reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Verita - ja też bym chętnie posiedziała zamiast za nim gonić, ale on tak szybko raczkuje że to chyba bez różnicy ... no właśnie ja tu piszę a ten wszedł na tapczan - u chłopaków jest taki dość niski - sięga mu ok paszek i się jakoś mały robalek wdrapał :baffled: chyba pozostanie mi c:baffled:ytanie i pisanie na bb jak jestem w kibelku :eek:

reklama
Kaczuszka gratulacje pierwszych kroczków !!!

Milusia zdrowia dla Was:))) U nas od dawna Filipa ulubiona miejscówka to łazienka, wiadomo fajne to co zakazane:) Jak tylko usłyszy ,że ktoś idzie do łazienki od razu dyrda biegiem :) U nas jak mały widzi,że ktoś sie gdzieś ubiera to pierwszy stoi przy drzwiach , tak pokazuje że tez chce. ; ogólnie widze, ze z dnia na dzien coraz lepiej potrafimy sie " dogadywać i komunikować "

U mnie ciag dalszy rozrywki starsza otwiera bramkę idzie do góry i wola chodź dzidzia i jak do tej pory dzidzia dwa stopnie robila tak dziś się zawiesila i bała puścić więc ryk na caly dom a starsza ja za głowę do gory chciala podciągnąć. Oszaleje pewnego dnia . Od dziś musze zamykac bramkę smycza dla psa tak nie otworzy. Jeszcze...
Widzieliście bajke niedźwiedź i masza? Obejrzyjcie sobie to moja starsza corka i my :-D

Akuku i jak dziś ???? A może to trzydniówka? przechodził Emilek??? Zdrówka życzę .

Verita no to masz wesoło, ja bym na zawał padła chyba:-) Filipa to strasznie rwie do kuchenki ogólnie jak jest w kuchni czy łazience to aż ma błysk w oku:tak:

Zaczyna mną rządzić ten mój syn:no: ostatnie noce mamy ciężkie, mały nie chce spać w swoim łóżeczku więc walczymy z tym po całych nocach.

Miłego dnia :))))

Akuku, siły dla Ciebie i Emilka! I zdrówka!
U nas wczoraj sukces - Lena zjadła całą porcję zupu, którą jej przygotowałam. A dzisiaj załapała picie z kubka Lovi 360 :) Mam nadzieję, że już jej tak zostanie.
Starsza znowu kaszle, aż się dusi - tydzień chodzi do szkoły :/ Więc dziś po południu idę z nią do lekarza, niech ją osłucha. Jestem zła, bo ich wychowawczyni już trzeci dzień do szkoły z gorączką przychodzi i zaraża.

Akuku
współczuję...u nas też czwórki idą...siły Ci życzę a Małemu szybkiego przebicia przez dziąsełko...

Siva
pokrój jej cebulę z czosnkiem i postaw w jakims kubeczku przy łóżku-działa cuda!!!!!Mój Kuba tak kaszlał że aż spać nie szło,dusił się wręcz...Zrobiłam mu tą cebulę z czosnkiem i przez całą noc może z raz zakaszlał...:tak:do tego polecam zrobić ziółka do picia- z babki lancetowej i macierzanki,ja to zaczęłam stosować i jest szybka poprawa:tak:( antybiotyk Kubie nie pomógł a to owszem) .Napisz co powiedził lekarz-jak osłuchowo

No i się zaczeło:baffled: Koza mała ugryzła(świadomie!!!) Szymona bo nie chciał jej oddać puzla...:eek::eek: Zrobiła to na naszych oczach...Ze złości go po prostu tak dziabnęła że biedny aż plakał:baffled:

Hej hej!!

U nas fantastyczne humory - mimo pobudek Adriana po 5.....- wczoraj i dziś na dworze 15 stopni! (jak nie lepiej na słońcu) Dzisiaj też zaraz zjemy obiad, biegne po starszaka do przedszkola iii.... wypad na miasto!! Trzeba korzystać! Trzeba korzystać!

Akuku
współczuję... ale 39 stopni to jak dla mnie za dużo na zęby... może jakaś 3 dniówka czy coś?

Milusia nic mi nie mów o gryzieniu... mój starszy się właśnie nauczył... ostatnio Adriana za policzek ugryzł do krwi... :-(

Kaczuszka
gratuluję kroczków! Mój mały próbuję ale jeszcze troszkę mu brakuję do chodzenia bez trzymanki :-)

Siva
zdrówka dla starszej.... :-(

Blanka
my nie walczymy :-) śpimy z Adrianem... chyba bym oszalała jakbym miała jeszcze go odkładać jak on się budzi czasem i pierdylion razy...

Verita
haha ja się śmieje ze te małe to takie małe małpki które małpują starszych :-D

No i po drzemce Adriana :-)

reklama
Fifka,tak se o Tobie pomyślałam,wczoraj robiłam(pierwszy raz) masę plastyczną na torty,może zamiast tej galaretki na tort Adriana spróbuj pokombinować z tą masą??

Do góry