reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Grudnioweczka nie wiem poszukaj na necie wpisz w google rekodzielo.. pomysl co lubisz robic i sprawialo by Ci przyjemnosc.. nie wiem gdzie wiecej info dostaniesz bi ja sama szukam tyle ze nt tortow ;)
Na pew o znajdziesz rozne filmiki instruktażowe na YouTube.

80% kuchni wysprzatne na picus cycus. Zostaly sie dwie szafki i piekarnik... no i ppdloga tak dokladnie... lodowke przetre pljuz przed samym przyjsciem bo mylam z tydzien temu dokladnie lacznie z rozmrazaniem ;)

Jejku padam dzis ryjem na pysk ... i nie moge sie ogarnac a jeszcze tort skonczyc musze... w sumie zostalo sie tylko otynkowanie i zdobienie... wiec mysle ze do polnocy sie wyrobie... zrobilabym pewnie szybciej ale jeszcze robie banoffee sernik...

Zmykam bo karmie emila lezac i oczy mi sie zamykaja. Buziaki pa ;)

Akuku Ty pracowita jesteś jak mróweczka :)

Ja starszaka oddelegowałam do babci , Filip spi wiec mam luzy:) Znów nam kobietki milczą. A gdzie Fifka gdzie Inomama :) Nie ładnie:tak: DSCN1727.jpgDSCN1724.jpgA to moje śliczne, zielone potworki ;-)

Załączniki

• DSCN1727.jpg
    DSCN1727.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCN1724.jpg
    DSCN1724.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 69
hej:-)

my po urodzinach zmeczeni...do 2 balowalismy...Arek w nocy przezywal tłumy gosci, a dzis bylismy na zakupach w 3city- po ikea z mezem buszowalismy. Arek na szczescie z dziadkami zostal;-)

Hej kochane.

Sorki ze milcze ale u mnie wszyscy chorzy. Dopiero co dzieci wyzdrowialy a mnie rozłożylo - a dzisiaj z dziećmi bałwana budowalam to czuje się jeszcze gorzej.... jutro maz ma wolne to postaram się wam odpisać bo czytam na bieżąco z komórki. :*

reklama
U mnie też choróbska, poprzednia nic była super, Laura wstała tylko 4 razy. Ale u niej zawsze to podejrzane. A jak obudziła się, wypiła mleczko a po chwili zaczeła wymiotować i to 3 razy, az sie tym dusiła. Nic nie chciała jeść ani pić, spała 3 razy, co jej sie nei zdarza, później znów wymiotowała, tym razem 2 razy. Na wieczór, 2 luźne kupki, z ogromna ilością śluzu. Więcej nie wymiotowała, ale dziś już były 2 kupki śluzowate. Co to wirus, czy zęby??
A starszy kaszle aż płuca wypluwa.
Więc moje samopoczucie, jest nie ciekawe

Do góry