reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Cleopatra myślę że ok 500 zł, nie wiem dokładnie, zależy ile godzin itd.... Co do mleka dla alergików to tak i jest tak że pediatra nie chce bez alergologa recepty wypisywać.... Ja po leczeniu średniaka też byłam na nutramigenie mega śmierdzącym i miałam problem bo gastrolog prywatny nie chciał recept dawać i musialam 100% płatne kupować...
Akuku super
Wracasz do dietki, ćwiczeń, jak motywacja? Ja walczę
Marika kurcze znowu sama - dasz radę? Mam nadzieję że dotarliście się no i pochwal się zdjęciami....
Elama u nas też sajgon, mne nie było wczoraj w domu (pogrzeb wuja) i po powrocie zastałam wyczerpanego małżonka (haha a tylko miał maluszka ze sobą)
Dziewczyny nie fochać się tylko pisać
Akuku super
Wracasz do dietki, ćwiczeń, jak motywacja? Ja walczę
Marika kurcze znowu sama - dasz radę? Mam nadzieję że dotarliście się no i pochwal się zdjęciami....
Elama u nas też sajgon, mne nie było wczoraj w domu (pogrzeb wuja) i po powrocie zastałam wyczerpanego małżonka (haha a tylko miał maluszka ze sobą)
Dziewczyny nie fochać się tylko pisać
Akuku
Fanka BB :)
Kaczuszka narazie nie cwicze . Mama jest i jakos glupio...ale moze uda mi sie wstawac wczesniej. Narazie waga spada sama
Od wyjazdu do pl 3 kg
Jeszcze 10-12 zobaczymy.
Wiecie widze po ciuchach ze schudlam ..wchodze w te ktorych nie przeszly przez uda... tylko ten brzuch.. i wiem ze bez cwiczen nie da rady.
A teraz w glowie mam torty powrot do pracy iiii zeby w ciaze zajsc...
Wiem ze jak sie nie uda szybko to odpuszcze bo nie chce duzej roznicy wieku ;( a niedosc ze sie nie udaje to @ przychodzi jak chce ostatnio mialam cykl 46 dniowy
Od wyjazdu do pl 3 kg
Jeszcze 10-12 zobaczymy.
Wiecie widze po ciuchach ze schudlam ..wchodze w te ktorych nie przeszly przez uda... tylko ten brzuch.. i wiem ze bez cwiczen nie da rady.
A teraz w glowie mam torty powrot do pracy iiii zeby w ciaze zajsc...
Wiem ze jak sie nie uda szybko to odpuszcze bo nie chce duzej roznicy wieku ;( a niedosc ze sie nie udaje to @ przychodzi jak chce ostatnio mialam cykl 46 dniowy
elama
kaczuszka- ja byłam w poniedziałek na spotkaniu w szkole u starszej. Wróciłam po 20, mąż padniety, Julitrka w łóżeczku marudzi... jak mnie zobaczyła to aż zapiszczała, tak się do mnie wytuliła, obśliniła mnie z radości i zasnęła. Jakie to niesamowite uczucie jak taki maluch potrafi okazywać to, że tęsknił ;-)
Akuku wrzuć linka do swojej strony, chętnie sobie pooglądam
Cleopatra bardzo dużo zależy od miasta, w którym jest żłobek U nas koszt z wyżywieniem to ok. 400 zł.
Kaczuszka skąd ja to znam, śmieję się z m że tak go wykańcza zajmowanie się małą, a jakby mu przyszło jeszcze obiad ugotować i dom ogarnąć to już wyższa szkoła jazdy
Cleopatra bardzo dużo zależy od miasta, w którym jest żłobek U nas koszt z wyżywieniem to ok. 400 zł.
Kaczuszka skąd ja to znam, śmieję się z m że tak go wykańcza zajmowanie się małą, a jakby mu przyszło jeszcze obiad ugotować i dom ogarnąć to już wyższa szkoła jazdy
siva
Akuku, ja też nie ćwiczę od soboty zaczynam biegać, bo chciałabym za rok wystartować z mężem w półmaratonie i to mi na razie musi wystarczyć za aktywność fizyczną, bo na tą chwilę mam już niedowage, więc nie mogę przesadzać.
Cleo u nas żłobek miejski kosztuje ok 500 zł jak dziecko na 8 h zostaje.
Kaczuszka to są najfajniejsze chwile, jak maluch cieszy się na Twój widok. Ja na chwilę wystarczy że wyjdę do sklepu obok domu i jak wracam to Lena cała uhahana woła mamama na powitanie
Głowa mnie strasznie dziś boli, a duża jeszcze pyskata się robi. Sił mi brak niech już moi Rodzice wracają z tego sanatorium, bo się wykończe
Cleo u nas żłobek miejski kosztuje ok 500 zł jak dziecko na 8 h zostaje.
Kaczuszka to są najfajniejsze chwile, jak maluch cieszy się na Twój widok. Ja na chwilę wystarczy że wyjdę do sklepu obok domu i jak wracam to Lena cała uhahana woła mamama na powitanie
Głowa mnie strasznie dziś boli, a duża jeszcze pyskata się robi. Sił mi brak niech już moi Rodzice wracają z tego sanatorium, bo się wykończe
cleopatra1
FA jeszcze takie pytanko: Jeśli zdecyduje się na wychowawczy to zgłasza się w pracy w kadrach tak? Czy jest to w ogóle płatne i przez kogo? ZUS? Bo nie wiem jak to wygląda i gdzie szukać informacji?
U nas dziś pogoda do du...y i wyjść na spacerek to tak średnio zatem byliśmy tylko na chwilę. Nie wiem jak to będzie dalej bo moje dziecko widać że czeka na spacery a pogoda jak widać
Akuku śliczne te twoje figurki. Napisz proszę z jakiej masy je robisz? I gratulacje spadku wagi. Ja na urlopie niestety przytyłam a teraz waga stoi w miejscu
I jeszcze z innej beczki do mam które przestały karmić - jak długo pokarm wam nachodził? Ja już niby nie mam ale jak ścisnę pierś to jeszcze trochę kapie. Po drugie czy wróciłyście do biustonosza z przed ciąży? Bo ja mam rozmiar trochę mniejszy niż z początku karmienia ale w bieliznę z przed ciąży na razie nie wejdę.
U nas dziś pogoda do du...y i wyjść na spacerek to tak średnio zatem byliśmy tylko na chwilę. Nie wiem jak to będzie dalej bo moje dziecko widać że czeka na spacery a pogoda jak widać
Akuku śliczne te twoje figurki. Napisz proszę z jakiej masy je robisz? I gratulacje spadku wagi. Ja na urlopie niestety przytyłam a teraz waga stoi w miejscu
I jeszcze z innej beczki do mam które przestały karmić - jak długo pokarm wam nachodził? Ja już niby nie mam ale jak ścisnę pierś to jeszcze trochę kapie. Po drugie czy wróciłyście do biustonosza z przed ciąży? Bo ja mam rozmiar trochę mniejszy niż z początku karmienia ale w bieliznę z przed ciąży na razie nie wejdę.
Ostatnia edycja:
Akuku
Jagus znajdziesz mnie na fb AgatasCakes
Przy okazji prosze o polubienie i idostepnianie strony
Siva ale wlasnie Ty masz niedowage a ja nadwage..taki maly szczegol hehe.
Siva moj starszak tez albo jakies miny robi... ahh te dzieci.
Moj Emilek to wystarczy ze ja z pokoju wyjde i wroce o do mamusi tylko ciagnie
Cleopatra figurki robie z masy cukrowej plastycznej.
Przy okazji prosze o polubienie i idostepnianie strony
Siva ale wlasnie Ty masz niedowage a ja nadwage..taki maly szczegol hehe.
Siva moj starszak tez albo jakies miny robi... ahh te dzieci.
Moj Emilek to wystarczy ze ja z pokoju wyjde i wroce o do mamusi tylko ciagnie
Cleopatra figurki robie z masy cukrowej plastycznej.
reklama
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Cleo jest bezpłatny, teraz nie wiem jak to się organizuje, kilka lat temu pismo w zakładzie pracy z określeniem na jaki okres no i musisz pamiętać że np ubezpieczenie i jakieś np karty do prywatnych klinik jak masz w pakiecie z pracy musisz opłacać żeby nie stracić.... Urlop można kilka razy przedłużać, jeśli nie chcesz na max brać, ale poczytaj ile razy (chyba 3 ale nie jestem pewna)