reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Oj cisza i to jaka :-)

Malinka duzo zdróka dla Macka!

Siva super,że małą tak dzielnie znosi rozłąkę :) I Ty spokojniejsza w pracy bedziesz! Ja z Fifim tak łatwo bym nie miała, oj nie ;-)

Kasia ciepło sie zrobiło, to i na forum zastój :-)

Ja Wam powiem wczoraj miałam wychodne///babski wieczór udany bardzo... karaoke i te sprawy a dzis kac morderca i brak głosu:crazy:

Do tego dzis była msza za babcie w 22 rocznice smierci, zlot rodzinny itd, oj ciezki dzien mialam, ciezki :) Wrócilam ok 19, dzieci juz popadały ze zmeczenia, bo od 10.30 poza domem :p
teraz błoga cisza i spokój ;-)

Zazdroszczę Kasia, my cały weekend w domu... Z małym trochę lepiej, ale nadal apetyt ma słaby.

Blanka, to poszalałaś :D ja właśnie sobie uświadomiłam, że 2 lata już alkoholu nie piłam

Ostatnia edycja:
Hello :)
Ja dziś swój debiut w półmaratonie zaliczyłam :) czas rewelacja - nie spodziewałam się, że tak ładnie wyjdzie. Dzień spędzony fantastycznie z mężem i znajomymi z grupy biegowej, z którą trenuję.
A jutro praca - tylko jak ja jutro z zakwasami wystąpie na szpilkach ;)
Spokojnej nocy dla Was!

Siva - kobieta zniesie więcej, niż jej się wydaje by dobrze wyglądać;) Fajnie że wyjazd zaliczasz do udanych:)

Malinka współczuję - my zapalenie krtani zaliczyłyśmy ponad miesiąc temu, później było zapalenie gardła a ostatnio ucha - i to mi wystarczy, mam nadzieję że limit na ten rok już Julka wyczerpała...

Kasia to fajnie że jeszcze po uczelni znajdujesz czas i siłę na spacery, mi po pracy już się nic nie chce...

Blanka to u Ciebie imprezowo;) Fajnie się gdzieś z koleżankami wybrać, szkoda że ja tu takich nie mam :(

U nas już lepiej, został tylko lekki katar, więc od wtorku mała znowu idzie do żłobka. Dobrze że m miał teraz wolne to nie trzeba było kombinować z opieką:) A no i wypatrzyłam dziś kolejnego zęba - teraz dolną dwójkę:)

Cześć dziewczyny
U nas chorobowo,masakra jak od wtorku przed świetami się zaczęło tak do dziś się ciągnie.
Święta przechorowaliśmy wszyscy,najgorzej to mi szkoda Kini.Mimo inhalacji kaszel się utrzymuje,juto na kontrolę.

Niepokoi mnie stolej,zauważylam w kupce trzepki żółtego sluzu :( a kupka normalna,tzn nie ma biegunki
Może to być od choroby?
Mam dość :(

Przepraszam jeśli ktoś wrażliwy a ja piszę o stolcach

Tylko mam pyranie jeszcze odnosnie koloru .
Teraz nasze dzieci jedzą wszystko,wiec i kolor jest rózny.
Czasem Kinga ma zaparcia i tak sobie myślę,czy aby kolor nie jest niepokojący,bo czasem kupka ma jakby kolor ciemy,granatowy?ciemny mocno przemieszany z normalnym kolorem,lub w środku jest normalna barwa pod tym ciemnym,wiec nie wiem czy dobrze to normalne czy złe...

nie jest tak za każdym razem,ale czesto sie to zdarza...

Ostatnia edycja:
Nisiao- u nas kupka rozna, ale jak Arek wypije w nocy za chlodne mleko z butli to kupka jest po tym ciemnozielona, nawet baaardzo. I za kazdym razem tak jest. Moze u Was podobnie? Jakis posilek za chlodny? Duzo zdrowka zycze!:)

reklama
Cześć dziewczyny!

My dziś byliśmy u fryzjera z Wojtkiem we dwoje. Dobrze to zniósł - bawił się w wyrzucanie wałków i spineczek.

Nisiao co do twoich kolorów kupki to jak zrobi zapakuj pampers i zabierz do lekarza albo zrób foto komórką. My mieliśmy tylko zieloną kupkę taką brokułową zwłaszcza jak przestałam sama karmić i przeszliśmy tylko na mm ale lekarz powiedział że na mm taka jest gorzej by było jakby mi intensywnie żółtą robił, a inne kolory to nie mam pojęcia ale być może po lekach - zapytaj lekarza.

Do góry