reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hej kobietki:))))

Milusia z krusem, to niestety nie pomogę choć jestem domownikiem szczerze pojęcia nie mam jak to jest. Może zadzwoń do placówki....

No i oczywiscie gratuluje pracy:)

Kaczuszka przykre strasznie :((((Tez często w takich momentach zastanawiam się, jak można się ot tak pogodzić ze strata.
Przeraża mnie fakt,że coraz więcej młodych ludzi, dzieci umiera na nowotwory. I ostatnio taki lęk przed tym wszystkim zaczął mnie przesladować :(

Siva dobrze ,że z Julką ciut lepiej. Niech zdrowieje dziewczyna szybko;-)
Lena wymagająca ? Pewnie jak większość styczniowych pociech. Moj mały tez ostatnio "metamorfozę" przeszedł z anioła w tasmanka małego;-)

U nas dziś na dworze beeee:no: Szaro i ponuro choć ciepło ale taka niby mżawka niby deszcz pada co i rusz :-(Ja śpię prawie że na stojąco. Tobie Siva na przemęczenie jesienne marzy się bieganie a mi sen, dużo snu...

Akuku zdrowia dla Emilka.
Mój Filip w sierpniu miał trzydniówke , gorączke mial cale trzy dni po 39 .Może u Emisia jak nie ząbki to to?

reklama
Dziewczyny dopiero niedawno natrafiłam na wasze forum i tak się zastanawiam czy mogę się dołączyć? Ja też mam moją pociechę ze stycznia 2014 i miło by było z wami popisać i podzielić się troskami i w ogóle :) pozdrawiam

Fajnie na prawdę ze takie forum istnieje :) ze tez wcześniej nie znalazłam go. No więc mam lat 25 mieszkam w Niemczech (wiadomo rodzina daleko matek nie znam jeszcze to żadnych niestety). Bąbelek urodzony 30 stycznia po nieco traumatycznym porodzie - wiadomo próżnociąg nic fajnego a i te 18 godzin na porodowce tez swoje zrobiły :D ale najważniejsze Julek, bo tak sie mój Bąbelek nazywa, zdrowy jak rybka. No małe problemy z kiss syndrom (miał blokadę ba szyji po wyciaganiu proznociagiem) ale to za nami. Teraz jesteśmy na etapie ząbkowania - późno dostał bo dopiero tydzień temu i idą trzy na raz :D z mojego kochanego aniołka diabelek się zrobił i daje mamie w kość. Uh rozpisalam się trochę :D

Ostatnia edycja:
witaj Aneta :) mapisz cos o swoim babelku :)
a u nas dzis rano 5 zab-lewa gorna jedynka :)

ja bylam dzis szczepiona na grype i mam 39stopni :/ czu je sie fatalnie :/

Aneta witaj!
Milusia fajnie że do pracy wracasz a Zosienka z kim zostanie?
Kaczuszka bardzo mi przykro. Nawet jak człowiek wie że znajomy czy przyjaciel choruje to ciężko pogodzić się ze stratą, a co dopiero najbliższa rodzina, małe dzieci :(
Siva zdrówka dla córki! Nie dziwię się że jesteś zła na tą przeziębioną nauczycielkę. Dosłownie powinna jakąś naganę dostać za tak nieodpowiedzialne zachowanie w stosunku do dzieci.
Akuku jak tam Emiś? Mam nadzieję że koniec z gorączką? A zębów to ma chyba najwięcej ze wszystkich styczniówiątek szkoda tylko że tak boleśnie to przechodzi.
Blanka u nas też szaro, buro i ponuro. Ja już tęsknię za latem, długimi spacerami i bez konieczności ubierania kilku warst zwłaszcza małego bo ostatnio ciężko z tym.

reklama
Mirka współczuję złego samopoczucia. Ja tez dziś nie bardzo się czuje, od rana zalatana z małym u okulisty byliśmy - mąż i 3/4 jego rodziny mają astygmatyzm i niestety małemu oczka czasami uciekają. Co trzy miesiące kontrola :/ hm... Co tu by jeszcze o nim? dopiero 19 mamy okresowe badanie (U6, poprzednie U5 miał jak pól roczku skończył ) to będę mogła napisać coś o rozmiarze wadze itd. Czekam z niecierpliwością żeby się dowiedzieć :D jest zazwyczaj bardzo wesołym dzieckiem, zaczepia wszystkich na spacerze jak jesteśmy :) mleczko pije moje, krzywi się i wybrzydza na każde inne jedzenie, które nim nie jest:D śpi niestety z nami a to jest moja wina bo było mi łatwiej karmić w nocy jak był mały a teraz niestety nie da się namówić na łóżeczko krzyk niesamowity słychać go w całym bloku :)

Do góry