reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Odnośnie basenu, to też jestem jak najbardziej za! Nie wyobrażam sobie bez pływania tak długiego okresu ciąży. Jeśli tylko zacznie się coś dziać, jakieś bakterie czy coś to wiadomym jest, że zrezygnuję dla dobra swojego i Dzidzi - póki co, pływam co drugi dzień.

Tak mnie pochłonęły moje uprawy balkonowo-parapetowe, że nie wiem kiedy się z wszystkim wyrobię. Sama roboty sobie nawymyślałam :) Dziś może uda mi się poprzesadzać troszkę zieleninek, ale póki co jestem tak senna, że idę spać!
Jeśli ktoś chciałby podejrzeć mój parapet i balkon - zapraszam na http://www.martawiera.blogspot.com

:)

reklama
dziewczyny, czy Wy też tak macie, czy tylko ja...?
otóż, we wszystkim źle się czuję, w każdym ubraniu. Patrzę na siebie i totalną wieśniarę widzę! Wrrrrrrrr, sama na siebie jestem zła:(

Czesc dziewczyny! Długo zastanawiałam sie czy dołączyc do takiego forum, no ale jestem:)) termin mam na 12.01 :) Pozdrawiam wszytskie przyszle mamusie;)

dziewczyny, czy Wy też tak macie, czy tylko ja...?
otóż, we wszystkim źle się czuję, w każdym ubraniu. Patrzę na siebie i totalną wieśniarę widzę! Wrrrrrrrr, sama na siebie jestem zła:(
Ja mam właśnie przeciwnie:-Dwe wszystkim ładnie i dobrze się czuje:-)(przy bliźniakach czułam się tak jak Ty we wszystkim źle)

co do dentysty to ja chodzę cały rok praktycznie(mam takie zęby...:zawstydzona/y:)
I od razu mówię żeby tylko bez znieczulenia.Znieczulenie boli mnie bardziej niż kilka sekund bólu zęba:tak:

Dziewczyny od razu mam do Was pytanie: jak tam kondycja waszej cery? konkretnie chodzi mi o twarz. Mi skóra na twarzy zaczęła sie baaaaardzo przesuszac, az schodzi:(. Czy w zwiazku z tym mozecie polecic jakies baaaardzo mocno nawilżające kremy do twarzy? na noc na dzien? Dodam tylko ze jestem niestety atopikiem, więc krem nie moze mnie uczulac:( ( a uczula mnie praktycznie wszytskO:p)

Hej Tina!

Ja też mam okropnie suchą ale polubiłam maseczki truskawkowe złuszczają i nąwilżają, a jeżeli chodzi o krem polecam: iwostin sensitia krem nawilżający, dermedic hrydrain 2 to do cer atopowych ale super jest ziaja med krem nawilżający. A maseczke dla cery takiej suchej polecam L'biotica dermomask :) i tu regeneracyjną albo intensywnie nawilżającą :-)

O super dziekuje za odpowiedz napewno bede probowac:) mam niestety bardzo wrazliwą skóre:( już na rękach mam mocne zmiany skórne związane z atopowym zapaleniem skóry ... Normalnie sie lecze mam kupe masci i tabletek, ale w tym momencie lekarz zabronil mi prawie wszystkiego także musze sie ratowac innymi sposobami. Uzywam tez żełu do mycia laroche lipikar i z tej samej serii balsamu do ciała. Dodatkowo do kąpieli używam oleju lnianego, który polecam wszytskim dzieczynom takze do picia czy jako dodatku do jedzenia. Ma wiele bardzo dobrych własciwosci:))

reklama
hej dziewczyny
jutro znowu jade do lekarza chociaz mialam dopiero 12 lipca miec wizyte, ale mam od tygodnia bole glowy i wczoraj napisalam do lekarzza maila i dzisiaj mi odpisala zebym zwiekszyla dawke magnezu 4x1 na dzień a jutro do niej przyjechala do szpitala. problem w tym ze wczoraj zmierzylam sobie cisnienie i jak zawsze mam niskie 100/60 to teraz 125/90 a to dla mnie bardzo wysokie. mam nadzieje ze to nie szkodzi dziecku. mimo wszystko zaczynam sei bardziej denerwowac

Do góry