reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka, Tobie również cudownej niedzieli :)
My już po zawodach biegowych w pięknej zimowej scenerii. W nocy była u nas burza śnieżna - pierwszy raz w życiu coś takiego widziałam, żeby śnieg padał, grzmiało i błyskało :)

reklama
czesc, ostatnio brak czasu, ale jestem dzisiaj:)

Na wstepie zdroweczka dla malych chorusiów.

Akuku no wlasnie juz 12 tydzien , teraz widze ze mnie dawno nie bylo :)

Czy była któras z Was juz na szczepieniu an odre, rozyczke i swinke? My mamy w tym tygodniu.

U nas bez wiekszych zmian, maly nadal chodzi za raczke po 2-3 kroki sam ale calkowicie samodzielnie nadal nie. I wciaz tylko 4 zabki ma.
Mial plesniawki ale szybko zeszly po aphtinie. A tak to zdowy, odpukac od listopada... Boje sie troche tej szczepionki zeby go nie oslabila. Mam plan zostawic go kilka dni w domu po szczepieniu jak mezowi uda sie wizac urlop.

W tym tygodniu premieraw kinach ''50 twarzy Greya''wybieracie sie??? :)

Witaj Sylka!
My jeszcze przed szczepieniem MMR - chcę zaczekać do marca, bo też się go boje.
A na Greya wybieramy się z mężem w Walentynki, w ramach wyrwania się z domu i odmóżdżenia ;)

Ja tez nie szczepilam i chyba poczekam do wakacji ...

Sylka ja ostatnio posluchalam jeden wyklad i w nim bylo ze dziecka mozg bardzo zle przechodzi szczepionki... i zeby przeszlo to lagodnie bez powinnismy przez kilka dni dawac duzo dawke wit c jjz zanim zaszczepimy a potem dalej kilka dni po. Wit c nie moze byc syntetyczna i musi miec wysoka wchlanialnosc..ja uzywam nutralite ze stanow...

Akuku ciekawe o tej wit c . ja nie słyszałam o tym. Tez szczepien sie boje bardzo :( Mam kolezanke której syn ma autyzm poszczepienny . Ja jestem przerażona :szok:

Siva ale Ci zazdroszczę hobby i zapału :)))) Super! Na zdrówko Ci to bieganie wyjdzie :)

Babskie spotkanie Akuku powiadasz :) Mi też się szykuje w marcu spotkanie z dziewczynami z grupy fb ;-) Szczerze mówiąc doczekać się nie mogę ... Aj ! Dziewczyny jak któraś ma ochote przekazać 1% podatku a nie macie "upatrzonego " dzieciątka to ja chętnie bym Wam maluchy w potrzebie podesłała, a raczej namiary...

hej dziewczyny
Pomocy! U nas znowu temperatura wróciła, do 39 stopni rośnie. Dwa dni nie bylo i znowu... antybiotyku juz podaliśmy 5 dawek (ostatnia dziś o 17). Czy możliwe,zeby gorączka wróciła po przerwie przy podawaniu antybiotyku??

Kasia, podałaś 5 dawek, czy 5 pełnych dni? Antybiotyki działają po pełnych 3 dniach podawania...

5 dawek... Wiem,ze czasami pozniej zaczyna dzialac, ale zastanawia mnie ten powrot goraczki... Cieszylam sie juz,ze antybiotyk dziala, a tu dzis taka wysoka temperatura...

reklama
To spokojnie zabijaj temp do jutra a jutro na wieczór już nie powinien mieć gorączki. Tylko zbijaj od 38,5 max, żeby drgawki gorączkowe nie wystąpiły.

Do góry