Dziewczyny Witam sie! Ja znów z doskoku! mimo, ze nie jestem zbyt aktywna czytam Was caly czas i duzo przyjemnosci sprawia mi podczytywanie co u Was slychac. Na dniach powinnam meic nowy telefon gdzie zainstaluje aplikacje bb i mam nadzieje udzielac sie czesciej, bo na komputer wchodzic duzo zachodu u mnie
Tymczasem potrzebuje WASZEJ POMOCY!!!
No wiec sprawa wyglada nastepujaco: jak niektore z Was pamietaja jeszcze z czasow ciazy, jestem ogromnym alergikiem. Cierpie na okropne atopowe zapalenie skóry. Przetrzymałam ciaze i postanowilam ze pol roku karmienia tez wytrzymam z tymi moimi dolegliwosciami skórnymi. Teraz kiedy moja malutka ma juz prawie 7 meisiecy chcialabym (zasmucona
) ja odstawic i zajac sie leczeniem mnie. No wlasnie odstawic i tu zaczyna sie moj problem. Do prawie 4 miesiaca kiedy potrzebowalam gdzies wyjsc zostawialam mojej malej swoje odciagniete mleczko lub sztuczne i S podawal jej z butelki, zdarzalo sie to sporadycznie, ale nie bylo problemu. DO czasu keidy pojechalam na wieczor panienski do miasta 2 godziny od nas i musialam wracac w srodku nocy bo o ile mala wieczorem wypila ladnie butle to w nocy juz patrzec na nia nie chciala i byl krzyk (wczesniej sie nie zdarzylo to). No i od tej pory z butelka jestesmy na nie. Czy to moje mleko czy sztuczne. Malo tego kaszka tez jest ble. Generalnie wszystko co jest mleczne. Mała jest bardzo do mnie przywiązana, ale ja czasem potrzebuje gdzies wyjsc i nie moge wszedzie musze z nia. PRobuje co wieczor ja naklonic do mleczka sztucznego( rozne butelki rozne mleka, kaszki , smoczki nic). SOczki, wode z butelki tak, kiedy ejst tam mleczko wezmie nwypije dwa łyki i jak skuma sie ze to mleko nie chce, krzyk i pisk. To nie jest wg mnie kwestia smaku,ale przyzwyczajenia do cycka
OD mniej wiecej 4 rano budzi sie co chwile zeby ciamac cycka ja nieprzytomna. Wyjechalam teraz do mojej mamy na dwa tyg myslalam ona cos pomoze ( mama zawsze zdziala jakis cud) i niestety nadal nic
Dziewczyny poradzcie mi co ja mam robic!!!
wiem ze ona jest malutka, wiem ze trzeba stopniowo, powoli, ale nic nie przynosi efektow
(( POMOCY!!!!