reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka- stesknil, stesknil;) ale szczerze przyznam,ze jak go zabieralismy do domu to uciekal i nie chcial isc wiec dobrze mu u dziadkow:)

Milusia- zdrowka dla Was i pisz czesciej kochana :)

Jagus- u nas podobnie z cycem, powoli sie odstawiamy,choc Arek wygrywa krzykiem poki co :p

U nas dzis leje :/ ale co tam, dobrze ze weekend byl pogodny. I powiem Wam,ze szalelismy z mezem, szalelismy:) ale jak rano sie obudzilismy to m pierwszy chcial po Arka biec, bardziej niz ja tesknil:p

Cleopatra- a widzialas aukcje na allegro? Maja tam wasze mleko, widac ze rodzice sie "bija" o nie,bo duzo osob licytuje. Ale moze trafilabys na dobra oferte. Chyba, ze nie chcesz inaczej niz z apteki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki ale boje się z Internetu. Skoro ludzie się biją o tego Bebilona to znajdują się też oszuści a ja już z Wojtkiem swoje przeszłam - jak był mały wyglądał na buźce jak poparzony dopiero steryd pomógł i nie chcę tego przechodzić jeszcze raz. Zobaczę co mi doradzi nasz lekarz ale chyba nutramigen albo coś...

Oj Cleo macie przeboje z tym mleczkiem :crazy:
U nas Filip "cycowy" wiec w temacie mleka jestem daleko w tyle !

Kasia widac Areczkowi nocka u dziadków bardzo pasowała ,skoro uciekał ;-)
My po kolacji .. mały zjadł tyle co kot napłakał :no: Teraz odpoczywam , a chłopaki szaleją ;-)

Siva ja się boję, że im bardziej będę to odstawianie przeciągać tym będzie trudniej, bo to już cwana bestia jest i jak chce cyca to nie ma zmiłuj;) No i też wydaje mi się że taki czas karmienia to fajny wynik, ale nie upieram się że muszę ją zaraz odstawić więc zobaczymy jak długo to potrwa ;)
Aaaa i gratuluję świetnego wyniku - to masz następny rekord do pobicia ;)

Kasia Wy już jesteście o tyle do przodu, że w nocy macie butlę - ja tego u nas nie widzę przy moim wstawaniu przed 6, więc pewnie przy jakimś dłuższym wolnym spróbuję;)

Cleo a sprawdzałaś czy ta alergia nie ustąpiła? Oby Wojtuś z tego wyrósł:)

Blanka współczuję z tym brakiem apetytu, u nas tak było przy zapaleniu krtani:( Teraz lekarz ostrzegał że może być to samo przy anginie, ale odpukać chyba sobie pozwala więcej z objadaniem przez to że przy poprzednich chorobach tyle schudła - jest chyba najlżejsza z wszystkich styczniaków, teraz waży 8200;)
I ważne że Fifiemu humor dopisuje:)

dobry wieczór. U nas dalej chorobowo. Tym razem starsza - zapalenie krtani, ehhhh

Co do mleczka to moja julita ostatnio coraz mniej pije... robie jej już w butli po 150 ml i bardzo rzadko żeby wszystko zjadła, przeważnie tak z 90 ml, to tylko na smak...

kasia - też planujemy w sobotę zostawić Julitkę u dziadków na noc, bo chcemy z meżem poszaleć i pojść na koncert, ale jakoś sie tego boję i czuję stres...

jaguś - no Julka chudzinka, moja troszkę przybrała, bo już 9,5 kg waga ostatnio wskazała w body i rajtuzkach więc myślę, ze z 9 kg waży

Jaguś nie wiem czy ta alergia na mleko mu minęła. Chciałam z jogurtem naturalnym próbować ale akurat wtedy wysypało mu na brzuchu taką atopową skórę najpierw mocno czerwone a później takie suche, chropowate.
Wszystkim naszym styczniakom dużo zdrówka bo widzę że biedaczki znowu chorują i się męczą a rodzice razem z nimi - buziaki

Cześć kobitki!
Straszna tu cisza... Jak tam nasze choruszki się dziś czują?
Mój Wojtek szaleje po domu i tylko patrzy jak coś zbroić. Ostatnio też uparcie nie chce mówić mama zamiast tego woła łała czy coś a już ładnie mówił uparciuch jeden.
Czy wasze stycznia i też są takie uparte np. Nie wchodź na bujaczek a ten dalej swoje ani prośbą ani krzykiem no nic:( ręce czasem opadają.
Miłego dnia mimo tej kiepskiej pogody laski!

Hejka :-)

Elama zdrówka dla Was .

Szczuplutkie wasze dziewczynki ;-)

Cleo u nas był jakis czas spokoju... że się Filip mniej foszył i upierał , ale co dobre szybko sie konczy :crazy: Sa chwile ,że mi również ręce opadają ! Tak szkudne to moje dziecko i zawzięte ze ojej .

Dziś lepiej. Sniadanie zjadł ładnie. kaszle mniej.

Milego dnia dla Was :)

Cleo moja też uparta, ale tfu tfu jeszcze nie ma tragedii;) Teraz jest antycałuśna, prędzej komuś przyłoży niż buziaka da;)
No ale charakterek to ona ma i gardło nie do zdarcia - od wczoraj chodzi do klubiku i mam nadzieję że tym razem już nie będzie chorować.

Blanka dobrze że już chce jeść, wiem jak się człowiek denerwuje jak dziecko nie chce jeść - często to przerabiam;)

reklama
Hej kochane!

Moja bliska ciocia zmarla, w piatek idziemy na pogrzeb i jakos tak checi na wszystko brak...

Czytam o waszych dzieciach i Arek tez charakterny,ze ojej! Zazwyczaj po calym dniu z nim sam na sam prosze meza, zeby go zabral daleko ode mnie, bo odsapnac chce, a Arek oczywiscie za mna gania i zaczepia... A wczoraj nie chcial spac! Dopiero o 15:30 na chwilke tylko! Ani troche odpoczynku nie mialam...

I dalej mecze sie z praca..pisze,pisze, ale jedynie po nocach,a zmeczenie po calym dniu robi swoje...

Jedyny pozytyw to piekna pogoda! U nas slonce i ponad 20 'C :)

Cleo, BlankaJagus- lacze sie z Wami w opiece nad malymi rozrabiakami i uparciuchami, zdrowka dla dzieciakow!

Ostatnia edycja:
Do góry