reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Oj cisza i to jaka :-)

Malinka duzo zdróka dla Macka!

Siva super,że małą tak dzielnie znosi rozłąkę :) I Ty spokojniejsza w pracy bedziesz! Ja z Fifim tak łatwo bym nie miała, oj nie ;-)

Kasia ciepło sie zrobiło, to i na forum zastój :-)

Ja Wam powiem wczoraj miałam wychodne///babski wieczór udany bardzo... karaoke i te sprawy a dzis kac morderca i brak głosu:crazy:

Do tego dzis była msza za babcie w 22 rocznice smierci, zlot rodzinny itd, oj ciezki dzien mialam, ciezki :) Wrócilam ok 19, dzieci juz popadały ze zmeczenia, bo od 10.30 poza domem :p
teraz błoga cisza i spokój ;-)

Zazdroszczę Kasia, my cały weekend w domu... Z małym trochę lepiej, ale nadal apetyt ma słaby.

Blanka, to poszalałaś :D ja właśnie sobie uświadomiłam, że 2 lata już alkoholu nie piłam

Ostatnia edycja:
Hello :)
Ja dziś swój debiut w półmaratonie zaliczyłam :) czas rewelacja - nie spodziewałam się, że tak ładnie wyjdzie. Dzień spędzony fantastycznie z mężem i znajomymi z grupy biegowej, z którą trenuję.
A jutro praca - tylko jak ja jutro z zakwasami wystąpie na szpilkach ;)
Spokojnej nocy dla Was!

Siva - kobieta zniesie więcej, niż jej się wydaje by dobrze wyglądać;) Fajnie że wyjazd zaliczasz do udanych:)

Malinka współczuję - my zapalenie krtani zaliczyłyśmy ponad miesiąc temu, później było zapalenie gardła a ostatnio ucha - i to mi wystarczy, mam nadzieję że limit na ten rok już Julka wyczerpała...

Kasia to fajnie że jeszcze po uczelni znajdujesz czas i siłę na spacery, mi po pracy już się nic nie chce...

Blanka to u Ciebie imprezowo;) Fajnie się gdzieś z koleżankami wybrać, szkoda że ja tu takich nie mam :(

U nas już lepiej, został tylko lekki katar, więc od wtorku mała znowu idzie do żłobka. Dobrze że m miał teraz wolne to nie trzeba było kombinować z opieką:) A no i wypatrzyłam dziś kolejnego zęba - teraz dolną dwójkę:)

Cześć dziewczyny
U nas chorobowo,masakra jak od wtorku przed świetami się zaczęło tak do dziś się ciągnie.
Święta przechorowaliśmy wszyscy,najgorzej to mi szkoda Kini.Mimo inhalacji kaszel się utrzymuje,juto na kontrolę.

Niepokoi mnie stolej,zauważylam w kupce trzepki żółtego sluzu :( a kupka normalna,tzn nie ma biegunki
Może to być od choroby?
Mam dość :(

Przepraszam jeśli ktoś wrażliwy a ja piszę o stolcach

Tylko mam pyranie jeszcze odnosnie koloru .
Teraz nasze dzieci jedzą wszystko,wiec i kolor jest rózny.
Czasem Kinga ma zaparcia i tak sobie myślę,czy aby kolor nie jest niepokojący,bo czasem kupka ma jakby kolor ciemy,granatowy?ciemny mocno przemieszany z normalnym kolorem,lub w środku jest normalna barwa pod tym ciemnym,wiec nie wiem czy dobrze to normalne czy złe...

nie jest tak za każdym razem,ale czesto sie to zdarza...

Ostatnia edycja:
Nisiao- u nas kupka rozna, ale jak Arek wypije w nocy za chlodne mleko z butli to kupka jest po tym ciemnozielona, nawet baaardzo. I za kazdym razem tak jest. Moze u Was podobnie? Jakis posilek za chlodny? Duzo zdrowka zycze!:)

reklama
Cześć dziewczyny!

My dziś byliśmy u fryzjera z Wojtkiem we dwoje. Dobrze to zniósł - bawił się w wyrzucanie wałków i spineczek.

Nisiao co do twoich kolorów kupki to jak zrobi zapakuj pampers i zabierz do lekarza albo zrób foto komórką. My mieliśmy tylko zieloną kupkę taką brokułową zwłaszcza jak przestałam sama karmić i przeszliśmy tylko na mm ale lekarz powiedział że na mm taka jest gorzej by było jakby mi intensywnie żółtą robił, a inne kolory to nie mam pojęcia ale być może po lekach - zapytaj lekarza.

Do góry