reklama
Marika30708
Fan(ka)
Jak od razu frekwencja się podniosła
dona_76
Fanka BB :)
Akuku moje gratulacje, aż mi sie micha uśmiechneła jak to przeczytalam
Ikasia widze ze chyba juz spokojnie podchodzisz do swojej ciąży, super,
zazdroszczę wam dziewczyny znowu tych pierwszych ruchow, i calego napiecia zwiazanego z ciążą. ale i tak dobrze ze az dwa razy bylo mi dane to poczuc
Ikasia widze ze chyba juz spokojnie podchodzisz do swojej ciąży, super,
zazdroszczę wam dziewczyny znowu tych pierwszych ruchow, i calego napiecia zwiazanego z ciążą. ale i tak dobrze ze az dwa razy bylo mi dane to poczuc
Akuku
Fanka BB :)
Ikasia Ja mam termin na 23 sierpnia ale może troszkę wcześniej urodze tak z 10 haha - ale to jeszcze kuper czasu u mnie 4 tydzień
Mwisz ze masz mdlosci ? dla mnie podejrzane było ze od kilku dni jadlam jak swinia !!! kabanosy zagryzałam kremem czekoladowym, (po nocach ubijałam smietane z nutella ) i wiecznie jakies smaki dziwne jak napilam się więcej wody to mnie tak lekko mdliło... - jakies zawroty glowy- ale wszyyystko laczylam ze zmeczeniem Jestem tak podekscytowana ze mimo ze dziś spalam 3 gdziny to nawet zmeczenia nie czuje
ogolnie baaardzo dużo miesa mi się chciało od kilku dni jakies kiełbasy itd. hahaha
Verita Trzymam moooocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
No raczej ze nie odejde z forum
Mwisz ze masz mdlosci ? dla mnie podejrzane było ze od kilku dni jadlam jak swinia !!! kabanosy zagryzałam kremem czekoladowym, (po nocach ubijałam smietane z nutella ) i wiecznie jakies smaki dziwne jak napilam się więcej wody to mnie tak lekko mdliło... - jakies zawroty glowy- ale wszyyystko laczylam ze zmeczeniem Jestem tak podekscytowana ze mimo ze dziś spalam 3 gdziny to nawet zmeczenia nie czuje
ogolnie baaardzo dużo miesa mi się chciało od kilku dni jakies kiełbasy itd. hahaha
Verita Trzymam moooocno kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
No raczej ze nie odejde z forum
Ostatnia edycja:
reklama