reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Hej :)

U nas leci powolutku do przodu :) Nawet Filip drzemki w ciągu dnia sobie wydłużył co mnie bardzo cieszy. Wczoraj spał 2,5 h :) Super! Jest zdrowy , apetyt ma zabójczy lubi dosłownie wszystko!!! łakomczuch mały :)

Siva oby bóle głowy u Julki nic poważnego nie oznaczały, tylko tak jak piszesz moze to dojrzewanie...a moze miec tez migrenowe, ja bóle migrenowe od dziecka mam. !

Elama biedna Twoja Julitka... Duzo zdrówka dla niej! Współczuję ,że nie masz za bardzo pomocy od teśćiów, wiem coś o tym,.

Cleo , super :) Pierwszą wizytę u fryzjera macie za sobą :) U nas nie ma co obcinać póki co :)

Dona , dobrze że u Was już lepiej. Zdrówka dla Antosia :)

Akuku ależ macie dużo ząbków. A Ty jak się czujesz?

Ikasia a Twoje samopoczucie jak?

Milusia dla Zosienki również zyczę zdrowka ....

Mnie pochłoneła pomoc chorym dzieciom zwykle tych z fb... w grupie w której jestem mam kilka naprawdę wspaniałych dziewczyn z ogromnymi sercami.... organizujemy zbiórki do szpitali zwykle na onkologię dzieciece, pomagamy w bazarkach , aukcjach dla chorych dzieciaczków.... Powiem Wam ,że od czasu Antosia (trwa walka o życie Antosia) bardziej otworzyłam na to oczy i nie potrafię byc obojętna ....No nic , uciekam :)

hej

my cala noc z goraczka walczymy... placz nieziemski- nawet cyc nie pomagal... dzis pediatra zapisal krople do uszu (przewiane wg niego) i zbijac temperature bo dziasla z tylu napuchniete i moze byc od tego... oj..ciezko z tymi chorobami...z jednej w druga wchodzimy...:-(

Lena zaczęła dziś zasuwac jak szalona :) robi kilka kroków, zawraca w miejscu i spowrotem idzie. A jak się czuje niepewnie, to albo siada, albo wyciąga do mnie rączkę, żeby ją złapać i wtedy drepta dalej. Słodziara mała ;)
Akuku, zdrówka!
Blanka, fajnie że się tak zaangażowałas w pomaganie - szacunek! :)

Yoanna,akuku, milusia, kasia współczuje tych chorób - wiem coś o tym jak malec chory to wszyscy w domu też zmęczeni itd
blanka dobrze że chociaż Filip daje dobry przykład i wszystko u was ok
siva zapomniałam ci napisać super wyglądacie na tym zdjęciu dosłownie laski górą:)
a do gin wiem że mam iść tylko w sprawie tarczycy planowałam wizytę dopiero za miesiąc, a tu tak wyszło i teraz nie wiem czy mogę z tym czekać, dlatego pisałam czy ktoś miał takie objawy?

Cleo mnie ostatnio grzybica dopadła ale mialam jeszcze z czasow ciazy nystatyne czy jakos tak to bylo i zaaplikowalam sobie mala kuracje. ale strasznie mnie swedzialo, jezeli chodzi o objawy. moze zrob sobie na razie taką nasiadowke z sody oczyszczonej albo rumianku na pewno nie zaszkodzi.

zdrowka dla nowych i starych chorowitkow

Blanka super ze wspierasz takie akcje

Akuku no to ja trzymam kciuki za usg :))) a raczej za dzidzi ! :) A Ty kochana wracaj do zdrówka .

Kasia zdrowia dla Was... u nas odpukać od pazdziernika kiedy maly zlapal krtan to spokój... oby tak dalej ...

Siva gratulacje za coraz pewniejsze kroczki !

Czy wasze maluchy też płaczą jak rodzenstwo wychodzi z domu? U nas każdego dnia kiedy Nataniel wychodzi do przedszkola jest żal ... a czasem jak Natas wychodzi kiedy Filip jeszcze śpi, to gdy wstanie pierwsze co leci do braciszka i rozczarowanie, za to jak wraca oj radosc ogromna ,,,

idę :) ;-)

Ostatnia edycja:
Blanka dziekuje..

Bylam dzis u lekarza z emiskiem..antybiotyk.. a ja mam wirusa ;/ no i sie meczyc trzeba dalej. Oby minelo w koncu.

reklama
Do góry