reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Dziekujemy cioteczki za zyczonka no tak mam juz roczniaczka w domu :-) Dalej nie chodzacego :-)
W styczniu posypia sie kolejne roczki:-)
A dzisiaj urodzinki starszaka 6 lat konczy powazny wiek :-)

Akuku dopiero zobaczylam serdeczne gratulacje kochana, na pewno mała corunia w brzuszku mieszka :-) Na kiedy masz termin? Spokojnych 9 miesiecy Ci zycze :-)

Miłość, pokój i szczęście niech towarzyszą Wam i Waszym Najbliższym przez cały Nowy Rok 2015!!!!

Dziewczyny my dzisiaj idziemy na bal sylwestrowy, z kolezankami z pracy i ich mezami, bardzo blisko mamy 5 min samochodem, a dzieciaki zawoze tez blisko nas ,do kolzeanki , ktora nie idzie. MAm nadzieje ze Wiktorek bedzie tam grzecznie spal, aby mamusia w spokoju mogla sie bawic.:-)

Monia menu super, ja tez lubie gotowac piec, u nas juz roczek byl, jeszcze tylko w styczniu organizujemy w jakiejs sali zabaw urodziny starszakowi i jego kolegom z zerowki.

Siva te sukienki przeswietne sa, zrobcie focie :-)

Kochane miłego Sylwestra i buziaaaaakiii dla wszytkich naszych maluchow i rodzenstwa!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Sylka, wszystkiego najlepszego dla starszaka i spóźnione dla Wiktorka ;-)
Siva, świetne kreacje :-) Wrzucisz namiar na ten album?
Udanej zabawy tym, którzy się bawią :-) My w domku kameralnie, ale nie mamy z kim Szymonka zostawić, zresztą przy moim karmieniu i tak by się nie dało na dłużej niż 3h rozstać ;-) Tylko brat z żoną przyjechali do nas i w takim gronie "poimprezujemy" ;-)

A ja sylwestra spędzę w łóżku, ale bez miłosnych uniesień :baffled: dopadła mnie jakaś grypa żołądkowa. od 3 w nocy wymiotowałam i do teraz strasznie boli mnie brzuch, głowa, mam dreszcze.... mąż w pracy do 18. chyba zdechne...

Wszystkim Wam życzę zdrówka i szampańskiej zabawy oraz cudownego 2015 roku!

reklama
Do góry