milusia21
Fanka BB :)
Witajcie
My dziś pomykamy na 35 lecie do teściów:-)
<ale co ja na siebie włożę>
chciała bym móc kiedyś świętować taką rocznice z moim mężem...
Zosiakowi idą zęby... 4na raz!!!!!! dwie dolne jedynki już na a teraz idzie góra..jedynki i dwójki... Waży 7700
Ino Kochan przytulam :* W takich momentach człowiek nie wie co ma pisać...:-(
Monia są plusy i minusy,plus top szybszy dostep, a minus jak powstanie taka grupa na fb to już mało kto ze stale piszących będzie tu zaglądał.... I gratuluje pierścioneczka:-) No i umiejętności Zosienki
Kasia pięknie razem wyglądacie:-)
Fifka jak zdrówko?
Tamptusia myślę że większość z mam tu teraz tak ma...I ja też...Choć mąż strasznie pomaga,dzieci są kochane i cudowne ale nam też należy się chwila wytchnienia...JA jestem taki typ pędzi wiatru i mnie cały czas gdzieś goni...
My dziś pomykamy na 35 lecie do teściów:-)
<ale co ja na siebie włożę>
chciała bym móc kiedyś świętować taką rocznice z moim mężem...
Zosiakowi idą zęby... 4na raz!!!!!! dwie dolne jedynki już na a teraz idzie góra..jedynki i dwójki... Waży 7700
Ino Kochan przytulam :* W takich momentach człowiek nie wie co ma pisać...:-(
Monia są plusy i minusy,plus top szybszy dostep, a minus jak powstanie taka grupa na fb to już mało kto ze stale piszących będzie tu zaglądał.... I gratuluje pierścioneczka:-) No i umiejętności Zosienki
Kasia pięknie razem wyglądacie:-)
Fifka jak zdrówko?
Tamptusia myślę że większość z mam tu teraz tak ma...I ja też...Choć mąż strasznie pomaga,dzieci są kochane i cudowne ale nam też należy się chwila wytchnienia...JA jestem taki typ pędzi wiatru i mnie cały czas gdzieś goni...