reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

:) 6.JPG7.jpg8.png9.png10.png11.png12.jpg

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    86,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 7.jpg
    7.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 8.png
    8.png
    559,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 9.png
    9.png
    85,9 KB · Wyświetleń: 50
  • 10.png
    10.png
    57,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 11.png
    11.png
    132,2 KB · Wyświetleń: 54
  • 12.jpg
    12.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Cleopatra myślę że ok 500 zł, nie wiem dokładnie, zależy ile godzin itd.... Co do mleka dla alergików to tak i jest tak że pediatra nie chce bez alergologa recepty wypisywać.... Ja po leczeniu średniaka też byłam na nutramigenie mega śmierdzącym i miałam problem bo gastrolog prywatny nie chciał recept dawać i musialam 100% płatne kupować...

Akuku super
Wracasz do dietki, ćwiczeń, jak motywacja? Ja walczę :)

Marika kurcze znowu sama - dasz radę? Mam nadzieję że dotarliście się no i pochwal się zdjęciami....

Elama u nas też sajgon, mne nie było wczoraj w domu (pogrzeb wuja) i po powrocie zastałam wyczerpanego małżonka (haha a tylko miał maluszka ze sobą)

Dziewczyny nie fochać się tylko pisać ;)

Kaczuszka narazie nie cwicze . Mama jest i jakos glupio...ale moze uda mi sie wstawac wczesniej. Narazie waga spada sama ;)
Od wyjazdu do pl 3 kg :):)
Jeszcze 10-12 zobaczymy.
Wiecie widze po ciuchach ze schudlam ..wchodze w te ktorych nie przeszly przez uda... tylko ten brzuch.. i wiem ze bez cwiczen nie da rady.
A teraz w glowie mam torty powrot do pracy iiii zeby w ciaze zajsc...
Wiem ze jak sie nie uda szybko to odpuszcze bo nie chce duzej roznicy wieku ;( a niedosc ze sie nie udaje to @ przychodzi jak chce ostatnio mialam cykl 46 dniowy :(

kaczuszka- ja byłam w poniedziałek na spotkaniu w szkole u starszej. Wróciłam po 20, mąż padniety, Julitrka w łóżeczku marudzi... jak mnie zobaczyła to aż zapiszczała, tak się do mnie wytuliła, obśliniła mnie z radości i zasnęła. Jakie to niesamowite uczucie jak taki maluch potrafi okazywać to, że tęsknił ;-)

Akuku wrzuć linka do swojej strony, chętnie sobie pooglądam:)

Cleopatra bardzo dużo zależy od miasta, w którym jest żłobek:) U nas koszt z wyżywieniem to ok. 400 zł.

Kaczuszka skąd ja to znam, śmieję się z m że tak go wykańcza zajmowanie się małą, a jakby mu przyszło jeszcze obiad ugotować i dom ogarnąć to już wyższa szkoła jazdy;)

Akuku, ja też nie ćwiczę :( od soboty zaczynam biegać, bo chciałabym za rok wystartować z mężem w półmaratonie ;) i to mi na razie musi wystarczyć za aktywność fizyczną, bo na tą chwilę mam już niedowage, więc nie mogę przesadzać.
Cleo u nas żłobek miejski kosztuje ok 500 zł jak dziecko na 8 h zostaje.
Kaczuszka to są najfajniejsze chwile, jak maluch cieszy się na Twój widok. Ja na chwilę wystarczy że wyjdę do sklepu obok domu i jak wracam to Lena cała uhahana woła mamama na powitanie :)
Głowa mnie strasznie dziś boli, a duża jeszcze pyskata się robi. Sił mi brak :( niech już moi Rodzice wracają z tego sanatorium, bo się wykończe ;)

FA jeszcze takie pytanko: Jeśli zdecyduje się na wychowawczy to zgłasza się w pracy w kadrach tak? Czy jest to w ogóle płatne i przez kogo? ZUS? Bo nie wiem jak to wygląda i gdzie szukać informacji?
U nas dziś pogoda do du...y i wyjść na spacerek to tak średnio zatem byliśmy tylko na chwilę. Nie wiem jak to będzie dalej bo moje dziecko widać że czeka na spacery a pogoda jak widać :(
Akuku śliczne te twoje figurki. Napisz proszę z jakiej masy je robisz? I gratulacje spadku wagi. Ja na urlopie niestety przytyłam a teraz waga stoi w miejscu:(

I jeszcze z innej beczki do mam które przestały karmić - jak długo pokarm wam nachodził? Ja już niby nie mam ale jak ścisnę pierś to jeszcze trochę kapie. Po drugie czy wróciłyście do biustonosza z przed ciąży? Bo ja mam rozmiar trochę mniejszy niż z początku karmienia ale w bieliznę z przed ciąży na razie nie wejdę.

Ostatnia edycja:
Jagus znajdziesz mnie na fb AgatasCakes
Przy okazji prosze o polubienie i idostepnianie strony :)

Siva ale wlasnie Ty masz niedowage a ja nadwage..taki maly szczegol hehe.

Siva moj starszak tez albo jakies miny robi... ahh te dzieci.

Moj Emilek to wystarczy ze ja z pokoju wyjde i wroce o do mamusi tylko ciagnie ;)

Cleopatra figurki robie z masy cukrowej plastycznej.

reklama
Cleo jest bezpłatny, teraz nie wiem jak to się organizuje, kilka lat temu pismo w zakładzie pracy z określeniem na jaki okres no i musisz pamiętać że np ubezpieczenie i jakieś np karty do prywatnych klinik jak masz w pakiecie z pracy musisz opłacać żeby nie stracić.... Urlop można kilka razy przedłużać, jeśli nie chcesz na max brać, ale poczytaj ile razy (chyba 3 ale nie jestem pewna)

Do góry