reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Hej :)

U nas leci powolutku do przodu :) Nawet Filip drzemki w ciągu dnia sobie wydłużył co mnie bardzo cieszy. Wczoraj spał 2,5 h :) Super! Jest zdrowy , apetyt ma zabójczy lubi dosłownie wszystko!!! łakomczuch mały :)

Siva oby bóle głowy u Julki nic poważnego nie oznaczały, tylko tak jak piszesz moze to dojrzewanie...a moze miec tez migrenowe, ja bóle migrenowe od dziecka mam. !

Elama biedna Twoja Julitka... Duzo zdrówka dla niej! Współczuję ,że nie masz za bardzo pomocy od teśćiów, wiem coś o tym,.

Cleo , super :) Pierwszą wizytę u fryzjera macie za sobą :) U nas nie ma co obcinać póki co :)

Dona , dobrze że u Was już lepiej. Zdrówka dla Antosia :)

Akuku ależ macie dużo ząbków. A Ty jak się czujesz?

Ikasia a Twoje samopoczucie jak?

Milusia dla Zosienki również zyczę zdrowka ....

Mnie pochłoneła pomoc chorym dzieciom zwykle tych z fb... w grupie w której jestem mam kilka naprawdę wspaniałych dziewczyn z ogromnymi sercami.... organizujemy zbiórki do szpitali zwykle na onkologię dzieciece, pomagamy w bazarkach , aukcjach dla chorych dzieciaczków.... Powiem Wam ,że od czasu Antosia (trwa walka o życie Antosia) bardziej otworzyłam na to oczy i nie potrafię byc obojętna ....No nic , uciekam :)

hej

my cala noc z goraczka walczymy... placz nieziemski- nawet cyc nie pomagal... dzis pediatra zapisal krople do uszu (przewiane wg niego) i zbijac temperature bo dziasla z tylu napuchniete i moze byc od tego... oj..ciezko z tymi chorobami...z jednej w druga wchodzimy...:-(

Lena zaczęła dziś zasuwac jak szalona :) robi kilka kroków, zawraca w miejscu i spowrotem idzie. A jak się czuje niepewnie, to albo siada, albo wyciąga do mnie rączkę, żeby ją złapać i wtedy drepta dalej. Słodziara mała ;)
Akuku, zdrówka!
Blanka, fajnie że się tak zaangażowałas w pomaganie - szacunek! :)

Yoanna,akuku, milusia, kasia współczuje tych chorób - wiem coś o tym jak malec chory to wszyscy w domu też zmęczeni itd
blanka dobrze że chociaż Filip daje dobry przykład i wszystko u was ok
siva zapomniałam ci napisać super wyglądacie na tym zdjęciu dosłownie laski górą:)
a do gin wiem że mam iść tylko w sprawie tarczycy planowałam wizytę dopiero za miesiąc, a tu tak wyszło i teraz nie wiem czy mogę z tym czekać, dlatego pisałam czy ktoś miał takie objawy?

Cleo mnie ostatnio grzybica dopadła ale mialam jeszcze z czasow ciazy nystatyne czy jakos tak to bylo i zaaplikowalam sobie mala kuracje. ale strasznie mnie swedzialo, jezeli chodzi o objawy. moze zrob sobie na razie taką nasiadowke z sody oczyszczonej albo rumianku na pewno nie zaszkodzi.

zdrowka dla nowych i starych chorowitkow

Blanka super ze wspierasz takie akcje

Akuku no to ja trzymam kciuki za usg :))) a raczej za dzidzi ! :) A Ty kochana wracaj do zdrówka .

Kasia zdrowia dla Was... u nas odpukać od pazdziernika kiedy maly zlapal krtan to spokój... oby tak dalej ...

Siva gratulacje za coraz pewniejsze kroczki !

Czy wasze maluchy też płaczą jak rodzenstwo wychodzi z domu? U nas każdego dnia kiedy Nataniel wychodzi do przedszkola jest żal ... a czasem jak Natas wychodzi kiedy Filip jeszcze śpi, to gdy wstanie pierwsze co leci do braciszka i rozczarowanie, za to jak wraca oj radosc ogromna ,,,

idę :) ;-)

Ostatnia edycja:
Blanka dziekuje..

Bylam dzis u lekarza z emiskiem..antybiotyk.. a ja mam wirusa ;/ no i sie meczyc trzeba dalej. Oby minelo w koncu.

reklama
Do góry