reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hejka
Młody lepiej, jesteśmy pomwizycie u lekarza, syropy do środy, osłuchowo czysyty. Za to ja totalnie padłam, w dodatku straciłam zapach i smak. Lekarka mnie załamała że to może być długotrwałe i że mąż ma sie przygotować na gotowanie na święta :szok:
Młody ostatnio nie chciał siedzieć w krzesełku do karmienia i chciał przy stole. Kupiłam podstawkę i teraz jest mega zadowolony. Tak wyglądało śniadanko image.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Dzień dobry;) Kaczuszka maly jest świetny .
U nas krzeselko do karmienia wcale Fifiemu sie nie podobało. ..

Cleo juz nie wiem co Ci doradzić może faktycznie obserwuj....

Elama mój np przy mojej mamie jest niczym anioł :) przy Marcinie zwykle tez,choć czasem zdarza mu się stać przy drzwiach i plakac za mna:(

Natas miał dzis robiona morfologię i siuśki... Teraz jest z M. Na usg nie ukrywam ze mam nerwy:(

Blanka również trzymam kciuki!

Dzięki, że pytasz co u nas - a u nas chorowania ciąg dalszy, już mi ręce opadają:( Biegunka póki co się skończyła, to od wczoraj lekko gorączkuje, jest strasznie marudna, a jak dziś ją obudziłam do klubiku to zwymiotowała, więc została z m w domu:( Dobrze że wrócił punktualnie po nocce bo miałabym problem... Leków też nie chce brać, apetytu brak, no nic tylko strzelić sobie w łeb...

Kaczuszka super pomysł z tą podstawką:) I Adaś też super:)

Elama znam to;)

blanka- trzymam kciuki za wyniki!

jaguś- biedna Julka, co to za paskudztwo ją dopadło?

kaczuszka - Adasiek jest świetny. urodzony tego samego dnia co moja a jakiś taki starszy, poważniejszy mi się wydaje. Moja dama prezentuje się tak ze swoją palmą (robione wczoraj w Niedzielę Palmową) DSC07446.jpg

aha, jeszze odkryłysmy super zabawe! dmucham malej banki mydlane a ona biega za nimi jak szalona. polecam :)

hmmm, zastanawiam się co stało się z dziewczynami, które wcześniej często tu pisały: Fifka, niesiao?????

Załączniki

• DSC07446.jpg
    DSC07446.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Blanka kciuki trzymam !

Jagus biedna Julcia ;( oby szybko minelo.

Elama sliczna niunia ;)

Fifka wodze na fb zaglada i nisiao tak samo.. pewnie ciezko sie wboc w forum po dlugim czasie niepisania.. dla tego ja przerw nie robie ..bo jak wyjde z rytmu to koniec.

Ja jutro usg ! Trzymajcie kciuki za zdrowa coreczke ! Tak duzo wymagam ? Hahahaha usg o 10.40 w uk czyli 11.40 w pl...

Kaczuszka ale slodziak z synka !

reklama
Do góry