malego czlowieczka :-) .
Maluch ma 4 cm I ma przepukline pempkowa ktora powinna zniknac za 10 dni. Oby ...
Maluch sie krecil I wiercil machal raczkami I nozkami :-)
Slodki obraz :-)

Ja tez bym mogla jesc bob I nawet pol kg przywiozlam ale juz nie ma hehe :p
Caly zjedzony wiec teraz dopiero w pl znajde a nie wiem kiedy bede :p

Ide sie polozyc bo az mnie oczy szczypia ze zmeczenia :-(

Do góry