reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Kasia, mi to nie wygląda na trzydniowke :( raczej skłaniam się ku wersji różyczka, bo miejscami wysypka zlewa się w większe czerwone place. Radzę iść do lekarza.

reklama
dona kurcze współczuję i nie mam pojęcia co to może być, ale może nic strasznego, co do lekarzy to masz absolutną rację.
kasia co do wysypki my mamy podobną może nie aż tak już, ale wiadomo każde dziecko am inaczej, ale wczoraj miała masakra wszystko wysypane buzie okropnie więc nie chce ci źle radzić ale mi się wydaję że mamy to samo. dawałaś calcium? ja dawałam wczoraj 2 razy dziś dam wieczorem.
ale może rzeczywiście idź do lekarza, my byliśmy i nam powiedziała, że trzydniówka. pozdrowienia trzymajcie sie.

a jak tak na szybko jeszcze powiedźcie jak dziecko ma pleśniawki to wcale nie chce jeść prawda>? bo rano horror z kaszą, obiad spoko i deser bo łyżeczką, a mleko teraz musiałam strzykawką dawać:( na początku myślałam że nie chciała ale spróbowałam strzykawka powoli i piła.

U lekarza byłam juz dwa razy, jam miał gorączkę na początku i wczoraj rano, tylko jeszcze nie był wysypany.
A objawy do trzydniowki pasują-równo trzy doby goraczka, potem spadła i go wysypalo...

Kasia skoro wysypalo zaraz po tym jak zeszla temp to pewno trzydniowka. moje dzieci jeszcze nigdy nie mialy a podobno dziecko przechodzi to raz w zyciu

reklama
Do góry