reklama
elama
Fanka BB :)
no dziewczyny jaki ruch i nagle żadnej czasu nie brakuje a tak serio to kubeł zimnej wody na głowę i wracać mi tu do normalności. To jest forum i każdy ma prawo wyrażać własne zdanie i poglądy. Oczywiście miło byłoby robić to w kulturalny sposób a nie od razu skakać sobie do gardeł i się wyzywać. Jak jest dyskusja na jakiś temat to KAŻDA ma prawo się dołączyć i napisać swoje.
Siva - nie proponuj nikomu wymiany zdań na pv bo to jest niegrzeczne. No ale ty masz doświadczenie w pisaniu wiadomości prywatnych za plecami ( na pewno pamiętasz).
Siva - nie proponuj nikomu wymiany zdań na pv bo to jest niegrzeczne. No ale ty masz doświadczenie w pisaniu wiadomości prywatnych za plecami ( na pewno pamiętasz).
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Podpisze sie pod słowami Milusi :-) Mam właśnie podobne zdanie.
Akuku
Helola.
Nie mam czasu bo robie tort minionka dla nas ... no i czekam na ofpowiedz w sprawie smaku tortu bo przeciez nic nie moge zaczac bez tego a dzis juz sroda !
Ale co tam dam rade.
Jakby sie rozkrecilo to do pracy nie bede musiala chodzic..tzn praca w domu i ode mni by zalezalo kiedy
Nie mam czasu bo robie tort minionka dla nas ... no i czekam na ofpowiedz w sprawie smaku tortu bo przeciez nic nie moge zaczac bez tego a dzis juz sroda !
Ale co tam dam rade.
Jakby sie rozkrecilo to do pracy nie bede musiala chodzic..tzn praca w domu i ode mni by zalezalo kiedy
kasia150491
Mamusia synusia:)
milusia- ja tylko dodam, ze zlozenie zyczen to chyba nie bylo jakies szczegolne wyroznienie z mojej strony (no chyba,ze zyczenia ode mnie to cos tak waznego:-))...
po drugie kazdy watek ma swoje sprawy i osoby ktore tam sie udzielaja, wiec sprawy z watkow nie powinny byc "przenoszone" bo to niepotrzebne...
i o ile milusia twoje uwagi jestem w stanie zrozumiec, to juz uszczypliwych komentarzy sivej nie, bo specjalnie podsyca spor o "inny watek"... a to jest bez sensu....
po drugie kazdy watek ma swoje sprawy i osoby ktore tam sie udzielaja, wiec sprawy z watkow nie powinny byc "przenoszone" bo to niepotrzebne...
i o ile milusia twoje uwagi jestem w stanie zrozumiec, to juz uszczypliwych komentarzy sivej nie, bo specjalnie podsyca spor o "inny watek"... a to jest bez sensu....
Ostatnia edycja:
siva
Elama, jeśli ktoś ma ochotę z kimś prywatnie rozmawiać to innym nic do tego. Czy tu czu na fb prywatne rozmowy się toczą, czy Ci się to podoba czy nie. I nie rozumiem, dlaczego prywatna wyniana zdań na temat, który dotyczy nas obu jest niegrzeczny. Ja nie oceniałam nikogo a jedynie zachowania. Po czym zostałam zaatakowana przez Ciebie jako osobę postronna.
jesli Kasi nie podobał się ton mojej wypowiedzi, to jest dorosłą osobą i może się sama wypowiedzieć, jak każda z nas. To forum przecież.
jesli Kasi nie podobał się ton mojej wypowiedzi, to jest dorosłą osobą i może się sama wypowiedzieć, jak każda z nas. To forum przecież.
Ostatnia edycja:
kasia150491
Mamusia synusia:)
Siva- piszesz,ze mam prawo wypowiedziec sie na forum (zwlaszcza o twoim tonie), a jak napisze cos co ci sie nie podoba to zlosliwie komentujesz moje kolejne posty... nie wiem juz o co ci chodzi.... sama sobie zaprzeczasz...
a Elama rowniez miala prawo skomentowac sytuacje, bo to nasze WSPOLNE forum...
a Elama rowniez miala prawo skomentowac sytuacje, bo to nasze WSPOLNE forum...
reklama