reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hello :)
U mnie dzień jak codzień, czyli cudny ;) Lenka grzeczna, kochana. W domku harmonia, wszyscy zdrowi... tfutfutfu, żeby nie zapeszyc
Fifka, dobrze że u Was zdrówko ku lepszemu.
Kaczuszka, odpoczywaj i grzesz, nue tylko kulinarnie do woli :)
Monika, gratuluję zaręczyn! Pierścionek śliczny :)
Milusia, rocznica cudna! Moi rodzice w tym roku 41 obchodzili. Chciałabym takiej doczekać...
Dziś Lenka zjadła pierwszy obiadek samodzielnie ugotowany przez mamusie. Ale miałam stresa, czy jej zasmakuje ;) jak widać nie potrzebnie.
Jeszcze parę dni i będziemy świętować 7 m-cy :) Jak ten czas leci!
Miłego dnia dla Was!

reklama
Kamag, 20 minut w parowarze na najniższym poziomie.

No i dupa z wagą Maćka. Tylko 7.600 :( A w czerwcu jak nas pani w CZD ważyła metodą "stań z dzieckiem a potem bez niego" to jej 7.300 wyszło. Czyli tylko 300g przez 2 miesiące przytył??? :(

Jej ale dziś dziwnie pić się chce:rolleyes: jeszcze wracając tak kopnęłam w jakieś leżące drzewo że jeszcze teraz palec czuję:crazy:
Było super:-) w zasadzie tylko dzieci i wnuki-czytaj 5dzieci +żony.mężowie i 6wnuków(7 w drodze):-) Dzieci o 8 odstawiliśmy do domku (z babcią siedzieli) więc można było spokojnie posiedzieć,ale niestety nie za długo bo Zosia płakała tak jej te zębiska idą i musieliśmy po 22wracać...

MAlinka u nas też 2rocznica zaraz(tylko że ja miałam 22lata jak wychodziłam za maż:-p)

Kochane kto rzuci mi na pV linka do zamkniętego?bo miałam w zakładkach a kupiliśmy komputer i nie wiem jak znaleść:-p

No i muszę napisać jaka dumna jestem z męża mego...dostał propozycje awansu...:-) Z pracy na mieście na pracę za biurkiem...stałe godz pracy,wolne weekendy...szybsza możliwość zajścia jeszcze dalej...A tam gdzie mu zaproponowali wszyscy składają podania o przeniesienie...A mu sam szef złozył taką propozycję:rofl2: W innym wydziale też juz miał propozycję ale odmówił

Ostatnia edycja:
heja, dzieki za mile komentarze, no maly byl elegancikiem, jeszcze raz tak bedzie ubrany na wesele brata za 3 tygodnie.

Fifka od kiedy Twoj maly siedzi, u Was podobna sytacja z wczesniactwem, Donka czy Twoj juz siedzi? Moj czolga sie bardzo szybko, podciaga sie na rece i nozce i porusza bardzo szybko w ten sposob,i jak sie czego czepi to podnosi do gory.

Monika gratuluje zareczyn widzialam piersionek na fb jest sliczny bo inny :-)

Moj tez 7700 wazy, bo doczytalam wage ktorejs dzidzi.

Nie moge spamietac wszyskiego zeby poodpisywac kazdemu.

A rybke to ja akurat w sloiczkach kupuje, nie robilam jeszcze sama, dzisiaj jadl pomidorowa z swiezych pomidorow , bardzo mu smakowalo.

Siva ty 9 rocznice a my w poniedzialek mielismy 7 rocznice slubu i moje urodziny zarazem. A w ogole jestemy juz 14 lat razem.
Na chrzcinach moj maz mnie zaskoczyl powiadamiajac wszystkich ,ze chce jeszcze jedna dzidzie. Myslalam ,ze raczej nie bedziemy decydowac sie jeszcze, wiec moze za jakies 3 lata sprobujemy jeszcze ta core :-)

Akuku jak Tobie idzie?

Malinka sl;iczny Maciulek :-)

Sylka chodzi Ci o diete ? Cwiczenia ?
Nie cwivze bo gosc w domu a m w pracy i nie bede przy gosciu sie pocic haha.
W piatek wyjezdza wiec juz bede codziennie.
Diete trzymam. Wcxoraj na obiad lasagnr ale i tak uwazam ten obiad za zdrowy bo malo tluszczu itp. A ile mozna jesc warzywa z pary .. nie chce sie zniecheci.
Waga stoi ale wize ze ruszy jeszcze ;);) baa ruszy na pewno ;)

cholera tyle odpisalam i zamknelam przez przypadek okno

fifka super ze zdrowiejecie

Malinka gimnastyk ci rośnie:), malutko przytył, cos wam powiedzieli?

Milusia Gratki dla mężą

Cleo postepy rehabilitacji sa bo maly sztywniejszy jest i szaleje pełzajac ale jeszcze troszke pojezdzimy bo nadal z lezenia na plecach nie dzwiga glowy , a podniesiony za raczki zostawia glowke na ziemi.

reklama
Sylka, dzięki :) wściekły Maciulek próbuje się wydostać z więzienia :-D

Dona, nic nie powiedzieli bo ważyłam się już po wizycie u pediatry. A nie, pielęgniarka powiedziała, że nie wygląda źle. Wydaje mi się, że on co zje, to spala przy tej jego ruchliwości.

Do góry