reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witajcie Dziewczyny!

kasia pięknie wyglądaliście, ale Ci zazdroszczę imprezki, eh, chcialabym się zabawić troszkę :) byliśmy tydzień temu na poprawinach z małym, ale to tylko 3 godzinki, więc szału nie było ;-)

Fifka dużo zdrówka dla Was! pewnie się wszyscy męczycie, ale Ty jakoś ogarnąć musisz dzieciaczki, a tu jeszcze Ciebie też złapało, biedna :-( i super, że chłopcy tak razem potrafią się już bawić, będę mieli już zawsze towarzystwo brata :-)

Inomama przytulam mocno!

sylka super, że chrzciny udane, śliczna z Was rodzinka!

akuku trzymam kciuki za ćwiczenia ! dajesz radę :-)

ja dziś mam jakiś kryzys:zawstydzona/y:, tzn mały też marudny był, ale jakoś tak... chciałabym gdzieś wyjść, czy coś, ogólnie naprawdę nie mogę narzekać na synusia, bo kochany jest bardzo, zakochana jestem w nim strasznie, ale czasem jestem po prostu zmęczona, mąż bardzo mi pomaga, bo jak wraca z pracy to zaraz się nim zajmuje, bierze na spacer, wczoraj rano, choć był po nocnym graniu też go wziął żebym odpoczęła, i kolacje uszykuje, wykąpie go, ale ja jakaś taka jakby znudzona monotonią jestem, to już rok odkąd w domu jestem ,bo od września na l4 poszłam, i może dlatego dopada mnie coś, nie powinnam narzekać, wiem, że wiele z Was ma gorzej, a ja tu takie teksty, ale gdzieś musiałam to napisać :zawstydzona/y: mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :-D
pozdrawiam Was bardzo

reklama
Cześć babeczki!

Sylka ślicznie wyglądacie a te dwa maluszki świeżo ochrzczone są po prostu super. Kiedy ten twój synuś tak urósł? A jaki elegancki?

tamtusia uszy do góry, musi być dobrze;)

inomama fajnie że jesteś, bo już chciałam pisać że gdzieś nam zaginęłaś w akcji "przeprowadzka". A co do dziewczynek to przytulam - myślę że matka jest matką aż do śmierci i zawsze będziesz je kochać i o nich myśleć za 30 lat też i nikt nie będzie czuł tego co Ty, ale myślę że twoje aniołki czuwają nad Tobą z góry. Buziak

u nas Wojtuś od dwóch dni doszedł do wniosku że w łóżeczku też można pełzać. Zatem nie marnuje czasu dziś od 4 rano, a ja wstałam bardziej zmęczona niż wczoraj się kładłam.

no i teraz mi się przypomniało: Wojtuś dziś ma 7 miesięcy

jejku kiedy to minęło?

Ostatnia edycja:
Cleopatra wszystkiego naj dla Wojtusia ;);)
Leci ten czas oj leci.

Inomama ojj nawet nie jestem wstanie Cie pociwszyc :( ale mysle ze dziewczynki czuwaja nad wami.

Tamtusia bo rutyna jednak tez meczy.
Trzeba zmienic nastawienie ;);)

cleopatra- buziaki dla Wojtusia! sto lat :-)

tamtusia- dziekujemy! a co do monotonii to tez tak mam czasami...dobrze,ze chociaz maz ma rozne godz pracy to nie myle dni tygodnia :-p

Arek ruszul pelna para z umiejetnosciami...zaczal "troche" siedziec,a teraz pelza i przyjmuje pozycje do raczkowania :-)

Kasia, super wyglądaliście! my mamy wesele za 2 tyg, już się martwię, jak Maciek to zniesie i czy w ogóle uda nam się pobawić (on nadal średnio pije z butli). Poza tym moja mama miała z nim zostać, no ale pokłócone jesteśmy i teraz będę musiała się na siłę godzić... gratki postępów!

cleopatra, to nasi synkowie z jednego dnia, mój też dziś 7 miesięcy kończy. Buziaki dla Wojtusia!

tamtusia, ze 2-3 strony temu żaliłam się dokładnie na to samo... od jakiegoś czasu mam mega doła z tej monotonii

fifka, zdrowia dla całej rodzinki!

Inomama, dziewczynki na pewno nad Wami czuwają z góry.

I już nie wiem, co jeszcze komu miałam odpisać... aaaa no tak, Akuku - gratuluję spadku wagi! też bym chciała, żeby mi 3 kg tak szybko zeszły (właśnie jeszcze z 2-3 zostały mi po ciąży i nie chcą cholery się odczepić!)

a ja jutro jadę spotkać się z koleżanką, wprawdzie z małym, ale to już i tak miła odmiana :)

Malinka ja ciezkokostna i przy 5 z przodu to anorekcja juz ;) wiec max 63 ..ale 65 i tez bede zadowolona...zreszta zobaczymy bo fakt taki ze po ciazacb moge wazyc tyle samo co przed a wygladac gorzej bo skora nie ta. Wiec na razie sobie gdybam co i jak a zobacze w praniu.

Sorki nie moge edytowac a myslalam ze to watek o wf

Nocka taka se ale lepsza niz 2 ostatnie bo dalam paracetamol. Zabki spac nam nie daja ;(
Wczoraj do 22 szykowalam obiad na dzis ..lasagne z miesem mielonym i szpinakiem ( wiem zle brzmi ten szpinak aoe smakuje oblednie ) az sama sie dzis skusze. W sumie tak w beszamelu 3 łyżki masla i 3 lyzki maki no i mleko ktorego ostatnio nie pije bo ma dwa razy wiecej kcal niz kokosowe ;) no i owsianke na kokosowym sobie robie i smaczna jest ;)
Ale jak sis stoi tyle czasu w kuchni to az zal nie smakowac. A zrobilwlam wczoraj zeby nie wyszlo znowu tak ze jem o 16..no i sama dzis z chlopcami jestem i nie wiem czy bym sie wyrobila.

Leje juz 3 dzien...siedzimy w domu i mam juz dosc.

Dzieci za tydzien ida do szkoly. Alex juz do 2 klasy a Viki do 1.

reklama
hej hej :)

Zosiak już siedzi sam :) ale się jeszcze chwieje więc trzeba asekurować ale za to pełza/raczkuje jak szalona :) Pełza bardzo łądnie i uda jej się kilka kroczków na czworaka zrobić :) A gada jak najęta ! :)

Nie wiem co odp bo tak na szybko wpadłam, ale
Fifka zdrówka,
wszystkim jak najmniej problemów z mężami :)
Marika jak z Twoją wystającą wątrobą?
Akuku u Nas chrzestna kupuje ubranko dla dziecka

Za 2 tyg chrzcimy Zochę więc jeździmy teraz za sukienkami dla niej i dla mnie :p :)

A Pochwalę się!
20140804_212300.jpg
Jestem oficjalną narzeczoną ;D

Powiedzcie mi kochane bo wpadłam na pewien pomysł może założyć grupę na fb Styczniówki? Łatwiej wejść tam niż tu na forum i traktować grupę na fb jako taką "ratunkową" w sensie żeby zadać pytanie rozwiać wątpliwości itp :) Tu w dalszym ciągu rozmawiać a tam dzielić się luźnymi pomysłami :)
Co wy na to?

Załączniki

• 20140804_212300.jpg
    20140804_212300.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 46
Do góry