reklama
Akuku też jestem ciekawa jak wyniki usg,dziewczynka chłpczyk,najwazniejsze zdrowe żeby było,ale może tym razem będziesz mieć dla odmiany na różowo.Ja to Cię podziwiam kobieto,jeszcze z tymi tortami masz pracę jak Ty się wyrabiasz.
cleopatra
mam nadzieję,że dobrze doczytałam,pisałaś że szkrab Twój jeszcze nie chodzi i myślisz o powrocie na rehabilitacje...Pocieszę Cię,że moja c ora też jeszcze nie chodzi.Nawet ostatnio się zastanawiałam,że chyba wszystkie dzieci styczniątka już chodzą a Kinga nie.Dopiero od paru dni sama wstała a z jeżdzenia na pupie zaczęła śmiało raczkować,także chodzimy na rehablitacje ale i tak postępuje to powoli.Cieszę się że wogóle cos idzie do przodu.
Do 18 miesiecy muszą ruszyć,także musimy się uzbroić w cierpliwość?
To racja jest jak pisze Akuku ,że jak się odpuści forum na chwilę(tym bardziej że teraz produkujecie tutaj dużo wpisów) to potem ciężko nadgonić i niestety ciężko każdej odpisać i nie pominąć.
A jak już chcalam wejść na forum,to awaria była i tak sie odciągnęło.
Tak obserwuję Wasze skarby i wszystkie dzieciaczki takie super.
cleopatra
mam nadzieję,że dobrze doczytałam,pisałaś że szkrab Twój jeszcze nie chodzi i myślisz o powrocie na rehabilitacje...Pocieszę Cię,że moja c ora też jeszcze nie chodzi.Nawet ostatnio się zastanawiałam,że chyba wszystkie dzieci styczniątka już chodzą a Kinga nie.Dopiero od paru dni sama wstała a z jeżdzenia na pupie zaczęła śmiało raczkować,także chodzimy na rehablitacje ale i tak postępuje to powoli.Cieszę się że wogóle cos idzie do przodu.
Do 18 miesiecy muszą ruszyć,także musimy się uzbroić w cierpliwość?
To racja jest jak pisze Akuku ,że jak się odpuści forum na chwilę(tym bardziej że teraz produkujecie tutaj dużo wpisów) to potem ciężko nadgonić i niestety ciężko każdej odpisać i nie pominąć.
A jak już chcalam wejść na forum,to awaria była i tak sie odciągnęło.
Tak obserwuję Wasze skarby i wszystkie dzieciaczki takie super.
reklama