reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

u nas nareszcie choroby poszły w siną dal. mam nadzieję, że prędko nie wrócą. Julita szaleje, Oliwia się nudzi ale już jutro wraca do szkoły.

Co do charakterków to moja mała strasznie uparta. Jeśli czegoś jej nie pozwalam to specjalnie idzie i to robi. Najlepszy przykład to manipulacje przy kuchence gazowej.... nic nie pomaga. No i okropnie obrażalska jest, nawet nie wiedziałam, że takie małe może się tak obrazić... haha, komicznie to wygląda

kasia - kiedy obrona?

reklama
Kasia kondolencje z powodu cioci.

Elama znam to;) A jak ostatnio m bardzo poważnym tonem bez cienia uśmiechu czegoś jej zabronił to zrobiła podkówkę i się rozpłakała ;)

Uff my nareszcie w domu:)

jaguś - z tą podkówką to jakbym o mojej czytała. Właśnie jak tata stanowczo zabroni to podkówka i płacz, jak ja zabronię to diabelski uśmieszek i z premedytacją to robi. chyba za miękka jestem

Na odstresowanie spacerujemy i korzystamy z pogody :)

Załączniki

• 1430924277909.jpg
    1430924277909.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 54
Dzien dobry !

Kasia kondolencje z powodu smierci cioci...

Arek jest słodziaśny ! :)

Filipek tez robi te podkówki jak czegoś zabronimy, albo sie wystraszy kogoś obcego ! :) Choć teraz to i tak można powiedzieć że odważny jest i się tak nie boi , jak wczesniej. Kiedy był maleńki bał sie wszystkiego, pamietam jak bał się podnoszenia na prosto do odbicia :-D O obcych nie wspomnę ;-)
Dziś wyrzucił do kosza miskę po flipsach i sam sobie za to paluszkiem podroził :-)

Miłego słonecznego dnia dla Was!

reklama
Hej kobiety!

U nas dzis meega intensywny dzien, juz padam na twarz, ale jeszcze musze przygotowac ciuchy na ten pogrzeb i chociaz pracy drugi rozdzial dokonczyc. Zostal jeszcze jeden- tragedii nie ma- widze swiatlo w tunelu:)

U nas dzis slonecznie caly dzien, ale jak wracalam z zakupow to tak wieczorem lunelo ze cala mokra bylam- doslownie cieklo ze mnie jak wrocilam do domu...ale na szczescie majowy deszcz jest cieply :p

Spokojnej nocy!

Do góry