reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka niektóre dziewczyny się obraziły... chyba coś o karmienie piersią i mm poszło

Nie no Vinga nie żartuj:no: wiem ,że karmienie mm kontra piersią to bardzo kontrowerysyjny temat ale żeby aż tak :) Ja szczerze mówiąc jestem za karmieniem piersią ale broń Boże nie potępiam karmianie mm i szanuje wybór każdej mamy /
A ja mam takie pytanko:) Planujecie jeszcze dzieci?

fifka współczuje , zdrowka dla Adrianka

Ostatnia edycja:
reklama
Agagsm noo... Oddalam fretki :) chyba tak reagowałam na ich sierść tylko ciekawe ze uaktywnilo się to dopiero po roku ich posiadania. Mialam je kilka lat. Oddalam ze względu na Konrada bo ciągle siedzialy w klatce... a tu bum. AZS zniknęło

Blanka jakby mi ktoś dał gwarancję na córkę to bym kiedyś chciała. Ale nie da więc nie chce więcej dzieci. Aczkolwiek nie zapieram się ze za 7 lat mi sie nie odmieni jak chlopcy będą juz duzi...

Ostatnia edycja:
Fifka doczytałam, ze i Konrad chory ... Niech wracają do zdrowia szybko:)
Siva ja czesto patrze na zdjecia jak Nataniel , Filip mali byli i myśle sobie ze jeszcze kiedys za pare lat bym chciala zajsc w ciąże. Ale jak zaczynam myslec bardziej racjonalnie to mi sie odechciewa. nie ze mi sie nie chce w pieluchach siedzieć...
patrze na filipa i Nataniela i codziennie dziekuje Bogu , że ich mam że są zdrowi / zwyczajnie strach mnie oblatuje :( Sledzę profil Antosia na fb pewnie wiekszosc z was slyszala, o chlopcu z at/rt... czytam, słucham wywiadow jak to leczyli go na pasożyty ....Sledze tez profil Lilki z Bonifratrów i włosy się jeża co zrobili z tym dzieckiem ...Chyba przed tym okrucienstwem taki strach mnie oblatuje .

Blanka u mnie jest strach o donoszenie... konrad 37tc Adrian, 34tc.... to trzecie kiedy? Mój organizm za szybko chce rodzic. Przecież gdyby nie walka, leki i lezenie urodzilabym jeszcze wcześniej.

Dwa.... długość porodu. Konrad 5h Adrian 1,5h... (z czego bóle milam z 30-40min) lekarze mnie ostrzegają ze następne mogę urodzić w lozku...

A teraz dodaj te dwie sprawy - wcześniak i porod w domu. Albo lezenie pol ciazy w szpitalu gdzie musiałabym chłopców zostawić.

Czytam duzo o życiu wcześniaków zeby nawet nie myśleć o dziecku. Bo ja z moja psychika chyba bym umarła gdybym straciła dziecko. Zwla duże ryzyko.

Fifka , fakt pamietam Twoją walke o kazdy dzien Adriana w brzuchu...Nie dziwie sie , ze masz obawy bo tez bym miala .
A gwarancja na corke hmm no mogloby cos takiego istniec:)

Blanka, ja myślę głównie o finansach, pracy na takich obrotach jak moja przy trójce no i o późnej ciąży, bo w moim wieku o takiej już byłaby mowa za parę lat ;)

Blanka ja zawsze marzylam o trojce dzieci i to nawet nie mialo znaczenia jakiej płci, teraz mam parke, ale tyle lat zajęło mi ich przywołanie na ten świat ze o trzecim nie ma mowy (chyba) i podobnie jak Fifka mam problem z ciąży, tym razem przeciez 3 miesiące lezałam w domu a i tak przez holestaze cięli mnie w 36 tygodniu. tak sobie mysle w jaki sposob teraz utrzymuja ciąże kobietom poza szpitalem skoro Fenoterol wycofali a to był podstawowy lek.

Akuku tort super

dziewczyny i wspolczuje wszystkim z chorobami skornymi, osobiscie nie mialam i mam nadzieje ze nie bede miala z tym problemu, ale moge sobie tylkowyobrazic jakie to uciazliwe

aha no i antek ma ospe, na glowie ma juz 11 pryszczy, dzis bylam na pogotowiu dostal jakis specyfik aby go tak mocno nie obsypało i teraz modle sie aby poskutkował bo oliwka ma ospe 3 tydzien a jeszcze ok 50 pryszczy na ciele w tym glowie twarz i glowa , no i torche jeszcze na brzuchu i plecach

Tina: a próbowałaś aloes albo oczyszczenie organizmu z toksyn? Współczuje bardzo takiego ostrego AZS. Pewnie próbowałaś wszystkiego, ale pytam, bo mam osoby, którym aloes pomógł - tyle, ze przy dzieciach z AZS.
Fifka: skoro ci minęło to może coś powodowało ten wysyp, czego zaprzestałaś jeść, stosować, ect. ?
Akuku: z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że torcik jak zwykle zjawiskowy - dobrze ci wyszło:-D:rofl2:

Agasm wyślij proszę kilka.informacji na ten temat przez.całe.moje życie moja mama później ja próbowała wiele sposobów od odczulan po znachorw i kąpieli w nalewkę bursztynowej musze ja zapytać o ten aloes ale w dorosłym życiu napewno nie.próbowałam wiec nie zaszkodzi nawet jeśli kiedyś nie pomogło.to.może teraz,...ogólnie mam zestaw leków które mi pomagają ale wszystkie razem i czekam na odstawienie karmienia żeby sobie taką kuracje zastosować(leki 500zl):\

Ja też podczytuje o Lilce i powiem.Wam ze jedli.się zdecyduje Jeszcze na dziecko a.bardzo.to prawdopodobne to po.moich doświadczeniach pogodowych od razu załatwiać.sobie cesarke nawet jakbym miała.płacić wiem.ze jest dużo przeciw ale pójdę w wyznaczonym terminie urodze i tyle bez stresu czy lekarze nie powinni mi zrobić cesarki bonus.jest nie tak

reklama
Do góry