reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
siva- mistrzyni aluzji i zlosliwosci pod maska usmiechu... nie bede dalej wdawala sie w twoje dyskusje, bo uwielbiasz tylko innych prowokowac,a potem udajeszcz,ze wszystko ok...

Kasia - mistrzyni urzalania się nad sobą i szukania wsparcia na forum. skoro zaczynasz złośliwie komentować licz się z tym, że ktoś Ci złośliwie odpowie. Najpierw piszesz "Szkoda słów" a jak znajdziesz sprzymierzeńców, to wbijasz szpile z miną niewiniatka. Z nikim poza Tobą nie mam tu problemu w komunikacji. Mam propozycję - ignorujmy się nawzajem.

robilam tak do czasu, ale Tobie widocznie to nie pasuje... i wiesz co? nie pozwole sobie na takie docinki zwyczajnie, a nie szukam wsparcia na forum... nikogo o pomoc nie prosilam jesli cie to interesuje... a uzalanie sie nad soba? no teraz to juz chyba nie wiesz co pisac...:laugh2:

a ja zlosliwie nie zaczelam komentowac, a nie, sory- nie chwalacy cie komentarz jest zlosliwy wg ciebie- zapomnialam...

Uważaj, bo się spocisz z nerwów :)
Ty sobie nie pozwolisz na docinki, a ja mam? To ciekawy tok rozumowania :)

Ostatnia edycja:
a ja mam nie tyle prośbę co propozycję - przenieście się na priv z kłótniami. chyba nie o to chodzi na forum żeby psuć innym nastrój, w końcu spowodujecie że nikt tu nie będzie zaglądał... tyle ode mnie

u nas usg bez większych zmian, nikt nie wie czemu głowa się powiększyła.

Vinga, może skonsultuj ten wynik jeszcze z jakimś specjalistą? W sumie dobrze, że bez wiekszych zmian, ale dla własnego spokoju może lepiej to skonsultować.
Lekarka mi powiedziała, że zwiekszony obwód główki może być spowodowany niedoborem witaminy D.

reklama
Siva a to ciekawe co piszesz z tą wit D. do lekarza idziemy prywatnie w poniedziałek, dr z CZD więc mam nadzieję że nam jakoś pomoże

a jeszcze pytanie mi się nasunęło jak o tej wit D pomyślałam, a jak ciemiączka waszych dzieci? dobrze juz zrośnięte? bo u nas kiepsko, daje radę jeszcze usg dobrze zrobić przez ciemiączko

Do góry