reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Elama moje dziecko nauczone że rano i wieczorem butla 240ml wody plus mieszanka czyli nie całe 300ml. Jak nigdzie nie znajdę tego mleka to będę rozmawiać z lekarzem na jakie zmienić choć wolałabym tego nie robić. W jednej aptece do której dzwoniłam pani mówiła że jest mleko bebilon mtc ale nie wiem czy Wojtuś to może? No i na receptę za puszkę 26zł więc spora różnica.
Akuku robiłam krupnik. Jednego dnia zmiksowałam tylko mięso i Wojtkowi trochę ta kasza przeszkadzała drugiego zmiksowałam całość i ładnie jadł.

Wszystkim życzę zdrówka, ładnej pogody i miłego weekendu! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki jestem jestem.
Wszystko dobrze tylko nie wiem czemu bylam wypisana z tematu i nie widzialam powiadomien i wlasnie mialam wejsc i napisac co tu taka cisza.. i szukam i nie ma he.
No wiec mala rosnie kopie szalej ;)
Chlopcy dobrze.. znowu jakis katar sie przyplatal i musze nas wykurowac bo za dwa tyg do pl lecimy na tydzien i chce z nimi do zoo isc do jakiegos muzeum..molo.. itd.

Musze was nadrobic ale widze ze troche tego jest.

Tymczasem zmykam szykowac dzieci do snu i odetchnac trochr po calym dniu.

Milego wieczoru ;)

oj, pogoda paskudna u nas - zimno i mokro... zaplanowane grillowanie przenosi sie do domu, więc ok bo ja z julitką musiałybyśmy zostac same w domu a reszta bawiłaby do pózna w ogrodzie, a tak to i my się załapiemy ;-)

aha, 2 dni temu julite wysypało na całym tułowiu - drobniutki różowe kropeczki. Dziś śladu po nich nie ma, a więc miałam rację - trzydniówka. Chyba ten antybiotyk na gardło to pomyłka.... ehhh

bawcie się dobrze, mam nadzieję, że u was (blanka, kasia, jaguś, cleo, akuku) pogoda lepsza niż w rzeszowie

Hej:)
U nas slonecznie jest i pieknie na dworzu ;) takze grill na tarasie dzis :)

Elama- czyli mialam racje, u nas tak samo bylo, goraczka sama, lekarz dal krople do ucha i syropy na gardlo a okazalo sie ze trzydniowka. Ale dobrze ze to bylo to- bynajmiej juz z mala dobrze.
A! I pamietam,ze u nas przy 3-dniowce tez byla biegunka,ale chyba bardziej po syropie na goraczke.

Milej majowki babeczki! ;)

Jaka tu cisza ;p ale co się dziwię, jak pogoda piękna to majówka poza domem.
U nas pięknie świeci słońce, ciepło i milutko :) pogoda do biegania na jutro idealna!
Akuku, zaglądaj częściej :) ja też piszę już od jakiegoś czasu przez stronę bo aplikacja BB oszalała ;)

Elama czyli jednak trzydniówka !

U nas ciezki dzien , Filip marudzi okrutnie, z noska się leje , na widok antybiotyku ucieka gdzie się da . Taką mamy majówkę ...

A pogoda fajna! Nie jest najcieplej,ale słonecznie ...

Blanka znam te przeboje z lekarstwami, też mi strajkuje ale nie tak bardzo jak ostatnio, ma różowy ten antybiotyk i chyba jej się kolor podoba bo ten zawsze chętnie pije;)

Elama to w sumie dobrze, że trzydniówka:)

Siva kciuki za jutro:)

U nas też słoneczko super świeci, wyszłam z Julką na 15 minut bo ją energia roznosi:)

reklama
W uk sie majowki nie obchodzi.. m w pracy ja z dziecmi w domu.. przeziebiona jestem i chlopcy tez katar maja wiec siedze z nimi w domu.. nic mi sie nawet nie chce ;( mieli isc dzis na basen ale nir chce by sie doprawili przed polska.. bo lecimy za dwa tygodnie. A u nas jak sie zacznie choroba to pozniej wszyscy w kolko sie zarazamy ;/

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow ,);

Emilek ma juz 16 zebow.. zostaly sie 5-ki ale na nir chyba troche poczekamy i odpoczniemy ..mam nadzieje.

Do góry