reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Na poczatku panadol z ibumem na zmiane co 6 godz, teraz juz sam panadol bo lepiej dziala u Arka do 6-8 godz nawet... Tylko tak juz 4 dzien dostaje leki z przerwa 48 godz (wtedy goraczki nie mial).

To spokojnie - jak wystarcza mu na 6-8 h to nie jest źle. Ja zbijalam po konsultacji z lekarzem gorączkę przez cztery doby co 4 h ( oczywiście łącząc różne substancje czynne w lekach przeciwgoraczkowych). Ważne, żeby Arek pił przy gorączce - herbata z lipy dobra na gorączke.

A to przepraszam, nie zauważyłam ostatniej strony. Zrozumiałam że antybiotyk przerwałaś. A przeciwbólowe też tak dawkowałam jak Siva pisze

hej dziewczyny u nas tez koszmar, czekam na godzine 8 zeby znowu isc z malymi do lekarza, kataru ciag dalszy a jaki kaszel ze pluca chca wypluc a dzisiaj 5 dzien antybiotyk biora a poprawy żadnej a wrecz duzo gorzej, oliwka wczoraj przed zasnieciem 3 bite godziny stale kaszlala bo ja dusilo, nie wiem czy dzisiaj nei bedzie narzekala na bol brzucha bo bedzie dziwne jezeli miesnie nie beda ponaciagane. Leki najwyraźniej nie pomagaja obysmy tylko nie wyladowali z jakims zapaleniem pluc.

Kasiu moze maly osłabiony miał orgaznizm i jakąś nową infekcję złapał. a teraz dopiero docytalam ze podalas dopiero 5 dawek antybiotyku, myslalam ze juz 5 dni podajesz i nagle powrot goraczki. nie wiecej nie pisze bo Siva i Jagus juz wszy
stko napisaly

Dona i jak u lekarza? Może za słabe leki poprzednio przepisał? Lenka też już drugi dzień z katarem ale widzę poprawę, więc cierpliwie walczę.
Miłego dnia dla Was i dużo zdrowia dla chorych!

reklama
Dona a moze dzieci wirus maja ? Ja tez kaszle i katar.. znaczy juz lepiej.. ale osluchowo czysto..

Do góry