reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
oj dziewczyny dziekuje wszystkim za zyczenia , ale ten roczek bede pamietac, antos wieczorem dostal goraczki nie wiem dlaczego i przez cala noc nie umialam jej niczym zbic, mial ponad 38 stopni, czopek nie pomagal, oklady tez nie, dopiero rano dostal nurofen foter w syropie i goraczka spadla ale maly prawie nie spal. ja wogole a zaraz ide do pracy, glowa mi peka z niewyspania

O kurczę :szok::-D no to ogromne gratulacje!I teraz nawet nie chcę czytać że tak mało śpisz i tyle pracujesz!!!!!!!!!!!!!!!Jasne???!!!:-)

A jak Ikasia????????????????

reklama
Dona dużo zdrówka dla maluszka i siły dla mamy i oby nie wróciło już więcej

Akuku gratulacje! Więc teraz dbaj o siebie i o bąbelka :)
Cieszę się że się wam udało. Masz już potwierdzone u lekarza czy tylko testowałaś? Mam nadzieję że nas nie opuścisz na rzecz nowej grupy mam która na pewno powstanie. Buziaki dla okruszka :)

Do góry