reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
no dziewczyny jaki ruch i nagle żadnej czasu nie brakuje :-D a tak serio to kubeł zimnej wody na głowę i wracać mi tu do normalności. To jest forum i każdy ma prawo wyrażać własne zdanie i poglądy. Oczywiście miło byłoby robić to w kulturalny sposób a nie od razu skakać sobie do gardeł i się wyzywać. Jak jest dyskusja na jakiś temat to KAŻDA ma prawo się dołączyć i napisać swoje.

Siva - nie proponuj nikomu wymiany zdań na pv bo to jest niegrzeczne. No ale ty masz doświadczenie w pisaniu wiadomości prywatnych za plecami ( na pewno pamiętasz).

Helola.

Nie mam czasu bo robie tort minionka dla nas ... no i czekam na ofpowiedz w sprawie smaku tortu bo przeciez nic nie moge zaczac bez tego a dzis juz sroda !
Ale co tam dam rade.
Jakby sie rozkrecilo to do pracy nie bede musiala chodzic..tzn praca w domu i ode mni by zalezalo kiedy ;)

milusia- ja tylko dodam, ze zlozenie zyczen to chyba nie bylo jakies szczegolne wyroznienie z mojej strony (no chyba,ze zyczenia ode mnie to cos tak waznego:-))...

po drugie kazdy watek ma swoje sprawy i osoby ktore tam sie udzielaja, wiec sprawy z watkow nie powinny byc "przenoszone" bo to niepotrzebne...

i o ile milusia twoje uwagi jestem w stanie zrozumiec, to juz uszczypliwych komentarzy sivej nie, bo specjalnie podsyca spor o "inny watek"... a to jest bez sensu....

Ostatnia edycja:
Elama, jeśli ktoś ma ochotę z kimś prywatnie rozmawiać to innym nic do tego. Czy tu czu na fb prywatne rozmowy się toczą, czy Ci się to podoba czy nie. I nie rozumiem, dlaczego prywatna wyniana zdań na temat, który dotyczy nas obu jest niegrzeczny. Ja nie oceniałam nikogo a jedynie zachowania. Po czym zostałam zaatakowana przez Ciebie jako osobę postronna.
jesli Kasi nie podobał się ton mojej wypowiedzi, to jest dorosłą osobą i może się sama wypowiedzieć, jak każda z nas. To forum przecież.

Ostatnia edycja:
Siva- piszesz,ze mam prawo wypowiedziec sie na forum (zwlaszcza o twoim tonie), a jak napisze cos co ci sie nie podoba to zlosliwie komentujesz moje kolejne posty... nie wiem juz o co ci chodzi.... sama sobie zaprzeczasz...

a Elama rowniez miala prawo skomentowac sytuacje, bo to nasze WSPOLNE forum...

reklama
Kasia, nie komentowalam złośliwie, tylko chciałam Ci pokazać, jak łatwo było Ci poczuć się poruszona w podobnej sytuacjo na innym wątku. I tak Cię to dotknęło?

Do góry