reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

dziewczyny już wystarczy!!!
Spierajmy się-miejmy inne zdania,ale róbmy to w kulturalny sosposób-bez skakania sobie do oczu!

Vinga kurcze...dziwne..i co dalej?gdzieś Was skierowali coś powiedzieli?

reklama
U nas ciemiaczka nie ma od jakis 3 miesięcy. Dawno zaroslo całkowicie. Jak byliśmy ok . pół roku temu na USG to juz dość mocno zaroslo.
Konradowi pamiętam zaroslo ok.w roczek czyli później.

Ostatnia edycja:
Fifka :) Ja daję cały czas. Lekarka mi powiedziała, że w okresie jesienno zimowej nawet starszaki i dorośli powinni się suplementowac.

Ja się zastanawiam czy podac wit d bo tutaj mi gp nie kazal a ja dawalam starszej na własną rękę co drugi dzien a teraz malej wcale. Tzn bylo slonce wiec otrzymywala ale jesieni nie widze bez wit d. Nawet zamówiłam w pl ale ile dawac żeby nie przesadzić.Mówią kapsulke dziennie to 400 jednostek. A co z tranem daje już któraś?

Ja w okresie letnim nie daje a zima tez nie codziennie. Moje dzieci od rana do wieczora na podwórku. Nie używam tez filtrów na słońce (no chyba ze jesteśmy nad wodą). Starszakowi dwa razy badalam pozom witaminy d w organizmie i mimo braku suplementów nie mial niedoboru. :)

reklama
Do góry