reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

[SUP]cześć laski!
u nas ja się źle czuje od wczoraj boli mnie głowa podejrzewam dlatego że skończyły mi się tabletki na alergię mimo że dzwoniłam w poniedziałek rano recepta do odbioru dziś popołudniu.mam nadzieję że mi minie bo do teściów na weekend mamy jechać.

Zdrówka dla maluszków naszych i nie tylko!

buziaki pa [/SUP]

reklama
Cleo to się biedna namęczysz, a z tymi receptami to trochę w kulki lecą...

Blanka - zdrówka! Oby Fifi szybko z tego wyszedł:) Wygląda na to, że sezon chorobowy w pełni...

Kasia super, że Arek nic nie złapał a u Ciebie też lepiej:)
U nas katar jakby trochę lżejszy, ale nos dalej zapchany, z oddychaniem przy cycaniu jest problem więc jeszcze daleka droga by zacząć się cieszyć. No ale przynajmniej humor ma dobry i coś tam je:)

Byłam po recepty swoje i Wojtka na mleko i szczepionkę bo w połowie maja mamy kolejną. No więc śmigam po spacerku z Wojtkiem z przychodni do apteki i co słyszę "mleka niet" w całym moim mieście. Wojtuś pije bebilon pepti dha 2 - podobno spaliła się fabryka która w Holandii to produkowała i teraz przenoszą produkcję do Polski po czym pojedzie do Holandii by ją spakować. Zatem kiedy będzie nasze mleko? W każdej aptece co innego mówią jedni że za 2 tygodnie inni że za miesiąc. A więc jestem w czarnej du... Wkurzyłam się byłam w 2 aptekach a obdzwoniłam z 7. W sobotę we Wrocławiu chcę się rozejrzeć :(((((

Dzień dobry po dłuższej przerwie!
Blanka, Jaguś - zdrowia dla dzieciaczków. Niech szybko zdrowieją i korzystają z wiosennego słonka.
Cleo, niezła jazda z tym brakiem mleka :( w takich sytuacjach jeszcze bardziej doceniam karmienie piersią. Tym bardziej, że Lenka praktycznie nie choruje - raz trzydniowka a tak ta tylko katar miała dwa razy.
Czytam regularnie co u Was, ale przeorganizowalam sobie czas zupełnie po powrocie do pracy, dlatego nie piszę ;)
Przede wszystkim czas poświęcam dziewczynkom, pracom domowym no i czas na trening musi się znaleźć. W niedzielę zawody - startujemy oboje z mężem. Jestem bardzo z niego dumna, bo w ubiegłym tygodniu zadebiutował ze świetnym wynikiem w maratonie Orlenu w Warszawie :) wysiłek w moim odbiorze nadludzki, a on w debiucie był 458 chyba na 9 tysięcy startujących! Ogólnie wydarzenie i przeżycia fantastyczne, weekend w Warszawie spędzony na dużych obrotach, ale było warto :)
Lenka i Julka miały taką frajdę w centrum nauki, że aż miło było patrzeć ;)
Dobra, wstaję z łóżka i zmykam robić śniadanie, bo o 10-tej trening.
Miłego dnia :)

Cleo słyszałam o tym mleku, na fb jestem w takiej lokalnej grupie mam to tam jeszcze jakoś nawzajem się ratują. A jest jakiś zamiennik? Napisz czy udało Ci się je zdobyć:)

Siva gratuluję wyników i Tobie i mężowi:) Wydaje mi się że u nas wszystkie te choroby towarzyszą ząbkowaniu, jeśli tak jest to w sumie dobrze bo jeszcze tylko górne trójki zostały a potem chwila przerwy zanim piątki wyjdą.

Akuku, Ikasia jesteście? Jak tam dzidzie? Długo nic nie pisałyście:)
W ogóle forum umiera, już tylko kilka dziewczyn pisze, a np. Fifka, Vinga, Dona, Mirka, Monika, Yoanna, Grudnióweczka i mnóstwo innych się już baaaardzo dawno nie odzywały:(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Cleo mam nadzieje,że wasze mleczko się szybko pojawi w aptece !

Jaguś u nas tez przy cycaniu problem z noskiem ...

Filip w nocy jeszcze gorączkował. Mam nadzieje,że atybiotyk szybko zacznie działać !

Siva Zatem kciuki za niedziele!

Co do chorób, to chyba u nas tez nie jest żle... Filipek latem miał trzydniówkę, pozniej jakoś na jesieni zapalenie krtani a teraz oskrzela... Na tyle infekcji co Nataś z przedszkola przynosi to i tak raczej mało choruje...odpukac!

Nasze majówkowe plany legły w gruzach! Zaplanowana była wycieczka do kazimierza , do Magicznych ogrodów w Janowcu , oraz grill u siostry :crazy:
Kasia Areczek wczesnie spać chodzi :-)

Faktycznie dziewczyny milczą,. nawet Dony juz nie widać :no:

Miłego dnia! ;-)

Hejka! :)

U nas pada od samego rana...albo raczej leje! Buuu..:/
Ale nic! Jedziemy do rodzinki, chociaz w domu razem posiedzimy i pogadamy:)

Blanka- Arek wczoraj tak wyjatkowo, bo tylko 40min spal w dzien, a zwykle po 21 niestety zasypia..

Cleo- jaaa...straszne z tym mlekiem. Obys szybko je dostala!:)

Jagus- oj, tak...malo nas, malo na forum. Ostatnio czytalam posty z samego poczatku- boze jaka armia nas byla!:)

Milusia- odzywaj sie czasami,bo nieustannie mysle co tam u was nowego! :)

Elama- mam nadzieje,ze z Julitka lepiej.

Milej majoweczki! ;)

reklama
hej, hej. U nas wczoraj już bez żadnej gorączki i humorek troszkę lepszy. nawet spacer 10 minutowy zaliczyłyśmy, bo stała od wczoraj pod drzwiami i skamlała jak piesek, żeby ją wypuścić choć na chwilkę.

no to faktycznie sezon chorobowy w pełni, zdrówka dla Filipaska i Julci

cleo - i jak sobie bez mleka poradzicie?? można wojtusia jakoś oszukać czy np bez butli nie zaśnie?

kasia, jaguś, blanka, cleo - cuuuudnej majówki, tylko tyle nas tu zostało!!

akuku-??

i reszta, która czyta, a nie pisze, meldowac się tu!!

Do góry